Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
27/01/2013 Boğaziçinin Balıkları
bir başkadır istanbul bağazı balık yönünden zevkine doyuyuyorsun yeterki içinde istek olsun sizleri tebrik ediyorum bol selamlar.
Bul
Adamım harbi şov yapmışsın AlkisSeerfAlkis şu kısır dönemde gözümüzü gönlümüzü açtın Seerf süpersin kardeşim yakışır sana afiyetle Seerf
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
kardeşim çok güzel av yapmışınız tebrikler.Alkis.harika balıklar afiyet bal şeker olsun yarasın kardeşime..AlkisSeerfAlkis.soğuk havaya rağmen bravo sana ...Alkis
HERKEZİN OLTASINA GÖNLÜNDEKİ EN BÜYÜK BALIK GELSİN RASTGELSİN....
Bul
kardeşim size helal olsun demekten başka yorum gelmedi aklıma,bu soğukta çok güzel balık almışsınız.bugün bebeğe kadar gittim geldim kimsede balık yok,sadece bebekte büyük boylarda istavrit çekenleri gördüm ama baya büyük istavrit tutuyorlardı.
afiyet olsun rastgele AlkisSeerf
Bul
Ozan kardeşim çok güzel bir av günü olmuş, sarıkanatlar pırıl pırıl Alkis Alkis
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
Ozan helal olsun size. Bulmuşunuz balığı her şartta. Videoyu seyredip sesini duyunca özlemişim sizi be onu farkettim. Seerf Siyirdim
[COLOR="RoyalBlue"][SIZE="1"]TEKNE[/SIZE] [SIZE="1"]7,40 Kamaralı[/SIZE]
[SIZE="1"]RUHSAT[/SIZE] [SIZE="1"]Yeşil Kağıt (Balıkçı Ruhsatlı)[/SIZE]
[SIZE="1"]BELGE[/SIZE] [SIZE="1"]Sarı Kağıt[/SIZE]
[/COLOR]
[SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE]
Bul
yycolak yazdı:hay maşallah,sabah sabah iyi geldi.şansınız daim olsun.bu yıl lüfer boğazdan ayrılamıyor.elinize sağlık.Alkiserolcuğuma selamlar.afiyetle kardeşim.
teşekkürler abicim..selamlarımı ileteceğim..boğazda balığı daha çok yakalarız allah kısmet ederse..saygılar..
bucalı yazdı:Helaliniz var harika balıklar kardeşim ellerinize sağlık.
kardeşim teşekkürler..saygılar..
ANTALYALI07 yazdı:ozan tebrikler süper bir av daha ellerine sağlık yorulmuşsun ama değmiş bence.erol abinin taktiğide süper balığı gördükten sonra ava başlamakSmile şansınız daim olsun.rastgele.
teşekkürler saygılarımı sunuyorum..taktiği güzel ama sonucu kötü.
rusan yazdı:Harika bir av olmuş Ozan abi tebrikler
teşekkürler ruşan..
xfisher yazdı:Çok güzel av olmuş tebrikler
Pazar güzel sarıkanat yapmış, bizim arkadaşlar da epey almışlar.. biz c.tesi gidebildik bolca istavrit aldık
teşekkürler..arkadaşlar nerde tutmuşlar balığı.?istavrit olsaydı istavritede atardım..şu an ki lezzetti başka zaman olmaz diye düşünüyorum..saygılar..
BABUÇ yazdı:bir başkadır istanbul bağazı balık yönünden zevkine doyuyuyorsun yeterki içinde istek olsun sizleri tebrik ediyorum bol selamlar.
evet abi o istekle başladım balığa sonuç ortada..saygılar.
MaVrUşGiL yazdı:Adamım harbi şov yapmışsın AlkisSeerfAlkis şu kısır dönemde gözümüzü gönlümüzü açtın :
kardeşim benim eğer öyleyse ben devamlı balığa gider koyarım buraya afilli raporları..senin gözünün gönlünün açılması beni çok mutlu eder..arayı baya bir açtık yakın zamanda görüşelim..teşekkürler..
[quote=kaya]kardeşim çok güzel av yapmışınız tebrikler..harika balıklar afiyet bal şeker olsun yarasın kardeşime...soğuk havaya rağmen bravo sana ...
teşekkürler kaya abim..karagözler başladımı.
LeVrEkCi yazdı:kardeşim size helal olsun demekten başka yorum gelmedi aklıma,bu soğukta çok güzel balık almışsınız.bugün bebeğe kadar gittim geldim kimsede balık yok,sadece bebekte büyük boylarda istavrit çekenleri gördüm ama baya büyük istavrit tutuyorlardı.
afiyet olsun rastgele
hava çok güzeldi bana göre dün erol abi üşüdüm demese daha kalırdık..erol abinin kötü günüydü dün..bir konsantre olamadı..o yüzden mutsuz döndü.o mutsuz olunca bende mutsuz oluyorum..bana ballısın demekten çenesi benime kafam ağrıdı..ilk fırsatta yine gideceğim..çok güzel balık var azimle çalşana..teşekkürler abicim..saygılar..
Salih Reis yazdı:Ozan kardeşim çok güzel bir av günü olmuş, sarıkanatlar pırıl pırıl

çok teşekkürler abicim..saygılar..
Seerf
Bul
helal olsun Ozan...gozlerimizn pasi silindi..Seerf
guzel baliklarAlkis..fakaattt bir o kadar da bol fotolu + bir de videolu guzel bir raporAlkis...tesekkurler
afiyet olsunSeerf
daha da bollarina rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
nihatkr yazdı:Ozan helal olsun size. Bulmuşunuz balığı her şartta. Videoyu seyredip sesini duyunca özlemişim sizi be onu farkettim. Seerf Siyirdim

teşekkürler abicim.,bilmukabele.ne zaman musaitsen görüşelim.. saygılar abicim..
Seerf
Bul
Albatros-gr yazdı:helal olsun Ozan...gozlerimizn pasi silindi..Seerf
guzel baliklarAlkis..fakaattt bir o kadar da bol fotolu + bir de videolu guzel bir raporAlkis...tesekkurler
afiyet olsunSeerf
daha da bollarina rastgele

teşekkürler abicim.bende bol fotolu raporları sevdiğim için bol foto koyuyorum..tek resim kesmiyor..saygılar abicimçç
Seerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  17 Mart 2013 - Yenifoça - Şamandıralı Takım İle Sargoz Avı Sargoz35 41 7,454 05-02-2014, 09:29
Son Yorum: Cahit Acun
  08.12.2013 galata köprüsü avi Sokrates 14 2,584 21-12-2013, 21:12
Son Yorum: orhanekmekci
  03/11/2013 kasna avımız. muratcoskun 12 2,383 05-12-2013, 11:26
Son Yorum: muratcoskun
  03 Kasım 2013 '' 90 +3 '' Alyanaklar Uzatmalarda Geldi. Sargoz35 12 2,154 05-12-2013, 00:10
Son Yorum: bucalıfikret
  17/11/2013 sirtiye niyet mercana kısmet mariner8 20 2,961 02-12-2013, 10:32
Son Yorum: YaKaMoZ
  19-10-2013 Lüfer Avı nihatkr 18 2,913 28-11-2013, 17:58
Son Yorum: Sensei1903
  19 Ekim 2013 '' Çift Çapa-1 '' Dolunayda Sargoz Geçidi.... Sargoz35 10 2,192 28-11-2013, 16:31
Son Yorum: Sensei1903
  17/11/2013 kirlangiç avi BALIK and OZAN 24 3,321 22-11-2013, 21:58
Son Yorum: turna
  27.10.2013 '' Erişte Tarlası '' Yine Yanlız Avlanamadım.... Sargoz35 11 2,337 14-11-2013, 21:02
Son Yorum: gobekbalığı
  01/03/11/2013 lüfer avi BALIK and OZAN 24 3,571 11-11-2013, 21:55
Son Yorum: tahsinmersin

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi