Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
mordoğan mini org
Hafta arası süper bir kaçamak olmuş,

tüm ekibi canı gönülden kutlarım, AlkisAlkis

bu aralar benim kurtlarda bayağı büyüdü hani Siyirdim
Bul
Pınarbaşı'ndan dönerken Barış Ertürk'ü aradı ve Mordoğanda Levrek için atçek yapılarak balık alınyor deyince Megafonu açtırıp;
Barış ben Ercan abin76Orada bildiğin tekne varsa sırtı çekelim,
Tamam abi bakıp sizi arayacağım,
5 Dakika geçmeden tekrar arayarak var ve ben de yarın müsaitim deyince,
Tamam o zaman ayarla yarn gidiyoruz. Biz 2 kişiyiz
Abi, Fiko ve Atakan da gelebiliyorlarmış deyince yine kargaların kahvaltısını yapmadığıHadiordansaatte anlaştık.
VeeeeeRolleyesFiko'nun dolmuşuna binerek Aslan sütü olmadan 1A geçişine yol verildi RolleyesBen bundan keyif almadığım için bundan sonraki mini organizasyonun başlangıç saatini 10'a ve SeerfAslanlar gibi bir masaya manke ederek sözleştik.
Ava gelince İzmaritler bıraksa Mercanlar iyi olacaktı.
Sohbet ve muhabbet her zamanki gibi tavan yaptı. Daha keyiflileri sizlerle olsunSeerf
Kaptanmız Yaşar ise doğru bir arkadaştı ona da teşekkürler
Bul
ALTAYLI yazdı:Pınarbaşı'ndan dönerken Barış Ertürk'ü aradı ve Mordoğanda Levrek için atçek yapılarak balık alınyor deyince Megafonu açtırıp;
Barış ben Ercan abin76Orada bildiğin tekne varsa sırtı çekelim,
Tamam abi bakıp sizi arayacağım,
5 Dakika geçmeden tekrar arayarak var ve ben de yarın müsaitim deyince,
Tamam o zaman ayarla yarn gidiyoruz. Biz 2 kişiyiz
Abi, Fiko ve Atakan da gelebiliyorlarmış deyince yine kargaların kahvaltısını yapmadığıHadiordansaatte anlaştık.
[SIZE="6"]VeeeeeRolleyesFiko'nun dolmuşuna binerek Aslan sütü olmadan 1A geçişine yol verildi [/SIZE]RolleyesBen bundan keyif almadığım için bundan sonraki mini organizasyonun başlangıç saatini 10'a ve SeerfAslanlar gibi bir masaya manke ederek sözleştik.
Ava gelince İzmaritler bıraksa Mercanlar iyi olacaktı.
Sohbet ve muhabbet her zamanki gibi tavan yaptı. Daha keyiflileri sizlerle olsunSeerf
Kaptanmız Yaşar ise doğru bir arkadaştı ona da teşekkürler

vay kabak benim başıma patladı.SiyirdimSiyirdimSeerf
Bul
bucalıfikret yazdı:vay kabak benim başıma patladı.SiyirdimSiyirdimSeerf
DUA ET PATLAYAN KABAKBobo Artık önümüzdeki haftaya bakıcazHadiordan
Bul
abiler muhabbetiniz dostlugunuz daim olsun, guzel havada guzel insanlarla guzel bir av olmus.Ercan abininde masallahi var enerji dolu her yere yetisiyorAlkisAlkis
Ali KILIÇ
15.08.1980
zeytınburnu/istanbul
Bul
ALTAYLI yazdı:DUA ET PATLAYAN KABAKBobo Artık önümüzdeki haftaya bakıcazHadiordan

Kaptanım ben derim ki kıyı yapalım mangalımızı yakalım rakımızı açalım. Balık sorun değil her zaman tutarız. He birde şimdidenADANA biletini almak lazım bazı arkadaşlar içinBig Grin
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
organizasyon güzel ekip güzel kaptan güzel keyfil bir gün olmuş Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
bucalı yazdı:Kaptanım ben derim ki kıyı yapalım mangalımızı yakalım rakımızı açalım. Balık sorun değil her zaman tutarız. He birde şimdidenADANA biletini almak lazım bazı arkadaşlar içinBig Grin

heh yaaaww şunu bi yapsanız varya büyük zevk alacaksınız Seerf
Bul
Abiler balık az ama dostluk öz olmuş tüm ekibi kutlarım
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
Bul
Tebrikler arkadaşlar.İzmir ekibi yine güzel bir buluşmaya imza atmış.Süpersiniz. AlkisSeerf
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  2 günlük mini organizasyon orfoz17 125 17,229 26-08-2008, 09:45
Son Yorum: orfoz17

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi