Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kumbagda mirmir
bucalıfikret yazdı:ali arkadaşların güzel tatl yapmışlar.Alkis

abi hem tatil hem balik cok guzel gunduz deniz gece balik kismetse bayramdan sonra izine cikabilirsem bende sarkoye gidicem tam mirmir zamanina denk gelicek.iyi bir tatil olucak.
Ali KILIÇ
15.08.1980
zeytınburnu/istanbul
Bul
Mufi yazdı:Kum kurdu denilen canlının yakın ve net çekim fotolarını bulursan bana yollarsan sevinirim GulumseGulumse

abi nasil bir kurt oldugunu bende bilmiyorum sadece adini duyuyorum daniz icinden veya kumsaldan kurekle kum alip, kumun icinden cikartiyorlarmis.
Ali KILIÇ
15.08.1980
zeytınburnu/istanbul
Bul
monawar yazdı:abı mırmırların boyu ne ufak nede cok buyukmus orta boyda yanı yakalamay deger ırılıkteymıs

Ben de bi deniyim o zaman Smile
bir tutkudur balık tutmak..
Bul
ereğlide dalışta çok mırmır gördüm hatta 1 tanesi zıpkının ucuna geldi kamera çekiminde var atış yapmadım,kıyıda dalan çocuklar çok gördüklerini söylediler ama eylüle dogru anca büyükleri çıkmaya başlar.
Bul
kum kurtlarını çıkarırken boynuna ir şaşal asıp kürekle denizden kum alıp elekten geçiriyorlar kırmızı bir kurt,ayrıca kayaların içlerinden midye diplerinden de bir kurt çıkıyor.
Bul
Tatil ve av Alkisrastgele...
Bul
LeVrEkCi yazdı:ereğlide dalışta çok mırmır gördüm hatta 1 tanesi zıpkının ucuna geldi kamera çekiminde var atış yapmadım,kıyıda dalan çocuklar çok gördüklerini söylediler ama eylüle dogru anca büyükleri çıkmaya başlar.

Ben de öyle biliyorum, bugün sahilde daldım, hep küçükler var.. Ben bayramda tekrar gelicem adaya, o zaman avlamayı düşünüyorum, şimdi avlamaya değmeyecek kadar küçük geldiler bana..
bir tutkudur balık tutmak..
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  İstanbulda Eşkina , Mırmır , İspari , Mercan , İzmarit gibi balıkların yerleri 34lonely 2 2,482 10-09-2012, 00:34
Son Yorum: 34lonely
  Mırmır'ın marmaradaki hükmü? MaVrUşGiL 8 3,361 24-10-2007, 01:19
Son Yorum: DeNiZKuRdU
  pazartesi mırmır mudanya 12 3,679 21-10-2007, 21:00
Son Yorum: SinekOltasi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi