Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ufuktan&araphüso Sakar balık avı
Daha önceden kararlaştığımız şekilde Hüseyin le (arap) sabah buluşup meraya vardık.Hava tahminimizden daha güzeldi.Sakarya da su azdı ama manzara çok güzeldi. Şçyle bakınca bugün kesin balık alırız diye içimizden geçirdik.Biraz yer keşfinden sonra oltaları suya bıraktık.Bir saatlık süre içinde beklenen vuruş maalesef olmadı.Hadi çay içelim dedik ve Hüseyin in kara çaydanlığında demlediği nefis çayı yudumlarken hoş sohbetimize devam ediyorduk.
Oldukça güzel bir ortamda tek eksik olan şey balıktı.Ama sorun değildi bizim için"iyiki gelmişiz çok güzel yer" diyerek muhabbetimize usta ahçımızın yaptığı saçta tavuğu yiyerek devam ettik.Yemekten sonra da balık hiç oynamayınca toplanıp dönüş yoluna çıktık.Çok güzel bol oksjenli ve muhabbetli bir gün geçirmiştik.
Dönüş yolunda balık olmayışı hakkında kritik yapmayı da unutmadık tabi
Selamlarımla...

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
hava harikaydı muhabbet şahane.. birazda balık olsaydı.. neyse oda bidahaki sefereSiyirdimdağdan su içmeye inen sincap daha bir güzeldi..teşekkürler hocam güzel bir gündüAlkis Rose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
vay beyler bu guzel gun birde balik ile suslenseymis..tadina doyum olmazmis...
bir dahakine baliklisina insallah..
Huseyin evden besmelesiz mi ciktin....Siyirdimsen bir defasnda bana oyle demistinSiyirdim
guzel fotolar icin ayrica tesekkurlerSeerf
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Tek cümle yazacam gerisini siz düşnün Siyirdim ;
10 gün boyunca sizlerle öyle balık başında beklesem ve balık tutamasam bile bu ortamın tadına asla doyamam.

Bu arada o kara çaydanlığın rengi orjinalmi? Siyirdim hüseyin abi kendisiyle uyum sağlasın diyemi o renk çaydanlık almış? Happy
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Tek cümle yazacam gerisini siz düşnün Siyirdim ;
10 gün boyunca sizlerle öyle balık başında beklesem ve balık tutamasam bile bu ortamın tadına asla doyamam.

Bu arada o kara çaydanlığın rengi orjinalmi? Siyirdim hüseyin abi kendisiyle uyum sağlasın diyemi o renk çaydanlık almış? Happy
Mal sahibine benzemezse mündar olurmuş diyecem ama hepimizde aynı kara çaydanlıktan var neredeyse, saçta tavuğun resimleri yok, balık yok ama Serkanımın dediği gibi siz iki güzel insanın yanında, öyle bir ortamda olmanın hazzı gibi büyük mutluluk olamazdı. Alkis
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Tek cümle yazacam gerisini siz düşnün Siyirdim ;

O çaydanlık Hüseyinime baka baka kararmıştır Siyirdim

Çok güzel bir gündü Serkan.Teşekkürler arabımRose Seerf
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
keyifleriniz daim olsun abiler, ben Sakarya nehrinde avlanacağım zaman hususi suyun azaldığı zamanı denk getirmeye çalışırım,hedef balıkta kaptırga ve kum balığıdır,100 gr.kurşun, 6 ve 7 no. çiftli kanca dip olarak atıp sırığı dikerim, bizim buradaki ihtiyar köylüler sırığın ucuna zil takma daha iyi balık yakalarsın demişlerdi, onları dinlediğimde haklı olduklarını gördüm,ne alakası var bende bilmiyorum,sazan değilki sesten ürksün,hemde nehirde,yem olarakta hindi ciğerinden şaşmam, hem tavuğunkine göre daha sağlam hemde hiç bir balık karşı koyamıyor,sinek kancaya yayınlar denk geliyor yaw,,Smile neyse bir daha ki dersimiz şubat 30 da Siyirdim
Allah bozmasın abi,bol balıklı ve daha keyiflilerine inşallahAlkis
Bul
valla sırf o manzarayı görmek bile insana yeter.süpersiniz abiler..
Bul
Bu doğanın içinde olmak bence yeterli balık şimdi bahane olmuş bence ..güzel ortam için teşekkürler abilerim.
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
muhabbetiniz daim olsun,balık bu işin gerçekten bahanesi bencede,ama olsada fena olmazSmile
güzel zaman geçirmiş olmak,2 lafın belini kırmak,ateşte kara demlikten çay içmek gerisi bahaneSmile
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  balık yok keyif süperdi mordoğan'da bucalıfikret 37 13,309 17-03-2013, 11:58
Son Yorum: alicengizarda
  Balik az,ama olsun... Albatros-gr 40 4,679 25-03-2012, 20:54
Son Yorum: YaKaMoZ
  Balık yok, KUŞ VAR ! maxtar 42 7,984 23-12-2011, 17:18
Son Yorum: esipahi76
  6 Mart 2011 Sakarya balık avı Uzun_ahmet 48 9,663 09-03-2011, 12:33
Son Yorum: Uzun_ahmet
  Balik bahane,muhabbet sahane Albatros-gr 31 5,161 16-08-2010, 23:38
Son Yorum: Albatros-gr
  levrekci,Balık and Ozan,Tropheus 13 nisan 2010 LeVrEkCi 60 7,326 17-04-2010, 22:53
Son Yorum: mariner8
  levrekci-balık and ozan-tropheus LeVrEkCi 26 4,908 22-01-2010, 13:42
Son Yorum: bestvz
  19-20.12.2009 aliağa ve gencerli balık avı bahriyeli 38 9,268 31-12-2009, 13:58
Son Yorum: tepeli35

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi