Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bir İstanbul Levreği
Cahit abi,pasa tam senin gibi ustadlara layik..boyutta..Alkistebrikler
afiyet olsun...Seerf
guzel paylasim icinde ayrica tesekkurlerSeerf
daha da bollarina rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Maşallah abi levrek değil mübarek kuzu afiyet olsun.Gulumse
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
cahit abi eline emeğine sağlık bereketli av yapmışsın tebrikler.rast gele.AlkisSeerf
Bul
tebrikler cahit abi harika bir paşa ile buluşmuşsun Gulumsebu ara saroza giden herkese söylüyorum balık marmarada ve kıyılarda çok bol boşuna saroza gideceğinize yolda kaybedilen zamanıda buralarda kullanın diyorum..istanbul tekirdağ arası heryerden balık alınıyor şu sıralar.
maşallahın var paşaya bayıldım Alkis
Bul
Lakerda yazdı:Kutlarım Cahit bey, deniz ananın tüm arkadaşlarıma böyle bir bayram hediyesi sunmasını dilerim.Gerçekten paşaların paşası..
Değerli tavsiyeleriniz için ayrıca teşekkürler..

Öncelikle bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum.Güzel sözleriniz içinde teşekkürler ediyorum.Sevgiler..
Bul
Albatros-gr yazdı:Cahit abi,pasa tam senin gibi ustadlara layik..boyutta..Alkistebrikler
afiyet olsun...Seerf
guzel paylasim icinde ayrica tesekkurlerSeerf
daha da bollarina rastgele

Teşekkürler ediyorum değerli kardeşim.Allah sana daha irilerini nasip etsin.Livarından Levrek'ler eksik olmasın.Kucak dolusu sevgiler...
Bul
HAŞİM77 yazdı:Maşallah abi levrek değil mübarek kuzu afiyet olsun.Gulumse

Teşekkürler ediyorum kardeşim.Sağol.Sağlıcakla kal..
Bul
bucalıfikret yazdı:cahit abi eline emeğine sağlık bereketli av yapmışsın tebrikler.rast gele.AlkisSeerf

Teşekkürler ediyorum kardeşim.Sağol.Sağlıcakla kal..
Bul
LeVrEkCi yazdı:tebrikler cahit abi harika bir paşa ile buluşmuşsun Gulumsebu ara saroza giden herkese söylüyorum balık marmarada ve kıyılarda çok bol boşuna saroza gideceğinize yolda kaybedilen zamanıda buralarda kullanın diyorum..istanbul tekirdağ arası heryerden balık alınıyor şu sıralar.
maşallahın var paşaya bayıldım Alkis

Teşekkürler sevgili Nihat.Sanada rast gelsin.Yeni bir Levrek raporunu heyecanla bekliyorum.Kendine iyi bak...
Bul
Cahit abim güzel bir raporu harika bir levrekle süslemişsin.ellerine sağlık.her daim böyle güzel avlarla mutlu olmanı dilerim.son satırlarındaki bilgi paylaşımların içinde teşekkürler.bu bilgiler gerçektende dikkat edilmesi gerekken şeylerdir.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Gömeç levreği Cahit Acun 47 7,889 03-09-2010, 10:04
Son Yorum: Cahit Acun
  Istanbul Boğazında Sardalya bereketi Cahit Acun 37 7,002 20-05-2010, 22:41
Son Yorum: Cahit Acun

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi