Yorumları: 1,495
Konuları: 56
Gayet güzel bir av olmuş

, ufak bir hatırlatma yapayım balık bu aylarda gündüze döner yani çinekop yemlisini gündüz denemekte fayda var gece üşümeye gerek yok, yada akıntılı sularda rapala ufak kaşıkla da lüfer sülalesini ve palamut alma şansınız yüksek. Kolay gelsin.
Yorumları: 2,864
Konuları: 93
FuRkAn * yazdı:Gayet güzel bir av olmuş
, ufak bir hatırlatma yapayım balık bu aylarda gündüze döner yani çinekop yemlisini gündüz denemekte fayda var gece üşümeye gerek yok, yada akıntılı sularda rapala ufak kaşıkla da lüfer sülalesini ve palamut alma şansınız yüksek. Kolay gelsin.
Valla furkan kardeşim. Şu 200 gr. kamışla atma olayını görmem lazım. Ben bunun nasıl birşey olduğunu görmeliyim. balığa gideceğin bir gün haber verirsen sadece bunu görmeye gelmek istiyorum.
Yorumları: 1,011
Konuları: 12
balıklarda anlatımda çok güzel elinize sağlık
Yorumları: 609
Konuları: 40
Herkese teşekkürler... Beni çok mutlu ettiniz yorumlarınızla...İnşallah yeni avlarım yeni raporlarım da sürekli sizlerle olacak..
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
güzel rapor olmuş bidaha olay yeri fotolerı gerkiyorsa video olsunn

*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
tebrikler metincim.harika bir rapor,harika balıklar...ah birde çinekoplar daha fazla olaymış ne güzel olacakmış.olsun bunada bereket...afiyetle kardeşim.top işine aklım ermiyor,ona bir şey yazamayacağım.

eline sağlık kardeşim.
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
metin paylaşım için teşekkürler tavalık çıkmış afiyet olsun rast gele.
Yorumları: 1,277
Konuları: 45
Metin tebrikler.. aşmışsın resmen süperrr
bir tutkudur balık tutmak..
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
nihatkr yazdı:Valla furkan kardeşim. Şu 200 gr. kamışla atma olayını görmem lazım. Ben bunun nasıl birşey olduğunu görmeliyim. balığa gideceğin bir gün haber verirsen sadece bunu görmeye gelmek istiyorum.
nihat ben furkanda görmedim fakat sitede harun var bu sıralar çok takılmıyo bir atıyor adam bir ıslık sesi mermi gibi gidiyor kurşun
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 1,277
Konuları: 45
nihatkr yazdı:Valla furkan kardeşim. Şu 200 gr. kamışla atma olayını görmem lazım. Ben bunun nasıl birşey olduğunu görmeliyim. balığa gideceğin bir gün haber verirsen sadece bunu görmeye gelmek istiyorum.
Abi biz bugün bütün gün 150 hatta bir ara 170 gr kurşun ile çalıştık.. 200 gr da atabilirdik öyle bir akıntı vardı R.Hisarda.. misina ve kamış kaldırdığı sürece sıkıntı yok, 250 gr da atılır
bir tutkudur balık tutmak..