Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Etem abimle güzel bir gün
Tebrikler arkadaşlarAlkisbir sonrakinde daha çok katılımlı olması dileğimleSeerf
Bornova - izmir
Bul
yycolak yazdı:canımsınız.işte bu sitenin en güzel özelliği.sanalı gerçek yapıp olağan üstü dostluklar oluşturmak.harikasınız.seviyorum hepinizi.Sefiom

Yalçın bey teşekkür ederiz,kısmet gönül isterki belki bir gün EGE,AKDENİZ buluşur,kaynaşırız.76
Bul
orhanekmekci yazdı:Tebrikler arkadaşlarAlkisbir sonrakinde daha çok katılımlı olması dileğimleSeerf

Orhan bey teşekkür ederiz,kısmet gönül isterki belki bir gün EGE,AKDENİZ buluşur,kaynaşırız.
Bul
ALTAYLI yazdı:Yaşadığın ve yaşattığın o keyifli paylaşımı fotolamamakRolleyes eksiklik katmış ama tek eksiğimiz o oluversin. SizleriAlkisAlkisAlkis

Ercan bey teşekkür ederiz,kısmet,gönül isterki belki bir gün EGE,AKDENİZ buluşur,kaynaşırız.76
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Böyle güzellikleri görmek Smile çok güzel.
Helede bu ortam sayesinde tanışıp görüşmek sanki yılların dostunu görmek gibi bir heyacan veriyor AlkisAlkis böyle muhteşemlikleri hep görmek dileğiyle Seerf

Teşekkür ederim,76
Bul
ADALYA yazdı:Murat'cım merhaba;
Her şey senin çabaların ve içten,samimi ve doğallığınla,oluştu,senin gibi değerli bir arkadaşım daha olduğu için çok mutlu oldum,ancak burada en büyük pay değerli AMATÖR BALIKÇI FORUM yapımcıları ve katılımcılarınındır,bundan dolayı herkese ayrı ayrı teşekkür ederim,sitenin daha başarılı olabilmesi içinde Antalya'dan diğer arkadaşlarıda tek tek üye yapmaya çalışacağım,tekrar görüşmek dileğiyle sahillerin en yakışıklı balıkcısı,AlkisAlkisAlkis

etem bey bu tür buluşmalar bizleri çok ama çok sevindiriyor AlkisAffet bizler bu tür buluşmaları çok istiyoruz.imkan ve olnaklar çerçevesinde AlkisAffet76
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
işte budur nerede olursan ol biz bir aileyiz bir birimizi buluruz sitemi çok seviyorum.teşekkürler murat antalyaya yolum düşerse alo derim.AlkisAlkisAlkis
Bul
yalova tatar yazdı:etem bey bu tür buluşmalar bizleri çok ama çok sevindiriyor AlkisAffet bizler bu tür buluşmaları çok istiyoruz.imkan ve olnaklar çerçevesinde AlkisAffet76

Erden bey teşekkür ederim,belki bir gün yolumuz Yalova'ya düşer veya siz Antalya'ya gelirsiniz,buluşup tanışmak hoşca vakit geçirmek,bundan güzel bir şey olabilirmi,her şey gönlünüzce olsun.76
Bul
ETEM abi hep yanima bir arkadas ariyordum organizasyonlara gitmek icin artik yanliz degilim zannedersem...
Bul
YaKaMoZ yazdı:ETEM abi hep yanima bir arkadas ariyordum organizasyonlara gitmek icin artik yanliz degilim zannedersem...

Elimden geldiğince,hep destek tam destek.Gulumse
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Araphüso abimle yaptigim mini organizasyon YaKaMoZ 35 5,486 30-04-2012, 21:07
Son Yorum: YaKaMoZ
  işte güzel bir şiir eldapan 13 3,183 07-06-2009, 14:56
Son Yorum: Zıpkıncı

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi