24-02-2013, 20:54
(Son Düzenleme: 27-02-2013, 10:22, Düzenleyen: BALIK and OZAN.)
çok değerli dostlarımla çok keyifli geçen hafta sonunu bugün bitirdik ve eve döndük..keyfin zirvesine çıktık diyebilirim..balık avı desen var,muhabbet var saygı sevgi var,ortam çok güzel bir yer...nihat abim evini bize açtığın için çok teşekkürler.murki abicim seni tanıdığım için çok mutluyum adamsın yaa başka ne diyim.ne güzel yemekler hazırladın bize mantara bayıldım özellikle.sanada çok teşekkürler.SAKİMİZ RUSAN sana ne diyim kardeşim 10 numarasın ..sakilik çok zor şeymiş değilmi burada anlamışsındır..ama bir gkere gık demedin helal olsun sana..nihatkr abimizde cumartesi günü teşrif etti ler..biraz kıyıda beklettik ama hemen gidip aldık abimi.adam lüfer profu atar atmaz güm 1...2.3.4. balık livarda harikaydı..öncesinde ben 1 nihat abi(levrekçi)4 balık almıştı ..ruşancım çok üzüldüm keşke sana vuran balığı alsaydın ben senden daha mutlu olurdum..o zevki ilk yaşayacaktın..ama balık vuruşu çok zyıf hissedemiyorsun ufak bir tıkırtı..toplamda 9 balık tuttuk.balık kesti fenere baktık 1-2 tur döndük hava 10 numara oldu imbat deniz süt liman çarşaf hepsi..ama balık yok sadece güzel dostlarla yanyana iç içe keyif bu kardeşimmm..dönelim dedik eve geldik..ruşan saki kardeş komşuların odunlarından almış bir miktar sağolsun komşuda vermiş.ne iyi insanlar var dünyada sayesinde ne güzel ateş yaktık sabaha kadar yandı diyebilirim..ateş yandı nihat abinin getirdiği atrikotları ateşe yatırdık.bende mutfakta karides yaptım.ruşan patlıcan salatası,murat abi mantarları,etleri pişirdi ve sıcak helva yı en son mangala attı..sonra bir başladık yemeye içmeye dostlar şu an yeni kendime geliyorum...bu sabahta levrekçi 2 nihatkr 2 balık almıştır.anlayacağınız anlatılmaz yaşamak lazım diyelim..herşey çok güzeldi..tekrar tekrar teşekkürler hepinize..saygılar..
[DM]xxr665[/DM]
[DM]xxr7co[/DM]
[DM]xxr7xg[/DM]
[DM]xxr8i9[/DM]
[DM]xxr988[/DM]
[DM]xxrajl[/DM]
[DM]xxrbgz[/DM]
[DM]xxt61f[/DM]
[DM]xxr665[/DM]
[DM]xxr7co[/DM]
[DM]xxr7xg[/DM]
[DM]xxr8i9[/DM]