Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aliağa,çakmaklı
yycolak yazdı:antalya-izmir tek vasıta değilmi muratcım.izin gününü bile değerlendirebilirsin.ha antalya ha izmir.Smile

Dogru söylüyorsun YALÇIN abicim de izin günü yolda geçecek birde ertesi gün çok yorgun düşeceksin çalışcak olmasak...
Bul
Yakamoz yazdı:Dogru söylüyorsun YALÇIN abicim de izin günü yolda geçecek birde ertesi gün çok yorgun düşeceksin çalışcak olmasak...

otobüste uyuyamazmısın.bak kamile O YAŞTA hiç affetmiyor valla maşallah.
Bul
yycolak yazdı:eline sağlık cihancım.çok güzel bir gün olmuş dostlarla birlikte.balığa çok yaklaşmışsınız ama tam yer arkanızda kalmış.ismaille cihanın fotosunun tam arkası size göreymiş.hem rüzarı fazla almazdınız hemde balık alma şansınız yüksek olurdu.netse kısmet diyelim.teşekkürler.ekibe hürmetler.

Yalçın abi yorumun için teşekkür ederim orası çakmaklı limanı oradan pek bişey çıkmaz dedim çünkü buraya gelenlerin çoğu resimdeki yere ve resimin sağ tarafında kayalıklara çıkıyorlar bize de burası denk geldi
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
Bul
lionast yazdı:Yalçın abi yorumun için teşekkür ederim orası çakmaklı limanı oradan pek bişey çıkmaz dedim çünkü buraya gelenlerin çoğu resimdeki yere ve resimin sağ tarafında kayalıklara çıkıyorlar bize de burası denk geldi

olsun kardeşim.bir sonrakine inşallah.balık olsaydı her yerde olurdu.
Bul
Yakamoz yazdı:Ah ah ben hep böyle imrenerek bakmak zorundamı kalacam bu resimlere ANTALYADA şöle kafa dengi arkadaşlarla bir organizasyon yapamadan ölüp gidecemSmile

Murat abi bizimde işlerin yoğunluğunda arada bir kaçmak nasip oluyor Yalçın abinin dediği gibi gel bu taraflara aslında antalayada balığın yeri işyerinden arkaşları ikna edersen olur ben bunun için çok kişiyi ikna ettimGulumse
Bul
yycolak yazdı:olsun kardeşim.bir sonrakine inşallah.balık olsaydı her yerde olurdu.

Abi bizim şansımız yok anlaşılan ne zaman gitsek boş dönüyoruz
Bul
üçüncü resimdeki balık ne balığı çok merak ettim ..yenilirmi veya güzel eti varmı..bu balıklardan ayvalıkta çok tutanı gördümde merak ettim saygılar...rasgelsin..muhabbet yeter bence...
HERKEZİN OLTASINA GÖNLÜNDEKİ EN BÜYÜK BALIK GELSİN RASTGELSİN....
Bul
olsun Cihan bazen isparoz..bazen az balik..bazen cok balik..kismette ne varsa...muhabbeti yeter..Seerf
bir dahakine bol baliklisina insallahAffet
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
lionast yazdı:Abi bizim şansımız yok anlaşılan ne zaman gitsek boş dönüyoruz

İnşallahbir gün yolumuz düşer CİHAN kardeşim...
Bul
O rüzgarı yemek Smile iyotu bi güzel çekmek ve o sohbeti yaşamak Seerf her şeye değer Alkis.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Yine Aliağa Yine hüsran Cihan Deniz 28 5,128 01-10-2011, 01:02
Son Yorum: Cihan Deniz
  Izmir aliaga göleti uzun murat 18 4,719 27-04-2011, 19:23
Son Yorum: uzun murat
  19-20.12.2009 aliağa ve gencerli balık avı bahriyeli 38 9,340 31-12-2009, 13:58
Son Yorum: tepeli35

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi