Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gittik-Gördük-Gezdik ve Eğlendik.
bucalıfikret yazdı:Alkismuharrem arkadaşım kaynaşma dostluk ve muhabbetinize doyum olmamıştır arkadaşların da dediğigibi balık bahane dostluk şahane tebrik ediyorum resim ve balık lar şahane bidaki org de ben de katılacam selamlar Alkis Alkis Alkis Alkis Alkis Alkis Alkis Alkis Alkis Alkis Alkis Alkis Alkis Alkis Alkis Alkis Alkis Alkis Alkis :

Fikret Dostum ; Senin şu meşhur salatanı yiyemedik ama bir daha ki sefere inşallah. Ben sabırsızlıkla seni de aramızda görmeyi bekliyorum. Sağlıcakla kal.
Bul
muharrem abi güzel olmuş resimler paylaşım herşey için teşekkürler gece bana mesaj atmışsın şimdi görüyorum oktay halletmiş resimleri eklemişsiniz heryerde organizasyonlar devam eder inşallah AlkisAlkis71
Bul
levrekci yazdı:muharrem abi güzel olmuş resimler paylaşım herşey için teşekkürler gece bana mesaj atmışsın şimdi görüyorum oktay halletmiş resimleri eklemişsiniz heryerde organizasyonlar devam eder inşallah AlkisAlkis71

İnşallâh Nihat'cım. Bizim de temennimiz bu. Hani GÖNÜLLER HOŞ OLDUKCA-OLTALAR BOŞ OLMASIN denir ya. Biz de bu kadar gönül bağı kurmuş dostların arasında hoşca vakitler geçirmek için bir uğraş verdik. En kötü günlerimiz böyle olsun dostum.
Ha nihat baba nasıl oldu? İnşallâh daha iyiye gidiyordur. Bir an önce iyileşse de Koca Reis ile tanışma fırsatı doğsa. Sağlıcaklakal.
Bul
Arkadaşlar ne mutlu size tahmin ediyorumki tanışma kaynaşma balıkdan daha fazla heyecan vermiştir

***Bu ağaçlar güzel kuşlar yürüyelim arkadaşlar***

Açık konuşmak gerekirse resimlerin en kralı topluca çekilen İzmir team resmi pankartta süper olmuş elinize sağlık AlkisAlkisAlkis
Bul
ekibi tebrik ediyorum , bence önemli olan ilkini gerçekleştirebilmekti. inşallah bir daha ki sefere bende katılmak istiyorum
Bul
Güzel bir organizasyon olmuş. Emeği gecen herkesi tebrik ederim.
Bul
izmir teamı yazan fotoyu ayın fotosu olarak başköşeye koyalım.bu tür çalışmalarımız devam etsin.
Bul
Harun yazdı:Arkadaşlar ne mutlu size tahmin ediyorumki tanışma kaynaşma balıkdan daha fazla heyecan vermiştir

***Bu ağaçlar güzel kuşlar yürüyelim arkadaşlar***

Açık konuşmak gerekirse resimlerin en kralı topluca çekilen İzmir  team resmi pankartta süper olmuş elinize sağlık AlkisAlkisAlkis

Teşekkürler Harun'cum. Gönüller bir olsun.
Bul
efese yazdı:ekibi tebrik ediyorum , bence önemli olan ilkini gerçekleştirebilmekti. inşallah bir daha ki sefere bende katılmak istiyorum

GURHAN yazdı:Güzel bir organizasyon olmuş. Emeği gecen herkesi tebrik ederim.

Nadir'cim , Gürhan'cım Çok Teşekkürler. Hepsi dostların sayesinde.
Bul
serenay66 yazdı:izmir teamı yazan fotoyu ayın fotosu olarak başköşeye koyalım.bu tür çalışmalarımız devam etsin.

İlker elimden bu kadar geldi ne yapalım. Şu teknolojiyi biraz daha öğreneyim abi , bak o zaman benden bir şeyler bekleyin işte.
Valla ilk etapta olurmu-olmazmı diye çok düşündüm ama en sonunda becerebildim.
Gönüller hoş olsun ilker'cim. Dostluklar baki , gerisi hava-civa.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi