Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jaws paniği
İngiltere’nin güneybatısındaki Cornwall plajında görülen 5 metrelik köpekbalığı paniğe neden oldu.

İngiltere’nin güneybatısındaki Cornwall plajında hafta sonu keyfi yapmaya gidenler ilginç bir manzarayla karşılaştı

Denizdekilere iyice yaklaşan 5 metrelik köpekbalığı tatilcilerin korku içinde kaçışmasına neden oldu.

Ama Sahil Güvenlik, zararsız olduğunu söyleyince herkes merakla suya girdi.

Köpekbalığının Basking cinsi olduğu ortaya çıktı.

Dünyanın en büyük ikinci köpekbalığı çeşidi olan bu hayvanlar küçük organizmalarla besleniyor ve kuyrukları değil vücutlarıyla hareket ettikleri için dakikada ancak 80 metre yüzebiliyorlar.

Vatan
Bul
ben dakikada 80 metre yüzemiycegime göre benim için tehlikeli mazallah hayvanın canı organizma yerine et falan ceker vay halimize sora hehehhe
Bul
he he he osman sen kaçamazsın bundan paylaşım için saol reis
Bul
Valla ne yerse yesin böyle büyük ve adı köpek balığı olan bir hayvandan uzak dururum, neme lazım. Paylaşım için teşekkürler Reis.
Bul
on dakika resme baktım ne kadar büyük bir sey devasal boyut bir düşünsenize karsınızda olsa ne yapardınız BoboBoboBobo
Bul
HiHiHione be abicim.tehlikesizmiş...inanmam...
Bul
aman bizden uzak dursun, NayirolamazNayirolamazNayirolamazNayirolamaz
Bul
umarım denizde karşıma felan çıkmaz valla ne halt ederim bilmiyorum herhalde oradakalır bayda sağlam koku salarım etrafaSmile
Bul
resme baksanıza kardeşim adamlar balığın yanında karınca gibi duruyor mazallah buralara uğramasın organizma morganizma hikaye adamı kalpten götürü yav hadi bıraktım yüzmeyi sandalda bile karşılaşmak istemem bununla
Bul
Çok güzel bir ülkedeyiz. Denizlerimizde Beyaz köpek balığı ,nehirlerimizde piranha ,timsah yok. Bir ormana gidince aslan tehlikesi yok. Birçok ülkede insanlar denize girerken acaba köpek balığı var mı diye düşünüyor ; biz de en fazla su sıcak mı soğuk mu diye endişe ediyoruzSmile
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  babasını yutan jaws a kıyamadı LeVrEkCi 14 2,892 03-01-2009, 11:23
Son Yorum: harun77
  edremitte 3,5 m lik jaws 7/3/2006 LeVrEkCi 2 1,973 08-03-2006, 14:32
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi