Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Once uyeleri sonra forumu tanıyan uye :)
Herkese Merhabalar;

Degerli abilerimin araciligiyla forumunuzu tanımıs bulunmaktayım. Tabi aynı zamanda balık dunyasının bu guzel ortamını da yeni yeni ogrenmekteyim.

Yeni ust duzey yerlerde tanıdıklarım var bu forumda ona göre Siyirdim

Şaka bir yana organizasyonlarınızı goren biri olarak katılma fırsatı bulamayanlara benden ufak bir tüyo: mutlaka katılın.

Forumda emegi gecen herkese tesekkurlerimle.

B.A.
Bul
burak hoşgeldin kardeşim seni tanımayanlarada ben birşey söyliyeyim,
burak sohbeti had safhada muhabbette gülen yüzüyle keyif veren bir arkadaşımızdır inşallah her daim burada ve tüm organzasyonlarda olursun Seerf
(çekmecedeki son buluşmada nereye kayboldun sen yahuuu SiyirdimSiyirdim)
Bul
Hoşgeldin Burak Seerfkısmet olursa muhakkak bir organizasyonda denk geliriz. Hem tüyo falanda alırız Siyirdim şaka şaka,keyifli bir org. geçirsek çok şeye değer zaten:alkis
Bul
LeVrEkCi yazdı:burak hoşgeldin kardeşim seni tanımayanlarada ben birşey söyliyeyim,
burak sohbeti had safhada muhabbette gülen yüzüyle keyif veren bir arkadaşımızdır inşallah her daim burada ve tüm organzasyonlarda olursun Seerf
(çekmecedeki son buluşmada nereye kayboldun sen yahuuu SiyirdimSiyirdim)

Abi bi ara dedimki "Nihat Abi ben en fazla 20 dk yarım saat daha otururum sonra biraz uyurumki eve donustete arabayı kullanıcam daha."
O sıralarda saati 3 falan zannediyordum. Megersem 5 olmus Big Grin arka koltuk sagolsun agırladı beni Happy
Bul
tedirgin SaZaN yazdı:Hoşgeldin Burak Seerfkısmet olursa muhakkak bir organizasyonda denk geliriz. Hem tüyo falanda alırız Siyirdim şaka şaka,keyifli bir org. geçirsek çok şeye değer zaten:alkis

Tesekkurler.

Bir Necmi abi ile denk geldimki ilk organizasyonumda. Gulerken nefesim kesildi. Gercekten hıkık diyip gidiyordum az kalsın Big Grin
Bul
Hoşgeldiniz keyifli paylaşımlarGulumse
Bul
böylesi daha iyi olmuş ters bile gözükse.üyeler güzel forum daha güzel olunca ortaya güzeller güzeli bir şey çıkıyor.Wink
hoş geldin sevgili burakcım.Alkis
Bul
burak ailemize hoşgeldin org katılırsan bir okadar daha haz alırsın katılımınların daim olsun .AlkisAlkisAlkisAlkis
Bul
Burak, ailemize hoşgeldin keyifli paylaşımlarını bekliyoruz76
Bul
Ooo iyice hoşgeldin kardeşim.Gulumse
(üst düzeyden tanıdığın olunca durum değişir.)
caaanım, kardeşimsin iyi paylaşımlar.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Yıllar sonra İstanbul'da balığa dönüş.. Herkese merhabalar.. xfisher 22 3,562 15-09-2011, 16:00
Son Yorum: xfisher

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi