Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
aylar sonra ilk sazan raporu
Tebrikler üstad güzel balık.Alkis
[COLOR="#0000CD"]YOLA ÇIKIP VARMAYAN,YOLDAN ÇIKIP VARAN YOKTUR.
[/COLOR]
Bul
orhanekmekci yazdı:Tebrikler HamitAlkisbu av raporlanmazmıGulumse

Abi yaporluycamda Arap'tan çekiniyom.Snifsinf Dilini çıkararak gülüyo küçük balık görünce.Hadiordan Siyirdim

Biz üç kişiyiz; Ben,keyfim ve kahyası......Seerf
Bul
hüseyin abi balık ve av çok güzel.3kg sazan çok lezzetli olur.yeni bir sazan pişirme yöntemi öğrendim,onu da ileride paylaşacam.
yalnız durduğunuz yer çok dere gibi,barajın dar bir yeri ve suya çok yakınsınız.acaba diyorum ağaçların sağ taraflarında yer yokmu olta atmaya?eminim büyükler daha sağdadır..
Bul
Albatros-gr yazdı:sayin baskan masallah..balik tek ama guzelmis..AlkisAlkisAlkis
baligi olctugunuz metre biraz kisami kalmisHadiordan...hemde 17 cm kisa..metre 50 cmlik..
bir daha olmasin..1 metrelik al bir taneSiyirdimsaka saka..
daha da buyuklerine insallah
rastgele

o metreyi nihat vermişti Siyirdim1m lik te alacamda param yetişmediSiyirdimteşekkürler abicimWink
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Mustafa DEDEMLİ yazdı:Tebrikler üstad güzel balık.Alkis

estağfurullah sizlerin raporlarının yanında esamesi bile okunmaz.fakirin saşırıpta tuttuğu bir balık işte.üstad olabilmem için daha çoooookk ekmek yemem lazım..teşekkürler Rose
şey yolunda demektir

Atatürk olmasaydı
Bul
Hamido yazdı:Abi yaporluycamda Arap'tan çekiniyom.Snifsinf Dilini çıkararak gülüyo küçük balık görünce.Hadiordan Siyirdim

naz yapıp durma abicim bekliyorum raporunu.yatacaz işimivar gücümüz var raporu eklemessen siteye senle konuşmuyorum işteSnifsinfMahcupHadiordan
şey yolunda demektir

Atatürk olmasaydı
Bul
Arabım ellerine sağlık. Rapor harika. Sanada bu yakışır. Devamını dilerim. Rastgele
BENİM İÇİN "EN BÜYÜK BALIK; HENÜZ TUTACAĞIM BALIKTIR"...................1967 DÜZCE[SIGPIC][/SIGPIC]
Bul
Tebrikler Huseyin abi. Guzel balik. Avlarınızın devamını dilerim. Darısı tutamayanların başına...
Rıfat verseymiş yeni tarifi deneme şansın olacakmış, afiyet olsun.
Ruhumu dinlendiren tek şey, deniz...
Bul
kankim tebrikelr balık senden daha yakışıklıymış Alkis
o metre sana yeter sanmıştım ne bileyim Siyirdimilk görüşmemizde sana 2 metreliğini ayarlayacağım söz GulumseAlkisAlkis
Bul
maşallah elinize sağlık uzunumun şanssız günüymüş neyseki senin aldığın balık günü kurtarmış arabım [SIZE="7"]kara çaydanlık[/SIZE]
[B]emekliyemi ayırdınız muhabbetiniz daim olsun daha bollarına rast gele AlkisAlkisAlkis

hacı annemizin ellerinden öperim.
ahmet beye selamlar.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  uzun aradan sonra paylaşıma devam (LEVREK) SpinAvcısı 17 2,710 16-11-2015, 19:33
Son Yorum: orhanekmekci
  uzun bi aradan sonra çinekoplarla buluşma robinson987 11 2,584 08-01-2015, 11:13
Son Yorum: serdal76
  biga sazan avı. bahriyeli 15 3,554 10-09-2013, 09:31
Son Yorum: ANTALYALI07
  Albatros-gr son paragattan 36 saat sonra Albatros-gr 28 3,821 06-09-2013, 00:33
Son Yorum: Albatros-gr
  Yılın ilk raporu.. 2013'ü istavritle karşıladık.. xfisher 20 3,961 02-01-2013, 14:40
Son Yorum: xfisher
  Sert Lodoslardan sonra sırtı avında gelen palamutlar. 13 Aralık 2012 Torik Orhanbaba 40 5,714 20-12-2012, 11:39
Son Yorum: Torik Orhanbaba
  Ömerli Barajı sazan avı muhammed tr 22 7,807 06-09-2012, 16:53
Son Yorum: YaKaMoZ
  Sazan av raporu muhammed tr 16 2,966 28-08-2012, 11:49
Son Yorum: yycolak
  sazan avı. bahriyeli 25 3,606 13-08-2012, 21:26
Son Yorum: Dr.Güner
  Gerede sazan avı; murki 41 8,653 30-07-2012, 09:45
Son Yorum: Uzun_ahmet

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi