Yorumları: 5,885
Konuları: 137
yycolak yazdı:antalya-izmir tek vasıta değilmi muratcım.izin gününü bile değerlendirebilirsin.ha antalya ha izmir.
Dogru söylüyorsun YALÇIN abicim de izin günü yolda geçecek birde ertesi gün çok yorgun düşeceksin çalışcak olmasak...
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
Yakamoz yazdı:Dogru söylüyorsun YALÇIN abicim de izin günü yolda geçecek birde ertesi gün çok yorgun düşeceksin çalışcak olmasak...
otobüste uyuyamazmısın.bak kamile O YAŞTA hiç affetmiyor valla maşallah.
Yorumları: 1,258
Konuları: 49
12-01-2012, 12:04
(Son Düzenleme: 12-01-2012, 12:06, Düzenleyen: Cihan Deniz.)
yycolak yazdı:eline sağlık cihancım.çok güzel bir gün olmuş dostlarla birlikte.balığa çok yaklaşmışsınız ama tam yer arkanızda kalmış.ismaille cihanın fotosunun tam arkası size göreymiş.hem rüzarı fazla almazdınız hemde balık alma şansınız yüksek olurdu.netse kısmet diyelim.teşekkürler.ekibe hürmetler.
Yalçın abi yorumun için teşekkür ederim orası çakmaklı limanı oradan pek bişey çıkmaz dedim çünkü buraya gelenlerin çoğu resimdeki yere ve resimin sağ tarafında kayalıklara çıkıyorlar bize de burası denk geldi
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
Yorumları: 20,389
lionast yazdı:Yalçın abi yorumun için teşekkür ederim orası çakmaklı limanı oradan pek bişey çıkmaz dedim çünkü buraya gelenlerin çoğu resimdeki yere ve resimin sağ tarafında kayalıklara çıkıyorlar bize de burası denk geldi
olsun kardeşim.bir sonrakine inşallah.balık olsaydı her yerde olurdu.
Yakamoz yazdı:Ah ah ben hep böyle imrenerek bakmak zorundamı kalacam bu resimlere ANTALYADA şöle kafa dengi arkadaşlarla bir organizasyon yapamadan ölüp gidecem
Murat abi bizimde işlerin yoğunluğunda arada bir kaçmak nasip oluyor Yalçın abinin dediği gibi gel bu taraflara aslında antalayada balığın yeri işyerinden arkaşları ikna edersen olur ben bunun için çok kişiyi ikna ettim
yycolak yazdı:olsun kardeşim.bir sonrakine inşallah.balık olsaydı her yerde olurdu.
Abi bizim şansımız yok anlaşılan ne zaman gitsek boş dönüyoruz
Yorumları: 1,196
Konuları: 90
üçüncü resimdeki balık ne balığı çok merak ettim ..yenilirmi veya güzel eti varmı..bu balıklardan ayvalıkta çok tutanı gördümde merak ettim saygılar...rasgelsin..muhabbet yeter bence...
HERKEZİN OLTASINA GÖNLÜNDEKİ EN BÜYÜK BALIK GELSİN RASTGELSİN....
Yorumları: 25,969
olsun Cihan bazen isparoz..bazen az balik..bazen cok balik..kismette ne varsa...muhabbeti yeter..

bir dahakine bol baliklisina insallah

rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC]
[SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
[/SIZE]
Yorumları: 5,885
Konuları: 137
lionast yazdı:Abi bizim şansımız yok anlaşılan ne zaman gitsek boş dönüyoruz
İnşallahbir gün yolumuz düşer CİHAN kardeşim...
Yorumları: 7,892
Konuları: 199
O rüzgarı yemek

iyotu bi güzel çekmek ve o sohbeti yaşamak

her şeye değer

.