Yorumları: 1,277
Konuları: 45
Merhaba balık dostları..
Dişli balıklar boğaza gireli 2 ay oldu ben daha avlanmaya fırsat bulamadığım için içim içimi yiyordu.. bir yandan da yeni yaptığım spin takımı denemek için can atıyordum ama onun için de bir türlü fırsat bulamıyordum..
Dün akşam iş çıkışı yeni spin takımımı bi deneyeyim dedim.. ama malesef yine spin olarak değil

iş çıkışı galataya gidip dişli ailesinden bir fert aradım.. saat 19:40 gibi spin kamışım öyle bir eğildi ki Allah dedim asıldım tasmaladım ve çekmeye başladım.. herkesin gözü benim kamışa döndü birden.. ve işte bu seneki ilk dişlimi karaya çıkarmıştım, geç te olsa sezonu açtım nihayet.. lüfer takımına sürekli istavrit vurup durdu, istavrit tutsam heralde 1-2 kilo tutardım.. saat 21:30 gibi günü bu yaklaşık 26-27 cm'lik bu yakışıklı kuzu ve lüfer takımına vurrup duran yarım kilo kadar istavritle kapattım.. biraz olsun kurt döktüm rahatladım

yeni kamışım ve makinem de uğurlu geldi böylece ama spin avında değil

herkese rastgelsin..
bir tutkudur balık tutmak..
Yorumları: 83
Konuları: 18
Elinin pasını atmışsın ne güzel tebrikler..
Yorumları: 7,454
Konuları: 123
Tebrikler sevgili Berkan.

Bereketli ve afiyet olsun. Çok yakışıklı bir lüfer.
Sevgi ve selamlarımla...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Yorumları: 4,893
Konuları: 103
Tebrikler Berkan abi, daha bolları ve büyükleri de denk gelir inşallah
Sazanları özledim...
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
berkan lüferlere bu kadar yakın olup lüfer tutamamak çok kötü oluyor iyi bilirim.şu ara boğazda herkes ama herkes,işi bilen bilmeyen herkes sarıkanat lüfer tutuyor,hava bu ara kötüleşmeye başladı ilk açık havayı yakaladımmı kaçarım bende.bereketli olsun rastgele.
Yorumları: 2,864
Konuları: 93
Berkan tebrikler. bundan sonra artık dişliden vaz geçmezsin aralık sonuna kadar. ondan sonra gene istavrit.
Malzemeciden artık büyükiğne almanın zamanı gelmiş
[COLOR="RoyalBlue"][SIZE="1"]TEKNE[/SIZE] [SIZE="1"]7,40 Kamaralı[/SIZE]
[SIZE="1"]RUHSAT[/SIZE] [SIZE="1"]Yeşil Kağıt (Balıkçı Ruhsatlı)[/SIZE]
[SIZE="1"]BELGE[/SIZE] [SIZE="1"]Sarı Kağıt[/SIZE][/COLOR]
[SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE]
LeVrEkCi yazdı:berkan lüferlere bu kadar yakın olup lüfer tutamamak çok kötü oluyor iyi bilirim.şu ara boğazda herkes ama herkes,işi bilen bilmeyen herkes sarıkanat lüfer tutuyor,hava bu ara kötüleşmeye başladı ilk açık havayı yakaladımmı kaçarım bende.bereketli olsun rastgele.
Aynen, ben de ilk güzel havada yine inicem sahillere, sağolasın
nihatkr yazdı:Berkan tebrikler. bundan sonra artık dişliden vaz geçmezsin aralık sonuna kadar. ondan sonra gene istavrit.
Malzemeciden artık büyükiğne almanın zamanı gelmiş 
Abi belki 20 tane lüfer takımım var, çelik tellisi var, örgü misinalısı var, kullanmaya fırsat bulamadım cillop gibi duruyolar.. bu gidişle onları sahibinden kullanılmamış lüfer takımı ilan adıyla satışa çıkarıcam

şimdiki hedef bizim kartal - dragos hattından almak dişliyi, arkadaşlar alıyorlar.. çok teşekkürler..
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
eline sağlık berkancım.sende yaptın açılışı,haydi hayırlısı.devamı gelir inşallah.afiyetle kardeşim.
Yorumları: 5,885
Konuları: 137
Ellerine saglık BERKAN abi daha iyi avlarına...