Yorumları: 1,081
Konuları: 43
Yorumları: 8,543
Konuları: 276
Maşallah Hıdır pek tatil olmamış galiba bu resmen boğmuşsun.Bereketli ve afiyet olsun.O derinlikten 750 gr.kurşunlu çapariyi sallayıp çekmek (çıkrıksız) gerçekten kolay değil.Ama bu sevda bir başka.Av sırasında parmaklarının acısının farkında bile olmamışsındır.
Yorumları: 519
Konuları: 20
Hıdır ASSOS benim memleketim

Öncelikle beğendiğin için teşekkürler.Avlarında çok güzel olmuş bereketli olsun.Deniz hıyarının çoğu kişi yem olduğunu bilmez.Fakat mükemmel bir yemdir.Boru kurdundan süünesten bile iyi bir yemdir.Deniz hıyarını çok özel yem yapma tekniği vardır.İlk fırsatta uygulamalı olarak sizlerle paylaşıcam.
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
Hıdır iyi bir tatil olmuş

bol bol dinlenmişin diyecem ama sen çalışmışsın rasmen kısa zamana çoğu şeyi sığdırmak gerçekten yoruyor insanı neyse seneye dinlenirsin artık
Uskumrular gayet şık olmuş marmarada unuttuk keratayı
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
hıdır güzel fotolar..bir belgeselde seyretmiştim yerliler deniz hıyarını toplayıp sıktıtıyorlar hıyardanda kauçuğa benzer beyaz renkli bir salgı çıkıyordu bunu ayaklarına sıvayıp ayaklarına diken gibi yabancı malzeme batmasını engelliyorlardı...paylaşım için teşekkürler...
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 3,009
Konuları: 29
Hıdır asos hem tatil hemde balıkçılık için harika bir yer senin neden yorgun olduğun tuttuğun balıklardan belli kolay değil 750 gr kurşun birde balıklar 80 metreden çekmesi yinede çok güzel zaman geçirmişsin büyük balıklı avların olsun rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962
Yorumları: 2,512
Konuları: 82
hıdır demekki balıkçının veya balık avına gönül veren insanların dinlenme şekli böyle oluyor.bu yıl tatile giden arkadaşlarımızım tamamı balıkçılık yapmış ama adı tatil, sende öyle yapmışsın güzel balık ve foto paylaşımların için teşekkürler afiyet olsun rastgelsin

BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTAR

İSTAVRİTCİ
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Tatil için iyi yer seçmişsin,taş evleriyle,doğasıyla tabiki balığıyla anlaşılan balıktan dinlenmeye vakit bulamamışsın böyle yorgunluğa can kurban.Uskumrulara bayıldım bereketli afiyet olsun Hıdır kardeşim.
Bornova - izmir
evet kurşunun ağır olması gerekiyor balık vurduğunda yukarı yüzüyor çapari anında topak oluyor bayağı aksiyonlu bir avı var
Dalış Eğitmeni