Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Balık yok, KUŞ VAR !
Selamlar herkese,
Bu cumartesi ve pazar geçirdiğim balıksız ama en keyifli haftasonunu sizlerle paylaşmaktan gurur duyarım.

1.GÜN CUMARTESİ...
Sabahın 5'inde vaniköydeydik. Ben, işyerimden cengiz abi ve hakan yemli çinekopa attık. Sabaha karşı her zaman yaptığı saatte 1 tane aldım. Yan tarafta oradan dostum Erkan rapala ile patır kütür çekince yeni makinam ile rapala atmaya başladım. Hayatımda ilk defa atıyordum ve üstüste 1 sarıkanat 2 çinekop aldım. Sonrasında bıçak gibi kesti.

Sabah istavritte olmadı. Berkan ve Emrah vaniköye yanımıza geldiler. Emrah bize atış stilini gösterdi. Koptuk Siyirdim (VİDEOSU AŞAĞIDA) Berkanlar rumelihisarına uçtular balık olmadığını görünce. Biz de 3-4 istavritle geri döndük.

2. GÜN PAZAR
Sabah 6 da vaniköydeydim amacım rapala ile balık yapan yarım saatte alabildiğimi almaktı.

Yakaladığım günün bombası MARTI oldu. Uzaktan yakalandığını gördük. Kim yakaladı derken o caninin ben olduğum ortaya çıktı. Siyirdim Yavaşça kıyıya aldım. Allahtan misina dolanmış. Rapalam hala suda idi. İşi bilen Erkan (Elinde de eldiven vardı) martıyı sağlıklı bir biçimde özgürlüğüne kavuşturdu.

Az sonra 300 günübirlikçi gibi çapariciler hücum edince günü sadece 2 çinekop ve kaybolup giden 3 rapala ile kapattım.

İşte fotolar ve muhteşem tek ayak stili olta fırlatış tekniği videosu :

BEN VE CENGİZ ABİ

[Resim: DSC03153.jpg]

HAKAN

[Resim: DSC03154.jpg]

EMRAH - BERKAN - METİN

[Resim: DSC03158.jpg]

EMRAH - BERKAN

[Resim: DSC03155.jpg]

YAKALANAN MARTI VE KURTARMA OPERASYONU

[Resim: IMG078.jpg]
[Resim: IMG077.jpg]
[Resim: IMG079.jpg]

İŞTE EMRAH'IN MUHTEŞEM ATIŞ STİLİ Gulumse:
(Bu arada Emrah bu mesajı okursan senin gibi birisi ile tanıştığıma çok memnun oldum bilmeni isterim)
[YOUTUBE]YsZyzsKgzlE[/YOUTUBE]
NEREDE İSENİZ RASTGELE ! msn&mail: metinavda@hotmail.com
Bul
metin güzel vakit geçirmişsiniz martı olayıda ayrı bir ortam olmuş atış tekniğide bir adım daha atsaymış denizde bulacakmış arkadaş muhabbetiniz daim olsun arkadaşlara selam.AlkisAlkisAlkis
Bul
Metin aynı olay 2 gün önce bizim de başımıza geldi tekneden sırtı çekerken yapıştı ve ben tekneye alarak hayvanı kurtardım. Maalesef bazı korkkak ya da cani ruhlular bu tip durumlarda misinayı keserler ve hayvanı çok zor bir durumda bırakırlar. Sizi AlkisAlkis. İnşallah balıklı günleride yakındadır76
Bul
Metin kaybettiğin sahteler için üzüldüm.. resimler çok güzel, bu arada az da olsa balık almış olmanız iyi, hiç alamamak ta vardı.. martıyı zarar vermeden özgürlüğüne kavuşturmanız çok güzel.. Emrah'ın atış tekniği ise çok bomba, Hisar'da gün boyu uyguladı bu tekniği Siyirdim
bir tutkudur balık tutmak..
Bul
Metin güzel bir gün geçirmişsiniz. Ben ermanla kartalda Nasip balıkta tanıştım. Çok konuşkan keyifli bir arkadaş. Bir ara hep birlikte balığa gidelim. ama vaniköy değil. Vaniköy istavriti belirli bir dönem yapar. Eskiden beri böyledir. 2 gün balık varsa 5 gün yoktur orası öyle biryer. Ama keyif ve sohbet için bulunmaz keyifli bir noktadır. eğer sarıkanat-çinekop için rapala atacaksan ve bunu yalnız değil en az 3 kişi yapacaksan yer kuzguncuk parkı, ama ilk par değil askeriyenin yanındaki park. Ama önemli nokta tekrar altını çiziyorum "GECE KESİNLİKLE TEK GİTMEMELİSİN" Nayirolamaz sabah saat 3 atçek başlar ilk ışıklardan 1 saat sonra biter. vaniköyden daha çok tutacağın kesindir. Hele çinekop bukadar bolken.

Ama orada dikkat edilmesi gereken
1) KESİNLİKLE GECE YALNIZ GİTMEYECEKSİN Nayirolamaz
2) Sağ taraf duvar dibine yakın olursan daha verim alırsın.
3) Rapala kurşunun en ağır 50 gr olacak. (Takılma için değil balığın gezdiği seviye için)
4) Rapalayı en fazla 50 mt atacaksın. Atar atmaz makinayı kapatacaksın ve 5-10 saniye sonra sarmaya başlayacaksın.
5) KESİNLİKLE YALNIZ GİTMEYECEKSİN. Nayirolamaz
6) Ben niye gitmiyorum oralara dersen ben genelde yalnız avlanıyorum Oraya yalnız gidilmez. isterse Kofana versin.
Bul
Tebrikler Metin. Dostlarla beraber geçen zamanın tadına doyum olmaz.
Daha bereketli avlara...AlkisSeerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
olsun be metincim.sohper dostluk varmışya.balık nasıl olsa bir gün denk gelir.tabii olması daha güzel.martıyla iyi boğuşmuşsunuz.atıştekniğine bayıldım.tam benim stilim.Siyirdimniye böyle yazdığımı fikocum görürse anlayacaksın.Happytepinizi kucaklıyorum.teşekkürler...Alkis
Bul
nihatkr yazdı:Metin güzel bir gün geçirmişsiniz. Ben ermanla kartalda Nasip balıkta tanıştım. Çok konuşkan keyifli bir arkadaş. Bir ara hep birlikte balığa gidelim. ama vaniköy değil. Vaniköy istavriti belirli bir dönem yapar. Eskiden beri böyledir. 2 gün balık varsa 5 gün yoktur orası öyle biryer. Ama keyif ve sohbet için bulunmaz keyifli bir noktadır. eğer sarıkanat-çinekop için rapala atacaksan ve bunu yalnız değil en az 3 kişi yapacaksan yer kuzguncuk parkı, ama ilk par değil askeriyenin yanındaki park. Ama önemli nokta tekrar altını çiziyorum "GECE KESİNLİKLE TEK GİTMEMELİSİN" Nayirolamaz sabah saat 3 atçek başlar ilk ışıklardan 1 saat sonra biter. vaniköyden daha çok tutacağın kesindir. Hele çinekop bukadar bolken.

Ama orada dikkat edilmesi gereken
1) KESİNLİKLE GECE YALNIZ GİTMEYECEKSİN Nayirolamaz
2) Sağ taraf duvar dibine yakın olursan daha verim alırsın.
3) Rapala kurşunun en ağır 50 gr olacak. (Takılma için değil balığın gezdiği seviye için)
4) Rapalayı en fazla 50 mt atacaksın. Atar atmaz makinayı kapatacaksın ve 5-10 saniye sonra sarmaya başlayacaksın.
5) KESİNLİKLE YALNIZ GİTMEYECEKSİN. Nayirolamaz
6) Ben niye gitmiyorum oralara dersen ben genelde yalnız avlanıyorum Oraya yalnız gidilmez. isterse Kofana versin.

Abi bu kadar ısrarla "KESİNLİKLE YALNIZ GİTMEYECEKSİN. Nayirolamaz" dediğine göre orada gece ne var merak ettim şimdi.. tinerciler falan mı oluyo, tehlikeli mi yani?
Bul
aynen öyeledir, askeriyenin yanı ama tinercisi, evsizi ipsizi sapsızı keşi anadolu yakası toplanma merkezi orası Rolleyes
Bul
nihatkr yazdı:aynen öyledir, askeriyenin yanı ama tinercisi, evsizi ipsizi sapsızı keşi anadolu yakası toplanma merkezi orası Rolleyes

Abi o zaman 3-4 kişi gitsek te güvende olmayız Siyirdim
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  balık yok keyif süperdi mordoğan'da bucalıfikret 37 13,441 17-03-2013, 11:58
Son Yorum: alicengizarda
  Balik az,ama olsun... Albatros-gr 40 4,765 25-03-2012, 20:54
Son Yorum: YaKaMoZ
  ufuktan&araphüso Sakar balık avı ufuktan26 42 6,880 01-12-2011, 22:48
Son Yorum: Dr.Güner
  6 Mart 2011 Sakarya balık avı Uzun_ahmet 48 9,750 09-03-2011, 12:33
Son Yorum: Uzun_ahmet
  Balik bahane,muhabbet sahane Albatros-gr 31 5,219 16-08-2010, 23:38
Son Yorum: Albatros-gr
  levrekci,Balık and Ozan,Tropheus 13 nisan 2010 LeVrEkCi 60 7,418 17-04-2010, 22:53
Son Yorum: mariner8
  levrekci-balık and ozan-tropheus LeVrEkCi 26 4,952 22-01-2010, 13:42
Son Yorum: bestvz
  19-20.12.2009 aliağa ve gencerli balık avı bahriyeli 38 9,338 31-12-2009, 13:58
Son Yorum: tepeli35

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi