Herkeze merhaba denizli göletinden balıksız dönünce ömerliye gitmeye karar vardik.Yanlız ne yazıkki pek balık vurmadı 8 tane falan sazan aldık sanırım israil sazanıydı.Bayağı bir küçük balık tuttuk yanlız onlarda geri iyade ettik.İstediğimiz gibi balık tutamasakda(araphüso26 nın tuttukları gibi)yinede tuttuk.Geceledik çok zevkli geçti.Babam ve 2tane amcam gittik.Gece ateş falan yaktık.Ben ilk defa sazan tutuyorum.Çok zevkli bir duygu Gece hiç ses yok (böcek sesleri hariç)Dalmış barajı izliyorum ve sonra aniden zil çalmaya başlıyor.Ve çekiyorum.Küçükse baraja, büyükse livara
Yer:Ömerli barajı,emirli köyü tarafı
Olta:Yaylı sazan hamuru ve dip
Zaman:30/08/12 ve 31/08/12
Not:Çekdiğimiz bütün balıklar VANİLYA ya vurdu.Benden size tavsiye mısırın konservesinin içine vanilya dökün yada hamuru vanilya ile sarın çok işe yarıyor.
İşte resimler son resimdeki örümcek ağı gibi birsürü var. Yanlız bayağı büyükler.
çok içtensin koçum benim ne güzel anlatmışsın.alnından öpüyorum.harika fotolar koymuşsun.dediğin gibi balıklar ufak ama olsun.limitleri ben bilmiyorum.inşallah tebliğe uyuyordur.afiyetle koçum.babacığına ve amcalarına saygılar.devam koçum devam.sen iyi bir balıkçısın.tebrikler.
yycolak yazdı:çok içtensin koçum benim ne güzel anlatmışsın.alnından öpüyorum.harika fotolar koymuşsun.dediğin gibi balıklar ufak ama olsun.limitleri ben bilmiyorum.inşallah tebliğe uyuyordur.afiyetle koçum.babacığına ve amcalarına saygılar.devam koçum devam.sen iyi bir balıkçısın.tebrikler.
Muhammed..guzel bir av olmus..tum ekibe tebrikler..
orumcek agida cok ilginc...
paylasim icin tesekkurler
bir dahakine Huseyin (araphus)nun tuttuklarindan insallah
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret[/SIZE]
Albatros-gr yazdı:Muhammed..guzel bir av olmus..tum ekibe tebrikler..
orumcek agida cok ilginc...
paylasim icin tesekkurler
bir dahakine Huseyin (araphus)nun tuttuklarindan insallah
rastgele
Sağolun teşekkürler.Örümcek ağı gerçekten çok ilginç daha önce hiç bukadar büyüğünü görmedim.