Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
28 ekim 2012-yeniköy karadeniz balik avimiz
Bayram tatili

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Deniz derindir durulmaz,dostluk ebedidir unutulmaz….
Bul
ve sarıkanatlarrrrrrrrrr

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Tebrikler Nuran Hanım, çok güzel lüferler yakalamışsınız, afiyet olsun AlkisAlkis
Sazanları özledim...
Bul
rusan yazdı:Tebrikler Nuran Hanım, çok güzel lüferler yakalamışsınız, afiyet olsun AlkisAlkis

zor oldu biraz babamda biraz yaşlandı onun yardımlarıyla hep beraber ancak bu kadar
Bul
eh bana gerek kalmamış siz halletmişsiniz lüferleri işte GulumseSeerf
Bul
LeVrEkCi yazdı:eh bana gerek kalmamış siz halletmişsiniz lüferleri işte GulumseSeerf

ewette stok yapacak kadar değil bunların hepsi hemen temize havale oldu anındaSmile))) lekarda yapacağım nihat beklerim genede hem ben levrek istedim senden Smile
Bul
sirenia yazdı:ewette stok yapacak kadar değil bunların hepsi hemen temize havale oldu anındaSmile))) lekarda yapacağım nihat beklerim genede hem ben levrek istedim senden Smile

levrek bu sene yok ne yazıki,bende tutamadım,istanbuldaki meraları bilmediğim için buralarda levrek yakalama şansım yok.lüfer heryerde tutarım yeterki tekne olsun,deniz olsun sağlığım yerinde olsun Gulumse
Bul
LeVrEkCi yazdı:levrek bu sene yok ne yazıki,bende tutamadım,istanbuldaki meraları bilmediğim için buralarda levrek yakalama şansım yok.lüfer heryerde tutarım yeterki tekne olsun,deniz olsun sağlığım yerinde olsun Gulumse

amin allah sağlık versin önce; genede es kaza yakarsan felan isterim haberin olsun,lekar dadan yollarım sana
Bul
Bu sene lüfer yılı oldu maşallahAlkisnefis görüntüler için teşekkürler.Afiyetler olsunSeerf
Bornova - izmir
Bul
baliklar cok guzel Nuran hanimAlkis ..afiyet olsunSeerf
daha da buyuklerine
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Balik böreği;mis gibi sicacik sirenia 14 3,043 24-10-2011, 15:50
Son Yorum: ALTAYLI
  Balik yemeklerİnde kullanilan baharatlar sirenia 13 3,540 14-08-2008, 13:41
Son Yorum: yalova tatar

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi