Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bir başkadır eski İstanbul..
Merhaba dostlar..

Doğup büyüdüğüm şehir olan İstanbul'a olan sevgimi ne kadar anlatsam azdır, kelimeler kifayetsiz kalır adeta.. ama bir de İstanbul'un eski hali var ki fotoğraflara her baktığımda yeniden aşık olurum bu şehre.. Eski İstanbul ile ilgili balıkçılık karelerini içeren birkaç resim paylaşmak istedim sizlerle.. iyi seyirler.. 76

bir tutkudur balık tutmak..
Bul
ne varsa eskiden varmış,herşey doğal ve temizmiş.resimler çok anlamlı teşekkürler berkan Alkis
Bul
Nihat ne yalan söyliyim, İstanbul'un o zamanlardaki halini canlı görebilmeyi çok isterdim.. kimbilir belki böyle bir şansım olsaydı tekrar bu zamana geri dönmeyi istemeyebilirdim bile..
Bul
Bu resimleri daha oncede bir sitede gormustum ve hayran kalmistim ve simdi hayranligim bir kat daha artti kanaryayi altin kafese koymuslar illede vatanim demis sizler icin ISTANBUL neyi ifade ediyorsa benim icinde ANTALYA onu ifade ediyor bir cok ile gittim TURKIYE de ama ISTANBUL a gitmek kismet olmadi eger ISTANBUL u goremeden olursem gozum acik gidecek paylasim icin tesekkurler BERKAN abi...
Bul
YaKaMoZ yazdı:kanaryayi altin kafese koymuslar illede vatanim demis sizler icin ISTANBUL neyi ifade ediyorsa benim icinde ANTALYA onu ifade ediyor bir cok ile gittim TURKIYE de ama ISTANBUL a gitmek kismet olmadi eger ISTANBUL u goremeden olursem gozum acik gidecek paylasim icin tesekkurler BERKAN abi...

Antalya da çok güzel bir şehir, birkaç kez geldim, hatta balayımda da Kemer'deydim Smile Salı günü yine geleceğim şehrinize ama çok yoğun bir toplantı trafiğim olacak, sabahın köründe gelip akşam altıbuçuk gibi dönüş yolunda olacağım.. yani ancak bir öğlen yemeği için zamanım olacak onda da Antalya bölge müdürlüğümüz güzel bir yer ayarlamıştır diye düşünüyorum Smile
İstanbul görülesi bir yer, umarım bir gün gelebilirsin Seerf
Bul
xfisher yazdı:Antalya da çok güzel bir şehir, birkaç kez geldim, hatta balayımda da Kemer'deydim Smile Salı günü yine geleceğim şehrinize ama çok yoğun bir toplantı trafiğim olacak, sabahın köründe gelip akşam altıbuçuk gibi dönüş yolunda olacağım.. yani ancak bir öğlen yemeği için zamanım olacak onda da Antalya bölge müdürlüğümüz güzel bir yer ayarlamıştır diye düşünüyorum Smile
İstanbul görülesi bir yer, umarım bir gün gelebilirsin Seerf

Bölge müdürlügünüz keşke bizim şirketin restorantlarından birinde yemek ayarlamış olsaydı da görüşme imkanımız olsaydı HappySaglık olsun abi inşallah başka zaman görüşürüz...
Bul
bir amatör balık sevdalısı için alicenin harikalar diyarı gibi fotolar berkancım.sadece üsküdar vapur iskelesinin yanında 70'li yıllarda palamut ve lüferleri leğenlerin içinde çift hesabı satıldığı zamanlar aklımda.aaaaaaaah aah ne günlerdi.haydarpaşa mendireğinden 46 numara ayakkabı boyunda izmaritler yakalıyorduk.Siyirdim
Bul
YaKaMoZ yazdı:Bölge müdürlügünüz keşke bizim şirketin restorantlarından birinde yemek ayarlamış olsaydı da görüşme imkanımız olsaydı HappySaglık olsun abi inşallah başka zaman görüşürüz...
inan hiç bilmiyrum nerde yemek yiyeceğimizi ama inşallah şöyle güzel Akdeniz balıkları tadabileceğimiz bir yere gideriz Smile
yycolak yazdı:bir amatör balık sevdalısı için alicenin harikalar diyarı gibi fotolar berkancım.sadece üsküdar vapur iskelesinin yanında 70'li yıllarda palamut ve lüferleri leğenlerin içinde çift hesabı satıldığı zamanlar aklımda.aaaaaaaah aah ne günlerdi.haydarpaşa mendireğinden 46 numara ayakkabı boyunda izmaritler yakalıyorduk.Siyirdim
Yalçın abim İstanbulun güzel zamanlarında buralarda avlanma şansını yakalamış olman ne güzel Smile ben de 20 sene önceki Sarayburnu avlarımı çok özlüyorum, ne bereketli bi yerdi orası..
Bul
Hepsi birbirinden anlamlı birbirinden güzel. Paylaşım içinAlkisAlkis
Bul
Sağolasın Ercan abi Seerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Eski zaman İstanbul ve balıkları.... maxtar 13 7,446 13-12-2011, 15:49
Son Yorum: yycolak
  İstanbul'dan İstavrit avlarım eyüpkoçar 15 3,072 21-09-2011, 18:56
Son Yorum: orhanekmekci
  Eski albümümüz SerenaY66 44 5,268 11-08-2011, 19:45
  istanbul istanbul Kamil ILIPINAR 23 3,523 10-12-2009, 20:09
Son Yorum: ufuktan26
  Eski avlardan NARLI'da çinekop peşinde... lapinavcısı_brs 11 3,341 03-11-2009, 12:01
Son Yorum: Uzun_ahmet
  Nerede o eskİ yayinlar ÇAĞLAN_06 23 4,292 25-05-2009, 05:52
  dün akşamki eski dostlar zafer77 26 3,922 25-06-2008, 08:40
Son Yorum: yalova tatar
  bunlarda eski avlar.... ANTALYALI07 12 2,742 12-06-2008, 23:35
Son Yorum: fish or die
  İstanbul'dan Balık Resimleri Boğaziçi 29 5,949 20-03-2008, 13:50
Son Yorum: ÇETİNORÇAN
  eski resimlerden seçmeler araphüso26 22 4,084 06-03-2008, 20:31
Son Yorum: araphüso26

Hızlı Menü: