Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MURKİ,LEVREKÇİ,NİHATKR,BALIKandOZAN VE SAKİ RUSAN BALIK AVI
Bu mini org. her şeyin hakkı verilerek yapılmış.Yiyecekler, içecekler,balıklar, dostlar ve her şeye özen gösterilmiş örnek olarak hepsi. ben bu güzelliğin tekrar tekrar yaşanması dileklerimle sizleri ayakta AlkisAlkisAlkisAlkis
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
deniz sohbet arkadaşlık harika balıklar desen süper.. muhabbetiniz bol olsun dostlar Rose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Lakerda yazdı:Ereğli raporu bu defa gerçekten dört dörtlük olmuş. Muhabbet ve sofra zaten her zaman dorukta oluyordu ki hele Ozan ve Murat gibi mutfak hünerli ustalar varken tavan yapmış görülüyor..Bu defa Ozan'ın videoları da rapora zenginlik katmış.Nihat (niko) show izlettirdi bize.Videolu rapor daha bir başka.İzleyene de olayı yaşatıyor. Yaa Ozan hani levrekçinin lüferleri ? nikoya torpil..Smile
Harikasınız dostlar hepinizi kutlarım..

abi valla elimde olta vardı nihat abiye çekim yapamadım...kamerayı murat abiye verdim ama video devreye girmemiş..ruşan çekim yapmadı o bize canlı yem yetiştirmenin peşinde idi..ama oda seri bir şekilde balıkları aldı..niko abimizde gelince showunu yaptı ben oltayı ona devrettim ve güzel çekimler yapma imkanım oldu..dediğin gibi abi video da ayrı bir tad katıyor rapora..torpil falan yok inan benim için hepsi değerli insanlarGulumseSeerfsaygılar abicim..
Seerf
Bul
nihatkr yazdı:Dostlar selam.

Adaş misafir perverliğine çok teşekkürler. Hakkaten geç katıldım ama her dakikasına değdi.
Ozan sesine gönlüne keyifli sohbetine teşekkürler. Hele karides güveç tüm muhalefetime rağmen yaptın ve hakkaten müthişti.
SAKİ ellerin dert görmesin. Valla tüm hizmeti sen yaptın nerdeyse. Ellerine sağlık.
Murki, sağolasın muhabbetine, keyfine dostluğuna teşekkürler.

Valla yine canım çekti be..Siyirdim

Seerf Alkis Seerf Alkis Seerf

yaaa ben sana dedim abi beğeneceksin dedim karidesi ve beğendin..bu beni çok mutlu etti..ne zaman istersen daha güzelini yapabilirim..şarkı konusunda kendimi geliştirmem lazım..repertuarımı genişletmem ve sizleri daha çok memnun etmem gerekiyor..saygılar..
Seerf
Bul
muhteşem ekip bir araya gelince ereğlide lüfer şov olmuş,masanında hakını vermişsiniz teberik ederim afiyet olsun.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Bul
Harika bir hafta sonu.Muhabbetiniz bol olsun arkadaşlarAlkisSeerf
Bornova - izmir
Bul
Allah muhabbetinizi daim etsin.
F.Mehmet koray 1948 Ank.
[Resim: 24az5mo.gif]
Bul
muhabbetin kıralı olmuş herkezi imrendirdiniz muhabbetiniz hiç bozulmasın
Bul
Böyle bir ortamı anlatmak bile çok zor. Hepinize ayrı ayrı teşekkürler abilerimm,iyi ki varsınız ve iyi ki sizler gibi değerli abilerim var. Muhabbet, balıklar, şarkılar, yemekler, içecekler herşey süperdi. Ozan abi sesin hala kulaklarımda, evde sürekli videolarını izliyorum.. Sayenizde mükemmelin ötesinde bir hafta sonu geçirdim... Ben sizlere seve seve sakilik yaparım, sizlere sakilik yapmak bile çok büyük bir keyif. Bugün yine şehir dışında olduğumdan bende ki resimleri yarın yükleyebileceğim.SeerfSeerfSeerfSeerf

Ayrıca Ozan abi, sakilik konusunda yardımların için çok teşekkürler Gulumse
Sazanları özledim...
Bul
LeVrEkCi yazdı:mehmet abi bana murki 1 video çekti hemde baştan sona iyi bir videoydu ama çektiğini sanıyormuş çekememiş Siyirdim
bundan sonra ozanı videocu yapacam,hem balık tutamıyor hem tutana engel oluyor,bak olta atma dedik ne güzel videolar çıktı ortaya,
ben ilk yarıda 4 lüfer çektim ama diğer uçta ozan oldugundan olta atttıgından video çekemedi Gulumse
Amcaoğlu Ozan saklıyordur videoyu, yukarıdaki videoları senin videodan sonra çektim, onlar kayıtta. zor günler için saklıyor her halde.Alkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  26/11/2016 nihatkr,balıkandozan,mavruşgil,levrekci avı LeVrEkCi 11 1,202 05-12-2016, 16:17
Son Yorum: MaVrUşGiL
  Ramazan Balık Peşinde; Kızıldeniz Macerası... haseremarket 20 1,949 20-11-2016, 23:37
Son Yorum: haseremarket
  30/09/2016 - 01/10/2016 Akşam Balık Avı uerol67 17 1,171 05-10-2016, 09:11
Son Yorum: uerol67
  Ramazan Balık peşinde; Yalıköy çilingöz seyahati... haseremarket 16 1,481 03-10-2016, 19:42
Son Yorum: haseremarket
  Tayland' da balik macerasi haseremarket 21 2,363 25-09-2016, 21:19
Son Yorum: yycolak
  16\08\2015 Levrekci lüfer avı LeVrEkCi 24 3,863 04-09-2015, 14:29
Son Yorum: LeVrEkCi
  Marmara Ereğli - >Yeniçiftlik civarı balık durumunu bilen? mamuli 16 3,112 27-04-2015, 07:26
Son Yorum: mamuli
  istanbul civarı balık durumunu bilen? demdem 4 1,037 14-04-2015, 08:14
Son Yorum: Avcı Altan
  Albatros-gr gaz tam balik az :) Albatros-gr 19 3,038 21-08-2014, 15:18
Son Yorum: Albatros-gr
  Albatros-gr Martilari besle balik tut Albatros-gr 20 2,764 23-01-2014, 21:52
Son Yorum: Albatros-gr

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi