Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
tekne kaldıraç
kaldıraçın resimleri,ihtiyaç olan olursa demirciye yaptırabilsin diye paylaşıyorum.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
resimlerin devamı........

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
kaldıraç sistemini kullanabilecekler varsa demirciye kendileri yaptırabilirler,birtek redüktörü alıp diğerlerini bu resimleri göstererek demirciye yaptırmak mümkündür.
Bul
Paylaşım için teşekkürler Alkis işe yarayacaktır Seerf.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
güzelmiş,teknik olarak.teşekkürler nihatcım.
Bul
Bu konuyu Erol'un teknesi için özelden ben istemiştim, Nihat arkadaşıma teşekkür ederim. İnce detaylarına kadar resimlemiş sağolsun. Başka arkadaşların da işine yarayacaktır mutlaka..
Bul
Detaylı bir anlatım olmuş ellerine saglık NİHAT abi AlkisAlkisANTALYADA bu kaldıraçlara kesinlikle izin vermezler hele birde halk plajındaysaHi
Bul
nihat paylaşım için teşekkürler.AlkisAlkis
Bul
Nihat kaldıraçları resimlediğin yerde bunlardan 2-3 tane görünüyor. Anlaşılan orada oldukça tercih edilen bir sistem. Baba havalarda durum ne olur bilemem. Hiç sıkıntı yaşadığınız oldu mu? Oldukça ilginçmiş. Teşekkürler76
Bul
ALTAYLI yazdı:Nihat kaldıraçları resimlediğin yerde bunlardan 2-3 tane görünüyor. Anlaşılan orada oldukça tercih edilen bir sistem. Baba havalarda durum ne olur bilemem. Hiç sıkıntı yaşadığınız oldu mu? Oldukça ilginçmiş. Teşekkürler76

2-3 değil ercan abi tahminen sahil boyunca 40 tane var,bizim orada herkes bunları kullanıyor,1 kez sağlam bir lodosta tekneler demirden düşmüştü şimdi bağlıyoruz ama yinede lodos havalarda risk var tabii ama bunlar olmasa ipe bağlayacağız o zaman daha sakat.bi söylenti var bu kaldıraçlar kaldırılacak deniyor eğer kaldırılırsa mecburen kuma çekilecek o zaman eziyet başlıyacak,o kadar malzeme evlere taşınacak o büyük eziyet işte.
eğer kaldıraçlar kaldırılırsa ya bekçi tutacağız yada herkes eşya taşıyacak.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Tekne Alımı mertparlak 17 3,290 04-12-2012, 22:56
Son Yorum: SpinAvcısı
  Tekne hiz sorunu nihatkr 43 7,022 01-10-2012, 17:50
Son Yorum: yycolak
  Tekne Nedir? LeVrEkCi 0 2,546 02-05-2007, 10:33
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi