Yorumları: 1,808
Konuları: 99
tahsinmersin yazdı:Cahit abim güzel bir raporu harika bir levrekle süslemişsin.ellerine sağlık.her daim böyle güzel avlarla mutlu olmanı dilerim.son satırlarındaki bilgi paylaşımların içinde teşekkürler.bu bilgiler gerçektende dikkat edilmesi gerekken şeylerdir.
Teşekkürler ediyorum sevgili Tahsin.Levrek avı için bu bilgilerin kardeşlerimize rehber olacağını düşündüm.İnşallah yararı olur.Kendine iyi bak.Sevgiler...
Yorumları: 3,283
Konuları: 164
mükemmel bir av ve hikayesi..abicim ben de bu balığın peşindeyim inan.bugün öğlen geldim
saroz körfezinden..2 gece 3 sabah avı yaptık bir türlü rapalalrımıza balık vuruşu olmadı..ayrıca daldım levrek görürüm diye oda yok..yalnız bir karagöz sürüsü gördüm felaket..500-750 gr arası balıklar..çok kalın balıklardı..gittiğim yer gökçetepe..kıyıdan çok elverişli gelmedi bana ama balık yaptığı zamanda mutlaka vardır.sudaki çayırlıklardan balık tutamadık hep taktık...gerçekten levrek çok sabır istiyor,bizde o sabrı gösteremediğimiz için balık tutamıyoruz..mutlaka bizede gelecek bu balık..hayran kaldım abi şu balığa..bu sabrın ve ustalığın sayesinde daha ner balıklar tutacaksın.ellerine sağlık..saygılar..rastgele..
BALIK and OZAN yazdı:mükemmel bir av ve hikayesi..abicim ben de bu balığın peşindeyim inan.bugün öğlen geldim
saroz körfezinden..2 gece 3 sabah avı yaptık bir türlü rapalalrımıza balık vuruşu olmadı..ayrıca daldım levrek görürüm diye oda yok..yalnız bir karagöz sürüsü gördüm felaket..500-750 gr arası balıklar..çok kalın balıklardı..gittiğim yer gökçetepe..kıyıdan çok elverişli gelmedi bana ama balık yaptığı zamanda mutlaka vardır.sudaki çayırlıklardan balık tutamadık hep taktık...gerçekten levrek çok sabır istiyor,bizde o sabrı gösteremediğimiz için balık tutamıyoruz..mutlaka bizede gelecek bu balık..hayran kaldım abi şu balığa..bu sabrın ve ustalığın sayesinde daha ner balıklar tutacaksın.ellerine sağlık..saygılar..rastgele..
Sevgili Ozan,Levrek avı çok azim ve sabır gerektiren bir av.Bu Levreği tam iki haftadır azim ve sabırla kovaladım.Bıkmadan,usanmadan...Her sabah saat beş'te kalktım.Uykusuz kaldım.Yoruldum ama bitmedim.Bu balık bunu istiyor.Hepsi bu.Devam et.Sonunda mükafatını alacaksın.
Yorumları: 261
Konuları: 6
eline koluna sağlık hocam.bu ne güzel bir balık.av işi sabır işi sizin gibi üstadlar sayesinde biz çıraklarda birşeyler öğreniyoruz.daha büyüklerini mutlaka yakalamışsınızdır.daha irilerine demiyorum.Allah içinizdeki av aşkını öldürmesin.bizde sizin gibi yıllarca bu balıkları avlayabiliriz inşallah.nice trofeli avlara.kendinize iyi bakın..
Yorumları: 114
Konuları: 9
Maşşallah maşşallah ellerinize sağlık
merttekol yazdı:eline koluna sağlık hocam.bu ne güzel bir balık.av işi sabır işi sizin gibi üstadlar sayesinde biz çıraklarda birşeyler öğreniyoruz.daha büyüklerini mutlaka yakalamışsınızdır.daha irilerine demiyorum.Allah içinizdeki av aşkını öldürmesin.bizde sizin gibi yıllarca bu balıkları avlayabiliriz inşallah.nice trofeli avlara.kendinize iyi bakın..
Değerli kardeşim,Teşekkürler ediyorum.Yüce Allahımdan dileğim,bu kadar tatlı dilli kardeşime daha büyük Levrek'leri nasip etmesidir.Yüreğindeki o güzellikler hiç bozulmasın inşallah.Sağlıcakla kal.Sevgiler..
Marduk yazdı:Maşşallah maşşallah ellerinize sağlık
Teşekkürler ediyorum.Sevgiler..
Yorumları: 2,662
Konuları: 70
Tebrikler Cahit abi çok güzel levrek.
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bucalı yazdı:Tebrikler Cahit abi çok güzel levrek.
Teşekkürler ediyorum.Sanada nasip olsun.Sevgiler..
Yorumları: 1,011
Konuları: 12
bir balık avı ancak bu kadar güzel anlatılır elinize ve gönlünüze sağlık.gözünüzün içi parlamış adeta