Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2 günlük mini organizasyon
öncelikle sarosa gelen levrekçi,istavritçi,fotokopici,harun,doktor eren'e çok teşekkürler.2 gün boyunca unutulmaz dostluklar kurduk.bugün çok şiddetli poyraz nedeniyle ava çıkamadık ama yüzmenin tadına vardık.en kısa zamanda tekrar görüşmek ümidiyle dostlarımızı uğurladık.SeerfAV BAHANE DOSTLUKLAR ŞAHANESeerf

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
av yapmamışsınız ama denizin ve alışverişin tadını çıkarmışsınız..domatesler hormonsuz tarla domatesiSiyirdimali bey evde domates bitmişti sende aldın mı_?_?_?Siyirdim
Bul
sevgili abilerim görüşemedik ama gönüllerimiz bir.fırat abim dalışı bana sattı biliyorsunuzdur.birdahaki sefere inşallah tanışırızGulumse
Bul
AlkisAlkis emeğinize sağlık misafirperverliğinize diyecek söz yok,ailemiz dahada genişliyor gün geçtikçe. Domatesler güzelmiş Smile ali abi domatesleri unutma yenge evde ona göre Happy
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
valla süper olmuş.av yapamamışsınız ama,birlikte güzel vakit geçirmişsiniz.tüm ekibi tebrik ediyorum..inşallah hep beraber bir organizayonda saroza yaparız..paylaşım için teşekkürler..
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
deniz manzara dostluk hepsi buradan harika görünüyor hepinizi tebrik ediyorumAlkisAlkisAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
ali abi resimler için teşekkürler bu resimlerin devamı gelecek.arkadaşlar şu yorgunluğumuzu bir atalım ne resimler ne videolar göndereceğiz anlatamam.saroz mükemmel bir yer hayatım boyunca hep sarozda balık tutmak denize girmek istemişimdir,ali abi ve ailesi sayesinde hem mükemmel bir denizde denize girdim,hem sinarit,mercan ve diğer balıklardan tutma keyfini yaşadım hemde bence insanın hayatta tanışmak isteyeceği bir aile ve dostlarıyla tanışma güzelliğini yaşadım.
ali abi sana sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum şu 2 gün 2 gece yaşadığım anları hayatım boyu unutmam ve anlatırım.
en kısa zamanda,ilk fırsatta tekrar görüşmek dileğiyle.
saygı ve sevgilerimle teşekkürler.
(resim ve raporlar yarından itibaren geliyor arkadaşlar)
Bul
white gull 17 yazdı:av yapmamışsınız ama denizin ve alışverişin tadını çıkarmışsınız..domatesler hormonsuz tarla domatesiSiyirdimali bey evde domates bitmişti sende aldın mı_?_?_?Siyirdim
filiz hocam minakopu tuttunuzya bizim sinaritler unutuldu galibaGulumse
Bul
LeVrEkCi yazdı:filiz hocam minakopu tuttunuzya bizim sinaritler unutuldu galibaGulumse
nihat bey sinaritler unutulurmu ellerinize sağlık akşam güzel ziyafet oldu.ben bugün için söylemiştimSiyirdimbirazda aliyi kızdırayım dedimHappy
Bul
Sevgili Ali saygıdeğer eşi Filiz öğretmen canım kardeşim Fırat birde arkadaşı vardıda adı aklıma gelmedi özür
Ellerinize emeklerinize sağlık bu forumda tüm arkadaşlarda gördüğümüz gibi sizlerde elinizden gelen misafirperverliği yaptınız sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır.B izlere yaşattığınız eşsiz tekne gezisi insan eli değmemiş koyları gezdirmeniz ve teknede sırf biz balık tutalım diye kendinizi ve ailenizi seferber etmeniz inanın unutulacak bir özveri değil
Sadece boru kurdu mamun sülünez için Filiz öğretmenin işini gücünü burakıp eceabattan çanakkaleye geçip yem getirmesi Fıratın işi varken işini bırakıp o gün için yanımızda kalması gerçekten bizim için gurur verici bir özveri.
Sizler gibi insanlarla Tanışma fırsatı veren bu forumunda kudreti hiç küçümsenmeyecek bir gerçek.Bu gerçek güzel insanların bir araya gelmesi sayesinde oluşuyor.
Forumdaki gönülleri çok değerli arkadaşlarımız sizler bizler hep beraber daha güzel günlere dostluklara anılara imza atacağız bundan hiç şüphem yok
Herşey için tekrar teşekkür ediyorum
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  2 günlük Zonguldak Avım HK-18 19 3,330 03-12-2014, 16:28
Son Yorum: serdal76
  mordoğan mini org bucalıfikret 44 6,623 03-01-2013, 21:26
Son Yorum: ALTAYLI
  2 günlük av bucalı 76 7,480 16-08-2011, 21:34
Son Yorum: yycolak
  5 günlük bir rapor HIDIR 28 4,038 02-09-2008, 10:27
Son Yorum: doktor