Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Arkadaşlar Abiler
Herkese selamlar.Dostluğunuza ve Abiliğinize güvenerek sizinle paylaşmak istedim.Bildiğiniz üzere aranıza yeni katıldım.Affınıza sığınarak yazıyorum.Sitemizde gündemde olan bir kaç konu dışında kalanlar unutulmaya yüz tutmak üzere.Birçok paylaşımımız var lakin bunları yerinde değilde bir iki başlık altında yazıyoruz.Asıl konumuz olan balık ve balıkçılık la ilgili bilgi güncellememiz yok denecek kadar az.Bu şekilde site kan kaybeder diye düşünüyorum.Halbuki konular içinde;latifelerimiz olsa konudan konuya atlar daha fazla keyif alırız ve takipçilere daha fazla haz veririz,yeni bir üyede daha rahat kaynaşır ve aradığını bulmuş olur.Birde raporlarda avlanılan yeri,kullanılan yemi yada kullanılan sahteyi belirtmek siteye birşey kaybettirmez ve aksine çok şey kazandırır.Diye düşünüyorum sadece.Sağlıcakla kalın(Admin arkadaşlarım bu yazı silinebilir yada sadece yöneticilerin görebileceği bir yere taşınabilir.Taktir sizin)
Bul
Sayın balıkçım sitemizin köklü bir dostluk ve arkadaşlık kurduğunu düşünüyorum. Bu zamanla oluşmuş ve organizasyonlarla da pekiştirilmiş, ayrıca ziyaretlerlede ölümsüzleştirilmiş türde dostluk ve arkadaşlık. Keyif almamız yolundaki düşüncelerine katılıyorum. Yapacağımız latifeler karşımızdakini kırmadıktan sonra elbetteki güzeldir. Bu nedenle şakanın sınırını ayarlamamız gerekir diye düşünüyorum. birde raporlarda avlanılan yerler ve yemler zaten belirtiliyor. Sen yeterki yeni bir av, yeni bir rapor hazırla, bizler merayı ve kullandığın yemleri sormaya çalışırız. Levend çiğim sitemiz her zaman yeni fikirlere açıktır, yeterki faydası olsun. Sağlıklı ve bol balıklı günler, rastgele.
Bul
Asıl konumuz olan balık ve balıkçılık la ilgili bilgi güncellememiz yok denecek kadar az.

levent zaten balık yokki tutanlarda zaten paylaşıyor .sen bide sezon açıldığı zaman gör raporları güncelleri Alkis ama sen bir an önce balığa gidip biraz antrenman yapki yazın gerilerde kalma Affet diğerlerini zaten murat arkadaşımız çok güzel açıklamış .saygıyla
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
levent ne yazık bu forumların genel sorunudur,aslında ilk 10 u kapatmayı hep düşündük kapatalımki konular altta kalmasın herkes arama yapsın dedik fakat ilk 10 a çok alıştıgımızı anladık kapattığımızda çok yadırgar olduk.forumlarda konular altta kalıyor bu dogru aslında bizim forumda birçok konu ve rapor var baharda ve yaz aylarında hafta sonları ve hafta içi birçok rapor geliyor ama hepsi eskide kalıp unutuluyor bazen ben dolaşıp eskilere cevap yazıp öne çıkartırım ama yine kaybolur gider yani bu forum olayının ne yazık olmaması gereken gerçeğidir.
kan kaybetme olayına gelince bizim forum kolay kolay kan kaybetmez gerçekten organizasyonlarla pekiştirdigimiz birbirimizin iline gittigimizde ziyaretlerde bulundugumuz gerçekten artık köklü bir siteyiz.
seviyeli bir yaklaşımı olan şakayı espriyi abartmayan seviyesinde tutan kurallara uymayanın uyarıldıgında olgunlukla karşılayan kırılmayan insanların oldugu bir siteyi bunu bu şekile hep beraber getirdik.haa yeni arkadaşlardan bu güzelliğe uyum sağlayan oldu saglamayan oldu sağlayan bu ailenin içinde bu huzuru güzelliği yaşadı sağlayamayan kaybold gitti.
daha dün gece hanımla bu konuyu konuşuyoruz hanım bile dediki site sayesinde gerçek hayatın stresinden kurtuluyorsun iyiki var site dedi,bende arkadaşlarımın olması her an her dakika birileriyle sanal ama gerçek olan dostlukların konuşulması bana huzur veriyor.
