Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dişli siftahı (anca)
Merhaba balık dostları..

Dişli balıklar boğaza gireli 2 ay oldu ben daha avlanmaya fırsat bulamadığım için içim içimi yiyordu.. bir yandan da yeni yaptığım spin takımı denemek için can atıyordum ama onun için de bir türlü fırsat bulamıyordum..

Dün akşam iş çıkışı yeni spin takımımı bi deneyeyim dedim.. ama malesef yine spin olarak değil Siyirdim iş çıkışı galataya gidip dişli ailesinden bir fert aradım.. saat 19:40 gibi spin kamışım öyle bir eğildi ki Allah dedim asıldım tasmaladım ve çekmeye başladım.. herkesin gözü benim kamışa döndü birden.. ve işte bu seneki ilk dişlimi karaya çıkarmıştım, geç te olsa sezonu açtım nihayet.. lüfer takımına sürekli istavrit vurup durdu, istavrit tutsam heralde 1-2 kilo tutardım.. saat 21:30 gibi günü bu yaklaşık 26-27 cm'lik bu yakışıklı kuzu ve lüfer takımına vurrup duran yarım kilo kadar istavritle kapattım.. biraz olsun kurt döktüm rahatladım Smile yeni kamışım ve makinem de uğurlu geldi böylece ama spin avında değil Siyirdim herkese rastgelsin.. Seerf

bir tutkudur balık tutmak..
Bul
Elinin pasını atmışsın ne güzel tebrikler..Alkis
Bul
Tebrikler sevgili Berkan.AlkisSeerf
Bereketli ve afiyet olsun. Çok yakışıklı bir lüfer.
Sevgi ve selamlarımla...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Tebrikler Berkan abi, daha bolları ve büyükleri de denk gelir inşallah Gulumse
Sazanları özledim...
Bul
Gkmn34 yazdı:Elinin pasını atmışsın ne güzel tebrikler..Alkis
Gerçekten öyle oldu, teşekkürler Gulumse
Bahadır Sarıca yazdı:Tebrikler sevgili Berkan.AlkisSeerf
Bereketli ve afiyet olsun. Çok yakışıklı bir lüfer.
Sevgi ve selamlarımla...
Çok sağol, bu ara sahtelerle biraz çalışıcam, umarım son akımdan güzel birşeyler çıkartırım Seerf
rusan yazdı:Tebrikler Berkan abi, daha bolları ve büyükleri de denk gelir inşallah Gulumse
Sağolasın, bu sene iş yoğunluğundan ava gidemediğim için hırs yapmıştım, şimdi biraz rahatladım Gulumse

Çok daha iyileri sizlere rastgelsin.. Seerf
Bul
berkan lüferlere bu kadar yakın olup lüfer tutamamak çok kötü oluyor iyi bilirim.şu ara boğazda herkes ama herkes,işi bilen bilmeyen herkes sarıkanat lüfer tutuyor,hava bu ara kötüleşmeye başladı ilk açık havayı yakaladımmı kaçarım bende.bereketli olsun rastgele.
Bul
Berkan tebrikler. bundan sonra artık dişliden vaz geçmezsin aralık sonuna kadar. ondan sonra gene istavrit.

Malzemeciden artık büyükiğne almanın zamanı gelmiş Siyirdim
[COLOR="RoyalBlue"][SIZE="1"]TEKNE[/SIZE] [SIZE="1"]7,40 Kamaralı[/SIZE]
[SIZE="1"]RUHSAT[/SIZE] [SIZE="1"]Yeşil Kağıt (Balıkçı Ruhsatlı)[/SIZE]
[SIZE="1"]BELGE[/SIZE] [SIZE="1"]Sarı Kağıt[/SIZE]
[/COLOR]
[SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE]
Bul
LeVrEkCi yazdı:berkan lüferlere bu kadar yakın olup lüfer tutamamak çok kötü oluyor iyi bilirim.şu ara boğazda herkes ama herkes,işi bilen bilmeyen herkes sarıkanat lüfer tutuyor,hava bu ara kötüleşmeye başladı ilk açık havayı yakaladımmı kaçarım bende.bereketli olsun rastgele.
Aynen, ben de ilk güzel havada yine inicem sahillere, sağolasın Smile
nihatkr yazdı:Berkan tebrikler. bundan sonra artık dişliden vaz geçmezsin aralık sonuna kadar. ondan sonra gene istavrit.
Malzemeciden artık büyükiğne almanın zamanı gelmiş Siyirdim
Abi belki 20 tane lüfer takımım var, çelik tellisi var, örgü misinalısı var, kullanmaya fırsat bulamadım cillop gibi duruyolar.. bu gidişle onları sahibinden kullanılmamış lüfer takımı ilan adıyla satışa çıkarıcam Siyirdim şimdiki hedef bizim kartal - dragos hattından almak dişliyi, arkadaşlar alıyorlar.. çok teşekkürler..
Bul
eline sağlık berkancım.sende yaptın açılışı,haydi hayırlısı.devamı gelir inşallah.afiyetle kardeşim.
Bul
Ellerine saglık BERKAN abi daha iyi avlarına...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  dişli sezonunu açtım 29.09.2014(Eminönü) monawar 28 4,695 05-12-2014, 12:45
Son Yorum: orhanekmekci
  Emirgan dişli avi 06/01/2014 BALIK and OZAN 28 3,807 12-01-2014, 12:18
Son Yorum: BALIK and OZAN
  25/11/2013 dişli avı BALIK and OZAN 103 7,151 01-12-2013, 13:13
Son Yorum: mariner8
  Ilk dişli avim(eminönü) monawar 26 4,230 14-11-2012, 11:03
Son Yorum: monawar
  10.10.2012 Dişli sezonu açılışı (Hem de ne açılış!) maxtar 24 3,989 14-10-2012, 18:45
Son Yorum: maxtar
  eşkina siftahı... kaya 16 3,261 25-04-2007, 19:26
Son Yorum: Ege

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi