28-01-2013, 11:12
bir başkadır istanbul bağazı balık yönünden zevkine doyuyuyorsun yeterki içinde istek olsun sizleri tebrik ediyorum bol selamlar.
27/01/2013 Boğaziçinin Balıkları
|
28-01-2013, 11:12
bir başkadır istanbul bağazı balık yönünden zevkine doyuyuyorsun yeterki içinde istek olsun sizleri tebrik ediyorum bol selamlar.
28-01-2013, 12:14
Adamım harbi şov yapmışsın
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
28-01-2013, 14:19
kardeşim çok güzel av yapmışınız tebrikler.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
HERKEZİN OLTASINA GÖNLÜNDEKİ EN BÜYÜK BALIK GELSİN RASTGELSİN....
28-01-2013, 14:27
kardeşim size helal olsun demekten başka yorum gelmedi aklıma,bu soğukta çok güzel balık almışsınız.bugün bebeğe kadar gittim geldim kimsede balık yok,sadece bebekte büyük boylarda istavrit çekenleri gördüm ama baya büyük istavrit tutuyorlardı.
afiyet olsun rastgele ![]() ![]()
28-01-2013, 14:47
Ozan kardeşim çok güzel bir av günü olmuş, sarıkanatlar pırıl pırıl
![]() ![]()
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE]
![]()
28-01-2013, 15:41
Ozan helal olsun size. Bulmuşunuz balığı her şartta. Videoyu seyredip sesini duyunca özlemişim sizi be onu farkettim.
![]() ![]()
[COLOR="RoyalBlue"][SIZE="1"]TEKNE[/SIZE] [SIZE="1"]7,40 Kamaralı[/SIZE]
[SIZE="1"]RUHSAT[/SIZE] [SIZE="1"]Yeşil Kağıt (Balıkçı Ruhsatlı)[/SIZE] [SIZE="1"]BELGE[/SIZE] [SIZE="1"]Sarı Kağıt[/SIZE][/COLOR] [SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE]
28-01-2013, 15:57
yycolak yazdı:hay maşallah,sabah sabah iyi geldi.şansınız daim olsun.bu yıl lüfer boğazdan ayrılamıyor.elinize sağlık.teşekkürler abicim..selamlarımı ileteceğim..boğazda balığı daha çok yakalarız allah kısmet ederse..saygılar.. bucalı yazdı:Helaliniz var harika balıklar kardeşim ellerinize sağlık.kardeşim teşekkürler..saygılar.. ANTALYALI07 yazdı:ozan tebrikler süper bir av daha ellerine sağlık yorulmuşsun ama değmiş bence.erol abinin taktiğide süper balığı gördükten sonra ava başlamakteşekkürler saygılarımı sunuyorum..taktiği güzel ama sonucu kötü. rusan yazdı:Harika bir av olmuş Ozan abi tebriklerteşekkürler ruşan.. xfisher yazdı:Çok güzel av olmuş tebriklerteşekkürler..arkadaşlar nerde tutmuşlar balığı.?istavrit olsaydı istavritede atardım..şu an ki lezzetti başka zaman olmaz diye düşünüyorum..saygılar.. BABUÇ yazdı:bir başkadır istanbul bağazı balık yönünden zevkine doyuyuyorsun yeterki içinde istek olsun sizleri tebrik ediyorum bol selamlar.evet abi o istekle başladım balığa sonuç ortada..saygılar. MaVrUşGiL yazdı:Adamım harbi şov yapmışsınteşekkürler kaya abim..karagözler başladımı. LeVrEkCi yazdı:kardeşim size helal olsun demekten başka yorum gelmedi aklıma,bu soğukta çok güzel balık almışsınız.bugün bebeğe kadar gittim geldim kimsede balık yok,sadece bebekte büyük boylarda istavrit çekenleri gördüm ama baya büyük istavrit tutuyorlardı.hava çok güzeldi bana göre dün erol abi üşüdüm demese daha kalırdık..erol abinin kötü günüydü dün..bir konsantre olamadı..o yüzden mutsuz döndü.o mutsuz olunca bende mutsuz oluyorum..bana ballısın demekten çenesi benime kafam ağrıdı..ilk fırsatta yine gideceğim..çok güzel balık var azimle çalşana..teşekkürler abicim..saygılar.. Salih Reis yazdı:Ozan kardeşim çok güzel bir av günü olmuş, sarıkanatlar pırıl pırıl çok teşekkürler abicim..saygılar.. ![]()
28-01-2013, 16:17
helal olsun Ozan...gozlerimizn pasi silindi..
![]() guzel baliklar ![]() ![]() afiyet olsun ![]() daha da bollarina rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
![]()
28-01-2013, 16:19
(Son Düzenleme: 28-01-2013, 19:47, Düzenleyen: BALIK and OZAN.)
nihatkr yazdı:Ozan helal olsun size. Bulmuşunuz balığı her şartta. Videoyu seyredip sesini duyunca özlemişim sizi be onu farkettim. teşekkürler abicim.,bilmukabele.ne zaman musaitsen görüşelim.. saygılar abicim.. ![]()
28-01-2013, 16:23
Albatros-gr yazdı:helal olsun Ozan...gozlerimizn pasi silindi.. teşekkürler abicim.bende bol fotolu raporları sevdiğim için bol foto koyuyorum..tek resim kesmiyor..saygılar abicimçç ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|