zaman zaman burada balık konuşulmuyor bu rahatsızlık vermemeli bazen kış aylarında olmayan balığı konuşamıyoruz bazen konuşacak balıkçılık olmuyor o zamanda muhabbete takılıyoruz bunun için açılmış olan yoklama alınıyor konusu hariç başka konuları uzatıp gitmemeye gayret ediyoruz.
dönem dönem içimden bu site buraya kadarmış konu yokki dediğim olmuştur ama bir süre sonra öyle şeyler çıkmıştırki bende şaşırmışımdır.
dönem dönemde aramıza yeni katılan arkadaşlar bizlere heyecan vermiştir ve herzaman merak ederim bakalım yeni arkadaşımız kim olacak diye düşünürüm ki son zamanların yenileri sen ve ufuk oldunuz siteye renk kattınız.
sitedeki eski konuları gündeme getirip gündemde tutmak hepimizin görevi ve bunu hep beraber yapalım bunu herzaman söylüyoruz ve gerçekleştirelim.
konu için teşekkürler AlkisSeerf
Bul
Şu anda kış sezonunda olduumuzdan dolayı pek balıkçılık haberlerinin olmadığı doğrudur.Böyle zamanlarda yapılacak işlerden bir tanesi şahsi fikrim su ürünleri kanunu hakkında konuşmak olabilir.Çoğu amatör balıkçının su ürünleri kanunundan haberi yoktur. Özellikle göl balıçılığı yapan arkadaşlarımızın bu kanunları çok iyi bilmesi gerekir. Hangi balığın ne zaman hangi boylarda olması gerektiği yasakların ne zaman başlayaıp ne zaman bitiğini bilmek gerekir. Örnek olarak sazan yasağının olduğu bir sezonda turna balığı yasak olmayabiliyor.Ama amatör balıkçılarımız yasak başladı artık daha gidemeyiz gibi bir düşüncede oluyorlar.
İşim gereği çok balıkçı sayfalarını gezip okuyorum çoğunda olan bir yanlış bence buluşmaların sadece balık tutmakla alakalı olması.Kimse kış sezonundayız bir çay bahçesinde toplanıp çay içelim muhabbet edelim demiyor.Herkes yazı bekliyor bir balık buluşması yapalım diye.
Dikakt ediyorum genelde konuara hep aynı insanlar yazı yazıyor.Bu konulara katılımı dahada çoğaltmanın yolları hakında konuşmak gerekir diye düşünüyorum.
İnternette veya değişik mağazalarda gördüğünüz yeni bir ürünü buraya taşıyıp burada yararları veya olumsuz yönleri hakında tartışmak gerekir.
Saygılar.
kışın kapalı bir mekanda toplanma fikri daha önce konuşuldu ama ne yazık bir türlü gerçekleşemedi,bunu yapalım en kısa zamanda.
kanun ve yönetmelikleri çoğu üyemiz biliyor 2-2 tebliği bileyen üyemiz heralde yoktur ama önemli olan 2-2 deki maddelerin tartışılması gerekir,bir ara bir madde saçma denmişti o madde üzerine gidip (ilker-serenay)arkadaşımızın yazışmaları sonucu maddeyi değiştirtmiştik.bu tarz yanlış oldugunu düşündüğümüz tebliğ değişikliklerini tartışıp elimizden geleni yapalım buna herzaman hazırız.
forumun amacı balıkçılıkla ilgili paylaşım olduguna göre her türlü kanun,malzeme,balık tartışması ve forumlamasında herkes burada seve seve vardır.
kamil malzeme konusu senin işin ve sponsorumuz olarak yeni ve değişik ürünleri hem bizlere tanıtman hem bunu hep birlikte burada misina,kanca,kurşun,rapala vs leri konuşmamız hem faydalı hem güzel olacaktır.
ilgine teşekkürler.
Bul
rasgelebalık yazdı:Şu anda kış sezonunda olduumuzdan dolayı pek balıkçılık haberlerinin olmadığı doğrudur.Böyle zamanlarda yapılacak işlerden bir tanesi şahsi fikrim su ürünleri kanunu hakkında konuşmak olabilir.Çoğu amatör balıkçının su ürünleri kanunundan haberi yoktur. Özellikle göl balıçılığı yapan arkadaşlarımızın bu kanunları çok iyi bilmesi gerekir. Hangi balığın ne zaman hangi boylarda olması gerektiği yasakların ne zaman başlayaıp ne zaman bitiğini bilmek gerekir. Örnek olarak sazan yasağının olduğu bir sezonda turna balığı yasak olmayabiliyor.Ama amatör balıkçılarımız yasak başladı artık daha gidemeyiz gibi bir düşüncede oluyorlar.
İşim gereği çok balıkçı sayfalarını gezip okuyorum çoğunda olan bir yanlış bence buluşmaların sadece balık tutmakla alakalı olması.Kimse kış sezonundayız bir çay bahçesinde toplanıp çay içelim muhabbet edelim demiyor.Herkes yazı bekliyor bir balık buluşması yapalım diye.
Dikakt ediyorum genelde konuara hep aynı insanlar yazı yazıyor.Bu konulara katılımı dahada çoğaltmanın yolları hakında konuşmak gerekir diye düşünüyorum.
İnternette veya değişik mağazalarda gördüğünüz yeni bir ürünü buraya taşıyıp burada yararları veya olumsuz yönleri hakında tartışmak gerekir.
Saygılar.

kamil katılımın için teşekkürler ,dediğn doğru bi çay bahçesinde oturup buluşmakta güzel ama pek fırsat olmuyor anca birileri bi yere gezmeye veya iş icabı gidecekte orda bulunuan arkadaşlarla muhabbet eecek resimler çekilecek.Affet
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Arkadaşlar yazdıklarım lütfen yanlış anlaşılmasın sadece acemi balıkçıya yardımcı olabilecek konuları sürekli güncellemekte fayda var diye düşünüyorum.Kankaybetme olayıda özellikle yanlış anlaşılmasın belki kelimeleri yanlış seçmiş olabilirim ama demek istediğim balıkçılık tekniğiyle ilgili olan konuların güçlendirilmesi.Buradaki dostluklar sağlam temellere kurulu top atsan devrilmez türden bundan kimsenin şüphesi yok.AlkisHepinize teşekkür ederim.Bir dostumuz bol bol rapor koy demiş te yakalamayı öğrensem birsürü rapor yazacam da.HappySeerf
Bul
levend yazdı:Arkadaşlar yazdıklarım lütfen yanlış anlaşılmasın sadece acemi balıkçıya yardımcı olabilecek konuları sürekli güncellemekte fayda var diye düşünüyorum.Kankaybetme olayıda özellikle yanlış anlaşılmasın belki kelimeleri yanlış seçmiş olabilirim ama demek istediğim balıkçılık tekniğiyle ilgili olan konuların güçlendirilmesi.Buradaki dostluklar sağlam temellere kurulu top atsan devrilmez türden bundan kimsenin şüphesi yok.AlkisHepinize teşekkür ederim.Bir dostumuz bol bol rapor koy demiş te yakalamayı öğrensem birsürü rapor yazacam da.HappySeerf
şu sıra kimsede rapor yok levent 2 ay daha böyle gider,
ama şunu görüyorum ki her geçen gün daha hareketli site oluyoruz galiba gelecek seneler her yerden av raporları bol bol gelmeye başlayacak.
bende çok özledim rapor yazmayı nisan ayını sabırsızlıkla bekliyorum.nisana kadar boğaza takılacam da havaların biraz ısınıp en azından istavritin başlaması lazım.
rastgele.
Bul
Levend fikirlerine katılıyorum ama burası farklı bir yer. Sen üye olmadan önce havalar güzeldi ve sık sık balık av raporları ve o ayın birincisi seçimi yapılırdı. Malum kış başladı ve herkes bakıma başladı sezon açılsın konulara cevap yazmak mümkün değil. Fakat sorun buda değil dostluk kavramı çok güzel şuraya beş gün girmeyeyim herkes soruşturmaya başlar,eğer gireyim online olduğumu görsünler buda onlara yeter.. Tarif edemiyorum kii derken benim eksikliğim.Herkesi seviyorumAlkis
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  istanbullu balıkçı arkadaşlar LeVrEkCi 19 3,405 03-02-2009, 11:36
Son Yorum: fotokopici
  arkadaşlar boğaza giden varmı KANYON 10 2,860 15-05-2008, 11:59
Son Yorum: balıkoltası
  misafirim var arkadaşlar LeVrEkCi 30 4,758 06-05-2008, 13:09
Son Yorum: Uzun_ahmet
  levreklere 6 hafta kaldı arkadaşlar LeVrEkCi 20 4,327 03-04-2008, 09:38
Son Yorum: LeVrEkCi