Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
affınıza sığınarak
sen asıl ne kadar sevildiğini bir bilsen nihatcım.

SefiomBalsPart
Bul
Ben işlerimin yoğunluğundan MOD'luk bile yapamadım. Ancak,Yalçıın ismini bir kere daha düşünmekte fayda görüyorum.Smile İzmir'de hatırır saylır üye sözünü. ben sayısal olarak algılıyorum.
Bul
ALTAYLI yazdı:Ben işlerimin yoğunluğundan MOD'luk bile yapamadım. Ancak,Yalçıın ismini bir kere daha düşünmekte fayda görüyorum.Smile İzmir'de hatırır saylır üye sözünü. ben sayısal olarak algılıyorum.

evet abi çok sayıda üye var anlamında
kaptanın ustalığı deniz durgunken anlaşılmaz
ERTÜRK ÇELİKKALELİ

16/03/1969 İzmir Hatay
0 rh +
Bul
ALTAYLI yazdı:Ben işlerimin yoğunluğundan MOD'luk bile yapamadım. Ancak,Yalçıın ismini bir kere daha düşünmekte fayda görüyorum.Smile İzmir'de hatırır saylır üye sözünü. ben sayısal olarak algılıyorum.

Aynen katılıyorum. YALÇIN ÇÖLAK
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
LeVrEkCi yazdı:bu arada mod olmak isteyen varsa isim verin değerlendirelim.
yalçın abi olmaz yalçın abi saolsun duygusal davranır SiyirdimGulumse
ercan abide olmaz rahat bırakın abimi zaten koşturup duruyor bide burada stresmi yapacak kendine Seerf
kolay değil arkadaşlar yeri geldi öyle kararlar vermek zorunda kalıoruzki boşuna stres var hayatımızda kaç kez oktaya ben bırakayım dedim kabul etmedi inanın göründüğü gibi değil bu iş.
herzaman dyorum ben bu sitede admin oldugum için birçok kişi tarafından sevilmiyorum Siyirdim

Herseyde dogru,durust,adaletli,sıcak kanlı olan NIHAT abi bu konuda yanildigini dusunuyorum zaman zaman ufak tefek sorunlar yasayabiliriz bu tur sorunlar her ailede olabiliyor soruyorum size? ozel hayatinizda ailenizle hicmi sorunlar yasanmadi tatsizliklar olmadi oldu dediginizi duyar gibiyim ee o zaman biz bir aileysek bunlar normal degilmi butur sorunlarda ailemizin tuzu biberi saygilar...
Bul
bende yalçın abiden yana ok diyorum
ERTÜRK ÇELİKKALELİ

16/03/1969 İzmir Hatay
0 rh +
Bul
muratı severim kardeşimdir ama işlerinden dolayı sitemizle fazla ilgilenemiyor haklı önce iş geliyor allah daha çok iş versin kardeşime biz bir aileyiz kimseyle bir sorunum yok olamaz.
Nihatcım valla senden başkası bu siteyi aile yapamaz bunu bil kardeşim sevgiler
ERTÜRK ÇELİKKALELİ

16/03/1969 İzmir Hatay
0 rh +
Bul
Şekerim 7/24 hizmette bencede düşünülmesi gerekir diyorum..Seerf
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
teşekkür ederim arkadaşlar inanın herkes iyi niyetli ve elinden geldiğince iyi şeyler olsun istiyor,herkesin dikkat etmesi gereken şey burada yazılardan insanlar anlaşılamıyor ama yüzyüze geldiğinde herkes çok iyi anlaşabiliyor.yazılarda mimik olmamasından dolayı hepimizin daha dikkatli düşünerek hareket etmesinde fayda var.
buradan giden birçok isimle ben görüşmeye devam ediyorum ya yüzyüze ya telefonla ya mesajlaşarak görüşüyoruz.
ben açıkçası yalçın abinin yetkili olmasını istemem çünkü yalçın abi duygusaldır,zaman zaman yönetim odasında oylama yapıyoruz çoğunluğun dediği oluyor ve yalçın abi eminim her oylamada duygusal davranacaktır.ayrıca insanları kırmamak adına ne konu kitleyecek ne editleyecektir.ayrıca şu bir gerçekki yalçın abinin paneli kullanacak teknik bilgiside zayıftır.(yalçın abi anlayışına sıgınarak yazıyorum bunları)
ben yetkili sayısını azaltmak istyorum derken başkasını yetkili almaya şimdilik gerek görmüyorum illada izmirden biri olacak diye bir durumda yok hepimiz izmirliyiz hepimiz ankaralıyız veya istanbulluyuz.asla bu ayrım yapılamaz ben yaptırmam,zaten muratın dediğine göre bu ay sonu itibarıyla gelecekmiş hele bi gelsin bakalım Gulumse.
ilginize ve anlayışınıza teşekkürler.Seerf
Bul
muratcığımı bir şekilde tekrar "faal duruma getirmeliyiz" benim fikrim.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi