Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MURKİ,LEVREKÇİ,NİHATKR,BALIKandOZAN VE SAKİ RUSAN BALIK AVI
çok değerli dostlarımla çok keyifli geçen hafta sonunu bugün bitirdik ve eve döndük..keyfin zirvesine çıktık diyebilirim..balık avı desen var,muhabbet var saygı sevgi var,ortam çok güzel bir yer...nihat abim evini bize açtığın için çok teşekkürler.murki abicim seni tanıdığım için çok mutluyum adamsın yaa başka ne diyim.ne güzel yemekler hazırladın bize mantara bayıldım özellikle.sanada çok teşekkürler.SAKİMİZ RUSAN sana ne diyim kardeşim 10 numarasın ..sakilik çok zor şeymiş değilmi burada anlamışsındır..ama bir gkere gık demedin helal olsun sana..nihatkr abimizde cumartesi günü teşrif etti ler..biraz kıyıda beklettik ama hemen gidip aldık abimi.adam lüfer profu atar atmaz güm 1...2.3.4. balık livarda harikaydı..öncesinde ben 1 nihat abi(levrekçi)4 balık almıştı ..ruşancım çok üzüldüm keşke sana vuran balığı alsaydın ben senden daha mutlu olurdum..o zevki ilk yaşayacaktın..ama balık vuruşu çok zyıf hissedemiyorsun ufak bir tıkırtı..toplamda 9 balık tuttuk.balık kesti fenere baktık 1-2 tur döndük hava 10 numara oldu imbat deniz süt liman çarşaf hepsi..ama balık yok sadece güzel dostlarla yanyana iç içe keyif bu kardeşimmm..dönelim dedik eve geldik..ruşan saki kardeş komşuların odunlarından almış bir miktar sağolsun komşuda vermiş.ne iyi insanlar var dünyada sayesinde ne güzel ateş yaktık sabaha kadar yandı diyebilirim..ateş yandı nihat abinin getirdiği atrikotları ateşe yatırdık.bende mutfakta karides yaptım.ruşan patlıcan salatası,murat abi mantarları,etleri pişirdi ve sıcak helva yı en son mangala attı..sonra bir başladık yemeye içmeye dostlar şu an yeni kendime geliyorum...bu sabahta levrekçi 2 nihatkr 2 balık almıştır.anlayacağınız anlatılmaz yaşamak lazım diyelim..herşey çok güzeldi..tekrar tekrar teşekkürler hepinize..saygılar..
[DM]xxr665[/DM]
[DM]xxr7co[/DM]
[DM]xxr7xg[/DM]
[DM]xxr8i9[/DM]
[DM]xxr988[/DM]
[DM]xxrajl[/DM]
[DM]xxrbgz[/DM]
[DM]xxt61f[/DM]

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Seerf
Bul
...................

Seerf
Bul
.......................

Seerf
Bul
...................................

Seerf
Bul
Telefon görüşmelerinden yaptığmız sohbet ve Face'ten gördüklerim ile nasıl güzel bir hafta sonuna imza attığınız apaçık belliydi. Tek kelime ile sizleri AlkisAlkisAlkis Müthişsiniz. Av güzel,Alkis ortam güzel, muhabbet harikaSmileAffetSiyirdimBobo
SİZ NE DİYORSUNUZZZZ76
Fotolar gelsin76
Bul
Güzel bir hafta sonu ellerinize emeklerinize sağlık. Çok teşekkür ediyorum. Ozanım resimlerde harika gözüküyor. Teşekkürler.
Bul
.............................

Seerf
Bul
.................................

Seerf
Bul
..........................

Seerf
Bul
muhteşem bir hafta sonu olduğuna kefilim ozanım şarkın süperdi ağzına yüreğine sağlık resimleri bekliyoruz ekip arkadaşlara selam olsun.7676AlkisSeerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  26/11/2016 nihatkr,balıkandozan,mavruşgil,levrekci avı LeVrEkCi 11 1,202 05-12-2016, 16:17
Son Yorum: MaVrUşGiL
  Ramazan Balık Peşinde; Kızıldeniz Macerası... haseremarket 20 1,948 20-11-2016, 23:37
Son Yorum: haseremarket
  30/09/2016 - 01/10/2016 Akşam Balık Avı uerol67 17 1,171 05-10-2016, 09:11
Son Yorum: uerol67
  Ramazan Balık peşinde; Yalıköy çilingöz seyahati... haseremarket 16 1,481 03-10-2016, 19:42
Son Yorum: haseremarket
  Tayland' da balik macerasi haseremarket 21 2,363 25-09-2016, 21:19
Son Yorum: yycolak
  16\08\2015 Levrekci lüfer avı LeVrEkCi 24 3,861 04-09-2015, 14:29
Son Yorum: LeVrEkCi
  Marmara Ereğli - >Yeniçiftlik civarı balık durumunu bilen? mamuli 16 3,112 27-04-2015, 07:26
Son Yorum: mamuli
  istanbul civarı balık durumunu bilen? demdem 4 1,037 14-04-2015, 08:14
Son Yorum: Avcı Altan
  Albatros-gr gaz tam balik az :) Albatros-gr 19 3,038 21-08-2014, 15:18
Son Yorum: Albatros-gr
  Albatros-gr Martilari besle balik tut Albatros-gr 20 2,762 23-01-2014, 21:52
Son Yorum: Albatros-gr

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi