Yorumları: 16,360
Konuları: 492
murat bayağı tırsak bi av olmuş korkudann  ama güzel balıklar almışsın afiyet olsun   bu tür yerlere tek gidilmez ama sen arkadaş bulamamışsın yanına.
* Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
murat abi çok güzel yerler, elinize emeğinize sağlık, paylaşım için teşekkürler.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Yorumları: 1,166
Konuları: 14
MaVrUşGiL yazdı:Adaş yazımda 2/2 tebliğ 2 nolu çizelge diye bir belirtmede bulunmuştum gözünden kaçtı heralde
Kısaca açıklamaya çalışayım bu balık yerli bir balık olmayıp yurt dışından gelip özellikle akvaryumcuların akar sulara ve göllere bırakması ile yayılan bir balıktır, ortalama 3000/5000 arası yumurta bırakır, aşırı beslenme özelliği ile bölgedeki besin dengesini bozar ve birincil yemeği sair balıkların yumurtalarıdır, sonuç olarak girmiş olduğu yerlerdeki yerli türlerin neslini bitirir ve sadece kendisini kalır.
Eyvallah adasim, okumustum ama kafam basmamisti . Saolasin  .
Ruhumu dinlendiren tek şey, deniz...
Yorumları: 196
Konuları: 26
ANTALYALI07 yazdı:murat abi çok güzel yerler, elinize emeğinize sağlık, paylaşım için teşekkürler. teşekkürler
yalova tatar yazdı:murat bayağı tırsak bi av olmuş korkudann ama güzel balıklar almışsın afiyet olsun  bu tür yerlere tek gidilmez ama sen arkadaş bulamamışsın yanına. teşekkür ederim,gerçekten öyle oldu, su soğuktu ama ben terledim resmen.
araphüso26 yazdı:güzel anlatım.. güzel kefaller.cidden çok yakışıklılar.güneş levreklerini mavruşun dediği gibi sıuya atmasan iyiydi.lütfen av yaptığın meranın yerini ismini paylaşma bir daha gittiğinde oraları talan edilmiş görebilirsin.çok güzel bir rapor zevk aldım.devamını sabırsızlıkla bekliyorum.rastgelsin  teşekkür ederim,bu avlağın korunması gerekli haklısın, ama 10 arkadaşına söylesen
9'zu gelmez buraya emin olabilirsin,
(o o)
Lakerda yazdı:Meraya gidiş için çekilen sıkıntı ve göze alınan riskler bir yana hazırlanan rapor da emek isteyen cinsten,fotoroman gibi. Azmini kutlarım resmen sınırları zorlamışsın 
Öyle bir yaban alana tek başıma kesinlikle gidemem doğrusu.. teşekkür ederim mehmet abi. bu sefer sınırları fazla zorladım,
inşallah bir sonraki avımda avdaş bulabilirim yanıma.
bill74 yazdı:Murat abi paylasimin icin tesekkürler. Cok zevkli bir av yapmissin ve bizide güzel anlatimin ve fotograflarina o zevke ortak ettin. Cesaretinden dolayi kutluyorum o zor avlaklarda av yapmak cesaret ister. Eline saglik. Daha guzel avlara insallah. Rastgele teşekkürler bilgehan. özlem olunca cesarette artıyor nedense.
ALTAYLI yazdı:Tek kelime ile harika bir paylaşım. Her yönüyle örnek olduğu gibi anlatımın, elden düşürmeden tek solukta okunan küçük hikayelerin tadında  
Yeni avlarınızı merakla bekliyeceğiz teşekkürler ercan abi. inşallah tekrar nasip olurda paylaşırız.
orhanekmekci yazdı:Harika doğa nefis anlatım birleşince bir başka güzel oluyor emeğine sağlık Murat,yinede bu türden avlaklara tek gitme derim.Bereketli afiyet olsun teşekkür ederim orhan abi,
abi bende tek gitmek istemiyorum ama mecbur kaldım, bu avıda yapmadan duramazdım.
Dr.Güner yazdı:harika bir paylaşım için teşekkürler
teşekkürler güner, sanada daha güzelleri nasip olsun.
(o o)
rusan yazdı:Harika bir anlatım, okudukça okuyasım geldi. Çok güzel bir av olmuş.  
Paylaşımlarınızın devamını sabırsızlıkla bekliyorum
Serkan abiye katılıyorum. Keşke güneş balıklarını suya iade etmeseydiniz. O balıklar bu güzelim yere nasıl karışmış acaba. teşekkürler rusan,
yemediğim balığı öldürmek garip geliyor bana, yapamıyorum bir türlü.
bucalıfikret yazdı:murat eline emeğine sağlık güzel yerleri bizlerle paylaştığın için teşekkürler daha bollarına rast gele. teşekkürler fikret.
cranium yazdı:Anlatisiniza, azminize, cesaretinize ve merakiniza tebrikler ...
Balik olum olmamis benim umrumda mi, bu cesaret bile basli basina bir haz verir insana.
Merakla serilerinizi takip ediyor olacagim...
Bu arada bu gunes baliklari neden istenmeyen adam ilan edildi ? Anlayamadim...
Aciklayabilen ? teşekkür ederim serkan, seriye takamıyorum bir türlü,iş güç müsaade etmiyorki.
yycolak yazdı:işte bir doğa avcısı.her yönüyle her şeyiyle...
anlatım muazzam,manzarayı tam olarak göremesekte anlatımdan muhteşem,balıklar harika.en çokda ayı hikayesi hoşuma gitti.o ayılıktan çıkıp yusufa dönüşmüş. hemde koca yusuf.buna çok güldüm ama haklısın.mazallah karşına çıkıverse.düşüncesi bile ürkütücü. kısaca rapora bayıldım.ancak bu kadar güzel olabilirdi.yaşadım sanki.çok teşekkürler.emeğine yüreğine sağlık.keşke bunu sık sık tekrarlayabilsen.afiyetle kardeşim.  teşekkür ederim yalçın abim.
iyi dileklerin için, koca bir gün boyunca hep yusuf, yusuf, yaptım durdum,
allah tan çıkmadı karşıma.
saygılarımla.
(o o)
Yorumları: 1,618
Konuları: 37
Murat paylaşım için çok teşekkürler. Ellerine sağlık, avların daim olsun.
F.Mehmet koray 1948 Ank.
turna yazdı:Murat paylaşım için çok teşekkürler. Ellerine sağlık, avların daim olsun. çok teşekkür ederim mehmet abim. iyi kandiller.
(o o)
Yorumları: 4,661
Konuları: 111
Murat güzel bir rapor olmuş.anlatımda ,manzaralardaharika,en güzelide balığın yakalanması avın verimli geçmesi.Ayıdan tırssanda şu maceracılık ruhunu ortaya sermişsin.önce C..L tropy sonrada survivor yapmışsın  .
tebrikler,ellerine sağlık.
tahsinmersin yazdı:Murat güzel bir rapor olmuş.anlatımda ,manzaralardaharika,en güzelide balığın yakalanması avın verimli geçmesi.Ayıdan tırssanda şu maceracılık ruhunu ortaya sermişsin.önce C..L tropy sonrada survivor yapmışsın .
tebrikler,ellerine sağlık. teşekkürler tahsin ustam, aynen dediğin gibi oldu valla.
(o o)
|