Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
gezginci emmi maydonozda
Kamil kardeşim, bizimle birlikte olmak, neşe-i sohbetle ortama keyif katmak Seerfiçin yüzlerce KM'yi kat ederek gelmen emin ol bizim için değişilmez bir değer oldu. Sana GEZGİNCİ denmesi boşa değil. Katıldığn ortama kattıkların tek kelime AlkisAlkisnır. Ne zaman istiyorsan kapımız hep açıktr. Birlikte geçirdiğimiz günün özeti fotolardan okunsa da bu keyfi yaşayan bilir.Smile [B]BALIK BAHANE SOHBET ŞAHANE deyimi işte böyle ortaya çıkmış. Tekrar hoşgeldin. Sağ salim yuvana dönmüş olman ayrıca sevindirdi. Yorgunluk dediğin 2 günde çıkar. Yaşananların tadı yıllarca kalrAlkis76
[B]Yalçın
kardeşime bizleri misafir edebilmek için gösterdiği canı sıcaklık için ayrcaAlkisAlkis Sağolasın kardeşim. Sana az biraz zahmet verdikSnifsinf
Ertürk sen zaten bzim CONAN'ımızsın Sana da teşekkürler.
Her av seferimiz inşallah böyle keyifli olur
Bul
bucalıfikret yazdı:inşallah kamil birdahaki sefere bende olurum.GulumseAlkisSeerf
Fiko katılmandan sevinç duyardık. Bunu biliyorsun telefonda da söyledik. Gelebilseydin daha da şenleneceğimiz kesindiHappy
Bul
Maydanoz team supersiniz....Alkis
tabii bu defa Kamil`in de katkilari varAlkis
hem Kamil bakiyorum..terfi etmissin..gopezleri birakip kirmizilara baslamissin..helal olsun.Alkis
muhabbetiniz daim olsun beyler....
maydanoz team`in avlarini zevkle izlemeye devam edecegizSeerf
Maydanoz team`in baskani Yalcin..olmasi gerek ..benceAlkis
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Albatros-gr yazdı:Maydanoz team supersiniz....Alkis
tabii bu defa Kamil`in de katkilari varAlkis
hem Kamil bakiyorum..terfi etmissin..gopezleri birakip kirmizilara baslamissin..helal olsun.Alkis
muhabbetiniz daim olsun beyler....
maydanoz team`in avlarini zevkle izlemeye devam edecegizSeerf
Maydanoz team`in baskani Yalcin..olmasi gerek ..benceAlkis

Zaten o abisi zaten o.76 Yakışıyor kardeşimeAlkis
Bul
ALTAYLI yazdı:Zaten o abisi zaten o.76 Yakışıyor kardeşimeAlkis

eevvveettttAlkisAlkisAlkis
emindim bu cevaptanSeerf
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Albatros-gr yazdı:eevvveettttAlkisAlkisAlkis
emindim bu cevaptanSeerf
Ah be Faruk şüphe götürmezkiSmile O kardeşimiz hayat içinde de kaptan76
Bul
ALTAYLI yazdı:Kamil kardeşim, bizimle birlikte olmak, neşe-i sohbetle ortama keyif katmak Seerfiçin yüzlerce KM'yi kat ederek gelmen emin ol bizim için değişilmez bir değer oldu. Sana GEZGİNCİ denmesi boşa değil. Katıldığn ortama kattıkların tek kelime nır. Ne zaman istiyorsan kapımız hep açıktr. Birlikte geçirdiğimiz günün özeti fotolardan okunsa da bu keyfi yaşayan bilir.Smile [B]BALIK BAHANE SOHBET ŞAHANE deyimi işte böyle ortaya çıkmış. Tekrar hoşgeldin. Sağ salim yuvana dönmüş olman ayrıca sevindirdi. Yorgunluk dediğin 2 günde çıkar. Yaşananların tadı yıllarca kalrAlkis76
[B]Yalçın
kardeşime bizleri misafir edebilmek için gösterdiği canı sıcaklık için ayrcaAlkisAlkis Sağolasın kardeşim. Sana az biraz zahmet verdikSnifsinf
Ertürk sen zaten bzim CONAN'ımızsın Sana da teşekkürler.
Her av seferimiz inşallah böyle keyifli olur

bana zahmet değil,şeref verdiniz,onur verdiniz,gurur verdiniz,neşe keyifler verdiniz.ben çok mutlu oldum.sizlerde keyif aldıysanız ayrıca mutlu oldum.her zaman baş tacısınız.ne zaman isterseniz hazırım.canım ciğerimsiniz.SefiomRose
Bul
yycolak yazdı:bana zahmet değil,şeref verdiniz,onur verdiniz,gurur verdiniz,neşe keyifler verdiniz.ben çok mutlu oldum.sizlerde keyif aldıysanız ayrıca mutlu oldum.her zaman baş tacısınız.ne zaman isterseniz hazırım.canım ciğerimsiniz.SefiomRose

Sen de öyle ŞEKERİMSmile
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:Hadiordan tam tersi gittiğm yerde bereket oluyor inanmazsan fotolara bak Siyirdim

bende onu dedim zaten abi gittiğin yeri kurutuyorsun diye HappySeerf
Bul
ohh ohh ne güzel keyifler alınmış imrenmemek elde değil her zamanki gibi balıklarda süper devamına diyorum süpersiniz.AlkisSeerfAlkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi