17-05-2012, 21:24
Hocam ellerin dert görmesin. Bazı karelerde yarım görüntüler var onlar fotoğrafın bütünlüğünü bozan durumlardır onlar dışında bir eksik görmedim ben
Bileğine sağlık objektifinden istanbul daha bir güzel

Büyükçekmece öncesi...
|
17-05-2012, 21:24
Hocam ellerin dert görmesin. Bazı karelerde yarım görüntüler var onlar fotoğrafın bütünlüğünü bozan durumlardır onlar dışında bir eksik görmedim ben
![]() ![]()
18-05-2012, 11:47
Çok güzel resimler hocam bende ne zamandır gitmedim özlemişim
![]()
Sazanları özledim...
18-05-2012, 16:31
memleketim işte güzel kareler yakalamışsın.. eline sağlık..
ARKADAŞLIK ; BİR ÖMRE BEDEL SEVGİNİN GETİRDİĞİ KARDEŞLİKTİR.
A Rh (+)
18-05-2012, 16:55
Ellerine saglik UFUK abicim cok guzel kareler ...
20-05-2012, 22:02
ALTAYLI yazdı:Hocam bu kareler Teşekkürler Ercan abi ![]() L'aiqLeNoiR yazdı:Hocam ellerin dert görmesin. Bazı karelerde yarım görüntüler var onlar fotoğrafın bütünlüğünü bozan durumlardır onlar dışında bir eksik görmedim ben Teşekkürler Tevfik.Bazı kareler panoramikti,düzenlemede yapmadım.Selamlar güzel kardeşim. ![]() rusan yazdı:Çok güzel resimler hocam bende ne zamandır gitmedim özlemişim Teşekkürler Rusanım ![]()
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT]
20-05-2012, 22:06
Krizoberill yazdı:memleketim işte güzel kareler yakalamışsın.. eline sağlık.. Teşekkürler Ahmet kardeşim ![]() YaKaMoZ yazdı:Ellerine saglik UFUK abicim cok guzel kareler ... Teşekkürler Murat kardeşim ![]() orhanekmekci yazdı:Bir ayağın İstanbulda Ufuk Evet Orhan abi,dediğin gibi bir ayağım İstanbul'da.Allah ın izniyle arada kaçıyorum İstanbul a. ![]()
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT]
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|