Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
13 Kasım Rumeli Hisarı (keyif ve balık şova devam) :)
xfisher;372939[color=Red yazdı:[SIZE="5"]]Burhan abi [/SIZE][/color]çok sağol, özellikle paylaşım için keyifli kareler yakalamaya çalıştık Seerf

SiyirdimSiyirdimHappy
ufak bir yanlisilik var galiba Berkan...yas ile msj lar karismisSiyirdim
makineci
Tayfa
Üye No: 7068
Giriş: 25-08-2011
[SIZE="5"]Yaş: 38[/SIZE]
[SIZE="5"]Mesajlar: 54[/SIZE]
Adınız...: BURHAN
Şehir..: Yunanistan
Meslek..: MEMUR
Kan Grubu: A RH(
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Albatros-gr yazdı:Bu soguk gunde altin degerinde rapor Berkan..helal olsun..Alkis
baliklar guzelAlkis afiyet olsunSeerf
bol fotolar icinde ayrica tesekkurlerSeerf
daha da bollarina
rastgele
Faruk abi değerli yorumun için teşekkürler, beğenmenize çok memnun oldum Seerf
makineci yazdı:Berkan oglum'da tebriklerini gonderiyor 8 yasinda 'baba bizde oraya baliga gidelim diyor" fotograflari cok begendi.AlkisAlkis
Burhan abi Allah bağışlasın, yanaklarından öpüyorum delikanlıyı, beğenmesine çok sevindim Seerf
bir tutkudur balık tutmak..
Bul
Albatros-gr yazdı:SiyirdimSiyirdimHappy
ufak bir yanlisilik var galiba Berkan...yas ile msj lar karismisSiyirdim
makineci
Tayfa
Üye No: 7068
Giriş: 25-08-2011
Adınız...: BURHAN
Şehir..: Yunanistan
Meslek..: MEMUR
Kan Grubu: A RH(

hii evet Siyirdim olsun ya ne önemi var, biz arada kendimizden küçüklere de abi deriz, ağız alışkanlığı.. "abi naber, abi nası gidiyo, yok be abi" gibi.. Gulumse
Bul
Bu yavru balık konusundaki duyarlılık olduğu sürece daha bol ve bereketli avlarınız olsun.Affet
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
xfisher yazdı:hii evet Siyirdim olsun ya ne önemi var, biz arada kendimizden küçüklere de abi deriz, ağız alışkanlığı.. "abi naber, abi nası gidiyo, yok be abi" gibi.. Gulumse

bunu bende diyorum...bende de o aliskanlik var..
fakat burada msjlar ile mi karisti..yoksa agiz aliskanligimi..onu cozemedimSiyirdim
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
HAŞİM77 yazdı:Bu yavru balık konusundaki duyarlılık olduğu sürece daha bol ve bereketli avlarınız olsun.Affet

Haşim abi bu konuda çok hassasız tüm arkadaşlar olarak.. hatta bugün bir arkadaş çaparisine takılan yaprağı nazikçe suya iade ederken video bile çekti Smile
[YOUTUBE]http://youtu.be/KRqFuwyXGj8[/YOUTUBE]
http://youtu.be/KRqFuwyXGj8
Bul
xfisher yazdı:Haşim abi bu konuda çok hassasız tüm arkadaşlar olarak.. hatta bugün bir arkadaş çaparisine takılan yaprağı nazikçe suya iade ederken video bile çekti Smile
[YOUTUBE]http://youtu.be/KRqFuwyXGj8[/YOUTUBE]
http://youtu.be/KRqFuwyXGj8

AlkisAlkisAlkis
Bul
xfisher yazdı:Çaktırma abi ikimiz de dibe takmıştık orda Siyirdim madem taktık bari poz verelim dedik Siyirdim Siyirdim

Başlarda raporu okurken ilk fotoyu sormayı düşünüyordum ''hayrola ? oltaları gezi teknelerine mi taktırdınız ? '' diyecektim Smile itirafı okuyunca ben de sıyırdım..Siyirdim

Bereketli olsun, Kartal iptal ama sizinki de bir mini org.olmuş..
Bul
Lakerda yazdı:Başlarda raporu okurken ilk fotoyu sormayı düşünüyordum ''hayrola ? oltaları gezi teknelerine mi taktırdınız ? '' diyecektim Smile itirafı okuyunca ben de sıyırdım..Siyirdim

Bereketli olsun, Kartal iptal ama sizinki de bir mini org.olmuş..

Çok çok teşekkürler.. Gezi tekneleri baş belası resmen, o kadar yakından geçiyorlar ki.. birkaç arkadaşın takımlarını kestiler.. atış yaparken çok uyanık olmak gerekiyor, sağa sola iyice bakıp sonra atıyorduk, paranoyak olduk adeta.. "ne tekne mi geliyor, durun atmayın, hah şimdi atın, yok yok atmayın sağdan tekne geliyor" SiyirdimSiyirdim
Bul
xfisher yazdı:Metin selam, ne zamandır görüşemedik.. tabi ki haber veririm, seni arkadaşlarla da tanıştırırım.. onlarla genellikle Vaniköy'de avlanırdık, bu aralar Avrupa yakasının ve özellikle de Hisar'ın bereketinin cazibesine kapıldık Smile ama bugün Vaniköy de sağlam istavrit yapmış, oltacı Ekremden aldık haberi Smile

Aynen vaniköyde coştu...

Şu tanıştırma ve birlikte av olayını en kısa zamanda yapalım.. Haftaya bile olur Alkis Tel aç yeter +1.

Toplu resimdeki ilk arkadaşı vaniköyde daha önce gördüm sanki. Belki de yanılıyorumdur.

3.sıradaki arkadaş çok özür dilerim "Muhteşem Yüzyıl" dizisindeki "Şeker Ağa" ya acayip benziyor. Sormadan geçemicem o mu yaw? MahcupSiyirdim
NEREDE İSENİZ RASTGELE ! msn&mail: metinavda@hotmail.com
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Ramazan Balık Peşinde; Kızıldeniz Macerası... haseremarket 20 1,950 20-11-2016, 23:37
Son Yorum: haseremarket
  30/09/2016 - 01/10/2016 Akşam Balık Avı uerol67 17 1,182 05-10-2016, 09:11
Son Yorum: uerol67
  Ramazan Balık peşinde; Yalıköy çilingöz seyahati... haseremarket 16 1,488 03-10-2016, 19:42
Son Yorum: haseremarket
  Tayland' da balik macerasi haseremarket 21 2,366 25-09-2016, 21:19
Son Yorum: yycolak
  14 Kasım 2015 Çeşme Balıksız av raporu Salih Reis 21 2,141 24-11-2015, 11:56
Son Yorum: ANTALYALI07
  Marmara Ereğli - >Yeniçiftlik civarı balık durumunu bilen? mamuli 16 3,114 27-04-2015, 07:26
Son Yorum: mamuli
  istanbul civarı balık durumunu bilen? demdem 4 1,038 14-04-2015, 08:14
Son Yorum: Avcı Altan
  Albatros-gr Pargat..tam keyif Albatros-gr 19 2,291 12-11-2014, 18:34
Son Yorum: Albatros-gr
  Albatros-gr tam gaz devam.... Albatros-gr 24 4,159 21-08-2014, 15:20
  Albatros-gr gaz tam balik az :) Albatros-gr 19 3,041 21-08-2014, 15:18

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi