Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Belgesel tadinda
ALTAYLI yazdı:Berkan çok çok keyifli olmuş Konu başlığını hak eden bir paylaşımAlkisAlkis

Çok teşekkür ederim Ercan abi.. sizlerin bu yorumları beni daha da iyilerini yapmaya teşvik ediyor Seerf
bir tutkudur balık tutmak..
Bul
çok güzel bir çalışma olmuş.
bizimde artık bir belgeselcimiz oldu,diyebilirim.
natco yok. amatör balıkçı var.
a-ba-net belgeselcisi Berkan......iftaharla sunar.Gulumse
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
tahsinmersin yazdı:çok güzel bir çalışma olmuş.
bizimde artık bir belgeselcimiz oldu,diyebilirim.
natco yok. amatör balıkçı var.
a-ba-net belgeselcisi Berkan......iftaharla sunar.Gulumse

Sağol Tahsin abi Gulumse
Adım belgeselciye çıkacak.. Cevat Kelle diyenler de var Siyirdim ama tabi henüz tam teçhizatlı değilim Smile
Bul
paylaşım için teşekkürler.çok güzel görüntüler.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
ANTALYALI07 yazdı:paylaşım için teşekkürler.çok güzel görüntüler.

Beğendiğine sevindim Aytekin Seerf
Bul
Şöyle geniş bir zamanda keyifle izlerin diye erteliyordum SmileSeerf iyide yapmışım çünki büyük keyif aldım AlkisAlkis görüntü kalitesiyle emeğiyle muhteşem çekimler olmuş.

Andy Casagrande ve Shane Reynolds a da senin imkanları verseler inan senden bir gram bile fazlasını çekemezler Alkis
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Şöyle geniş bir zamanda keyifle izlerin diye erteliyordum SmileSeerf iyide yapmışım çünki büyük keyif aldım AlkisAlkis görüntü kalitesiyle emeğiyle muhteşem çekimler olmuş.

Andy Casagrande ve Shane Reynolds a da senin imkanları verseler inan senden bir gram bile fazlasını çekemezler Alkis

Bu yorumunla beni nasıl mutlu ettiğini anlatamam Serkan Gulumse her ikisini de ama özellikle Casagrandenin çekimlerini keyifle izlerim televizyonda.. önümüzdeki yaz gerçek bir sualtı makinesi alıp çıtayı biraz daha yükselteceğim Seerf
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi