Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kadir gecesi + Çinekop
yalnız balıkçı yazdı:Ben olsam levreğe takılırdım.Wink

abi levrek var mıdır bilmiyorum ki, olsa nihat abi tutardı gibime geliyo Big Grin

orhanekmekci yazdı:Takıl istavrite taze taze iyi giderAlkisrasgele.

abi istavrit allah'ın emri zaten, 500 at çek yapmazsam içim rahat etmez. Smile

LeVrEkCi yazdı:büyümemiştir,sitede gez biraz.bu bilgiler var sitede.
tamam abi.

nihatkr yazdı:Çubuklu tarafında bu zamanda istavrit ve kefalden başka birşey bulamazsınız. eskiden izmarit çıkardı ama midyeciler denizin dibini kazıdıkları için artık pek görünmez oldular.

Gece takılacaksanız 2 li veya 3 lü dip oltasına güzel iskorpit ve gelincik alabilirsiniz. Yeterki yanınızda istavrit kafası bulunsun Siyirdim En iyi verimi istavrit kafası veriyor. Ama başka yemlerede atılıyor tabiki.

abi gelincik balığı böyle bi garip oluyo müren gibi, o mu acaba ? balıkçıların hepsi kapalı, karpuz filan satıyolar istavrit kafasını nerden buluruz bilmiyorum Big Grin

yycolak yazdı:illaki kafandaki balığımı tutmalısın.ya bismillah de gerisi allah ne vardiyse.önemli olan avlanmak değilmi.Wink

abi 2 dip oltası yapıp diğerini istavrite sallicam başka çarem yok

bill74 yazdı:Rastgele Burhan arkadasim. eger gidersen raporlarini bekliyoruz...

çok teşekkür ederim inşallah güzel raporalr getiririm.
Bul
Burhan yağmurlar biraz daha devam ederse Eylül sonu 20 CM yi geçerler Wink sende tutarsın.
Bu arada 20 CM dememin sebebi bu balığın limitidir altındaki boylar yasaktır ve hepsinden ötesi bu boya gelmeden bu balık havyar bırakmıyor yani neslini devam şansı vermek bizim gibi insanlara yakışır Seerf
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
yeniolta yazdı:abi gelincik balığı böyle bi garip oluyo müren gibi, o mu acaba ? balıkçıların hepsi kapalı, karpuz filan satıyolar istavrit kafasını nerden buluruz bilmiyorum Big Grin

Akşam üzeri gidip 20-25 istavrit tutacaksın. sonrası kolay. Bu balık için Serkanın verdiği bir isim var ama burada yazamayacam Siyirdim evet müren gibi demeyelımde daha çok kahverngi ustu altı açık renk bir balık. Eline yapışabilir sümükümsü bir sıvısı var. ama tulumunu çıkarta bilirsen yenir. ben iskorpiti tercih ederim hele 300-400 gram ustunu yakalayabilirsen şişte süper olur..
[COLOR="RoyalBlue"][SIZE="1"]TEKNE[/SIZE] [SIZE="1"]7,40 Kamaralı[/SIZE]
[SIZE="1"]RUHSAT[/SIZE] [SIZE="1"]Yeşil Kağıt (Balıkçı Ruhsatlı)[/SIZE]
[SIZE="1"]BELGE[/SIZE] [SIZE="1"]Sarı Kağıt[/SIZE]
[/COLOR]
[SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE]
Bul
Orjinal Gönderi : yycolak
illaki kafandaki balığımı tutmalısın.ya bismillah de gerisi allah ne vardiyse.önemli olan avlanmak değilmi.

--------------------------------------------------------------------------------------------

işte bak ne güzel.şansı serbest bırakmak,sürprizlere açık olmak lazım.Alkisbiz amatör balıkçılarız.Gulumse
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Burhan yağmurlar biraz daha devam ederse Eylül sonu 20 CM yi geçerler Wink sende tutarsın.
Bu arada 20 CM dememin sebebi bu balığın limitidir altındaki boylar yasaktır ve hepsinden ötesi bu boya gelmeden bu balık havyar bırakmıyor yani neslini devam şansı vermek bizim gibi insanlara yakışır Seerf

oo süper bilgiler abi. bunların doğrultusunda ava gitmeli. Eh artık bir mezura ya da cetvel şart eylül gibi. Çantaya koyalım Smile Teşekkürler abi.

nihatkr yazdı:Akşam üzeri gidip 20-25 istavrit tutacaksın. sonrası kolay. Bu balık için Serkanın verdiği bir isim var ama burada yazamayacam Siyirdim evet müren gibi demeyelımde daha çok kahverngi ustu altı açık renk bir balık. Eline yapışabilir sümükümsü bir sıvısı var. ama tulumunu çıkarta bilirsen yenir. ben iskorpiti tercih ederim hele 300-400 gram ustunu yakalayabilirsen şişte süper olur..

aha ağzımdan aldın lafı sümük gibi bi balık ya. geçen hafta kartal da yakaladım, çarpan balığı diye kafayı kesip kedilere attım konpile. Bileydim gelincik olduğunu.. O diil de iskortpit hiç tutmadım bi deneyeyim araştırayım ama araştırmama gerek yok sen çok iyi biliyorsun bence Smile Şişte süper oluyor dediğine göre, garanti iskorpitin tüm detaylarını biliyorsun. Eh biraz ipucu istiyorum abi o zaman takım konusunda vs. Smile

yycolak yazdı:Orjinal Gönderi : yycolak
illaki kafandaki balığımı tutmalısın.ya bismillah de gerisi allah ne vardiyse.önemli olan avlanmak değilmi.

--------------------------------------------------------------------------------------------

işte bak ne güzel.şansı serbest bırakmak,sürprizlere açık olmak lazım.Alkisbiz amatör balıkçılarız.Gulumse

Çok haklısın abi ben de öyle düşünüyorum. Bakalım Nihatkr bize bir taktik anlatacak galiba Smile
Bul
burhan nasipte ne varsa o gelsin rast gele.AlkisAlkis
Bul
bucalıfikret yazdı:burhan nasipte ne varsa o gelsin rast gele.AlkisAlkis

Teşekkür ederim fikret abi. Kısmet olursa bu akşam gitmeyi ve elimiz boş dönmeyi düşünüyoruz. Siyirdim Gündüz avladıkta bide gece avı kaldı Smile)))))))))))))
Bul
Büymedilersede antreman yaparsın yakala bırak yakala bırakGulumse
Bul
Valla bilmiyorum abi gece balıkçılığım nasıldır Smile Denemek lazım. Kırlangıç filan çıkar mı acaba denemek lazım gerçekten. Saat 7 gibi çıkıcam bu akşam yola. Arkadaşıda alıcam.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  çinekop, sarıkanat av yasağı gündeme alındı!! MaVrUşGiL 9 3,986 27-12-2010, 14:23
Son Yorum: MaVrUşGiL
  lodos sonrası çinekop LeVrEkCi 29 4,409 15-10-2009, 23:06
Son Yorum: FuRkAn *
  28.05.2007 ozan,babamartı,rüzgar1 kefal,hamsi,çinekop avı BALIK and OZAN 3 1,991 29-05-2007, 14:53
Son Yorum: Lapsetur

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi