25-06-2012, 20:51
YaKaMoZ yazdı:Gerekirse cübbeliye bile okuturuz
orhanekmekci yazdı:Aman ha cübbeliyi bu işe karıştırma

[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
[/SIZE]

Albatros-gr trofe operasyonu 1
|
25-06-2012, 20:51
YaKaMoZ yazdı:Gerekirse cübbeliye bile okuturuz orhanekmekci yazdı:Aman ha cübbeliyi bu işe karıştırma ![]() ![]() ![]()
![]()
25-06-2012, 21:57
Tebrikler Faruk abi şimdiden tatlı çekişmenin ilk raporunu okuduk devamını dilerim
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
26-06-2012, 00:12
Cihan Deniz yazdı:Tebrikler Faruk abi şimdiden tatlı çekişmenin ilk raporunu okuduk devamını dilerim tesekkurler Cihan insallah 2. operasyonda isi bitiririmde..fazla uzamaz ![]()
![]()
26-06-2012, 10:33
ben son gün bitirecem işi heyecanlı olsun ellerin titresin son güne kadar
![]()
26-06-2012, 15:30
Tebrikler Faruk. Güzel av olmuş bildiğimiz klasikler gibi.Trofeye az kalmış.
![]() ![]() Bizim paragetemiz olsa biz de tutarız ![]() ![]() Daha trofelilerine rastgele ![]()
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT]
26-06-2012, 16:03
LeVrEkCi yazdı:ben son gün bitirecem işi heyecanlı olsun ellerin titresin son güne kadar : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bu arada son tarih ne zaman di? ufuktan26 yazdı:Tebrikler Faruk. Güzel av olmuş bildiğimiz klasikler gibi.Trofeye az kalmış. sagol Hocam tesekkur ederim
![]()
26-06-2012, 17:35
Albatros-gr yazdı: ben trofeyi tuttuğum gün bitecek iddia ![]() hadi akılda kolay kalsın diye ramazanın ilk günü bitsin ![]()
26-06-2012, 21:09
bu kadar iddialardan sonra pusuya yatıp 2. raporda yazayım dedim ama hala 2.nin hazırlığını bile duymayınca bari bu raporu boş geçmeyip ayıp etmiyelim dedik.
![]() bir ara aklıma geldi,herkes senden 2.sinde iyi trofe beklentilerinde olması sende sıkıntı yaratmasın. ![]() valla işin zor allah yardımcın olsun ![]()
26-06-2012, 22:43
bereketli olsun faruk
![]() ![]() ![]()
*Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET **********
26-06-2012, 22:55
LeVrEkCi yazdı:ben trofeyi tuttuğum gün bitecek iddiademekki hic bitmiyecek ![]() tahsinmersin yazdı:bu kadar iddialardan sonra pusuya yatıp 2. raporda yazayım dedim ama hala 2.nin hazırlığını bile duymayınca bari bu raporu boş geçmeyip ayıp etmiyelim dedik.sagol Tahsin...ben isi bitirecegimde...Admin`e biraz cile cektiriryorum yalova tatar yazdı:bereketli olsun faruk sagol Erden tesekkurler
![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|