Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
27/11/2011 Albatros-gr Bir sepet mercan
Albatros-gr yazdı:ilk ikisinde salladin mi..kafadan mi attin yani..Siyirdim
cunku pheasantsyazdim..sulun kuslarini cikardi..Siyirdim

Benziyo işte yaww HappyBobo yalanmı, sordurdum en yakın bunlar çıktı Siyirdim ne yapayım...
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Benziyo işte yaww HappyBobo yalanmı, sordurdum en yakın bunlar çıktı Siyirdim ne yapayım...

SiyirdimSiyirdimHappyHappy

tmm..kabul yawSeerf..kizmaHadiordan
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Faruk yine yapacağını yapmışsın.AlkisAlkisHelallerin var kardeşim. Nasılsa gereğinideSeerfaslan gibi yapıyorsunSmileAfiyetle ve bereketle. Kıskanma ne olur çık balığa seninde olur diyorum76
Bul
ALTAYLI yazdı:Faruk yine yapacağını yapmışsın.AlkisAlkisHelallerin var kardeşim. Nasılsa gereğinideSeerfaslan gibi yapıyorsunSmileAfiyetle ve bereketle. Kıskanma ne olur çık balığa seninde olur diyorum76

tesekkurler Ercan abi
bu yazdigin cok guzel..
sizlerede rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Tebrikler Faruk abi güzel keyifli bir av olmuş anlaşılan
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
Bul
Alkis Bravo aretlik Alkis bu hafta sonu mercanlara satır çekmişsin Alkis bereketli ve afiyet olsun Seerf
Bizde Mustafa ile İmarete gittik bu hafta yalnız bir mercan ve birkaçtane karağozle dönduk , anladığım kadar Fener ve İmarette aynı günde balık çalışmıyor !
Rastgele 76
Bul
Faruk abi mahşallahin var gene böyle raporlar geldikçe iştahim kabariyor bizde hafta sonu baliga çikalim dedik oda hava yamurlu olacakmiş şansimiza artik inşallah hava müsayit olurda bende bol balikli bol eylenceli raporlar yazarim hepinize rasgele
Bul
faruk bereketli olsun maşallahhh Alkis harika av olmuş bi iki saat daha kalsaydında bkomşu ülkeyede tavalık çıkarsaydınn bak ellerimizi açtık bekliyoruz SeerfSeerfAffet
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
lionast yazdı:Tebrikler Faruk abi güzel keyifli bir av olmuş anlaşılan

mariner8 yazdı::Bravo aretlik Alkis bu hafta sonu mercanlara satır çekmişsin : bereketli ve afiyet olsun Seerf
Bizde Mustafa ile İmarete gittik bu hafta yalnız bir mercan ve birkaçtane karağozle dönduk , anladığım kadar Fener ve İmarette aynı günde balık çalışmıyor !
Rastgele ::

acemi dalgıç yazdı:Faruk abi mahşallahin var gene böyle raporlar geldikçe iştahim kabariyor bizde hafta sonu baliga çikalim dedik oda hava yamurlu olacakmiş şansimiza artik inşallah hava müsayit olurda bende bol balikli bol eylenceli raporlar yazarim hepinize rasgele

yalova tatar yazdı:faruk bereketli olsun maşallahhh harika av olmuş bi iki saat daha kalsaydında bkomşu ülkeyede tavalık çıkarsaydınn bak ellerimizi açtık bekliyoruz :

yorumlariniz icin tesekurler beyler..
sizlerede rastgele

Ahmet...imarette baska amator balikici ile de konustum..onlardada olmamis..
Erden,senden once mercanlardan Ahmet(uzun ahmet)istedi..oncelik onda..sira meselesi tabiiki...ona gonderilecekSiyirdim
Bul
bence avların en güzeli.
yorulmadan kısa sürede yeteri kadar balık tutmanın zevkine varmak kadar, güzel bir av her zaman denk gelmez.
balıklar çok güzel.
ellerine sağlık.Alkis
afiyetler olsun.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Albatros-gr guzel bir hafta sonu Albatros-gr 23 2,614 27-11-2015, 00:07
Son Yorum: Albatros-gr
  Albatros-gr ucundan basladik :)) Albatros-gr 18 2,348 16-08-2015, 22:38
  Albatros -gr uzun zaman sonra paragat Albatros-gr 21 2,326 22-06-2015, 23:31
  Albatros-gr ancak bu kadar Albatros-gr 19 3,348 28-12-2014, 16:02
  Albatros-gr az oltacilik Albatros-gr 19 2,565 22-12-2014, 22:50
Son Yorum: fish or die
  Albatros- gr Her bollugun bir Kıtlıgi :) Albatros-gr 21 3,009 01-12-2014, 20:21
  Albatros-gr kaliteli bir paragat avi Albatros-gr 20 3,043 21-11-2014, 22:38
Son Yorum: turna
  Albatros-gr Pargat..tam keyif Albatros-gr 19 2,291 12-11-2014, 18:34
  Albatros-gr Parcalar kalite ve guzel Albatros-gr 23 3,038 27-10-2014, 16:19
  Albatros-gr seviyorum seni MIRMINGA Albatros-gr 21 2,985 24-09-2014, 15:26

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi