Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Büyükçekmece öncesi...
Hocam ellerin dert görmesin. Bazı karelerde yarım görüntüler var onlar fotoğrafın bütünlüğünü bozan durumlardır onlar dışında bir eksik görmedim ben Mahcup Bileğine sağlık objektifinden istanbul daha bir güzel Gulumse
Çok güzel resimler hocam bende ne zamandır gitmedim özlemişimSnifsinf
Sazanları özledim...
Bul
memleketim işte güzel kareler yakalamışsın.. eline sağlık..
ARKADAŞLIK ; BİR ÖMRE BEDEL SEVGİNİN GETİRDİĞİ KARDEŞLİKTİR.
A Rh (+)
Bul
Ellerine saglik UFUK abicim cok guzel kareler ...
Bul
Bir ayağın İstanbulda UfukHappygüzel kareler için teşekkürlerGulumse
Bornova - izmir
Bul
ALTAYLI yazdı:Hocam bu karelerAlkisAlkisAlkisnır. Teşekkürler abisi

Teşekkürler Ercan abi Gulumse

L'aiqLeNoiR yazdı:Hocam ellerin dert görmesin. Bazı karelerde yarım görüntüler var onlar fotoğrafın bütünlüğünü bozan durumlardır onlar dışında bir eksik görmedim ben Mahcup Bileğine sağlık objektifinden istanbul daha bir güzel Gulumse

Teşekkürler Tevfik.Bazı kareler panoramikti,düzenlemede yapmadım.Selamlar güzel kardeşim. Gulumse
rusan yazdı:Çok güzel resimler hocam bende ne zamandır gitmedim özlemişimSnifsinf

Teşekkürler Rusanım Gulumse
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
Krizoberill yazdı:memleketim işte güzel kareler yakalamışsın.. eline sağlık..

Teşekkürler Ahmet kardeşim Gulumse
YaKaMoZ yazdı:Ellerine saglik UFUK abicim cok guzel kareler ...

Teşekkürler Murat kardeşim Gulumse
orhanekmekci yazdı:Bir ayağın İstanbulda UfukHappygüzel kareler için teşekkürlerGulumse

Evet Orhan abi,dediğin gibi bir ayağım İstanbul'da.Allah ın izniyle arada kaçıyorum İstanbul a.Gulumse Teşekkür ederim..
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi