Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MURKİ,LEVREKÇİ,NİHATKR,BALIKandOZAN VE SAKİ RUSAN BALIK AVI
rusan yazdı:Böyle bir ortamı anlatmak bile çok zor. Hepinize ayrı ayrı teşekkürler abilerimm,iyi ki varsınız ve iyi ki sizler gibi değerli abilerim var. Muhabbet, balıklar, şarkılar, yemekler, içecekler herşey süperdi. Ozan abi sesin hala kulaklarımda, evde sürekli videolarını izliyorum.. Sayenizde mükemmelin ötesinde bir hafta sonu geçirdim... Ben sizlere seve seve sakilik yaparım, sizlere sakilik yapmak bile çok büyük bir keyif. Bugün yine şehir dışında olduğumdan bende ki resimleri yarın yükleyebileceğim.SeerfSeerfSeerfSeerf

Ayrıca Ozan abi, sakilik konusunda yardımların için çok teşekkürler Gulumse
Ruşan'ım öldürdün sen beni, ne yaptın öyle hala yemek bile yiyemiyorum. Sakicim her şey için teşekkürler.Alkis
Bul
rusan yazdı:Böyle bir ortamı anlatmak bile çok zor. Hepinize ayrı ayrı teşekkürler abilerimm,iyi ki varsınız ve iyi ki sizler gibi değerli abilerim var. Muhabbet, balıklar, şarkılar, yemekler, içecekler herşey süperdi. Ozan abi sesin hala kulaklarımda, evde sürekli videolarını izliyorum.. Sayenizde mükemmelin ötesinde bir hafta sonu geçirdim... Ben sizlere seve seve sakilik yaparım, sizlere sakilik yapmak bile çok büyük bir keyif. Bugün yine şehir dışında olduğumdan bende ki resimleri yarın yükleyebileceğim.SeerfSeerfSeerfSeerf

Ayrıca Ozan abi, sakilik konusunda yardımların için çok teşekkürler Gulumse
kardeşim elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalıştım...bugüne bugün saki yardımcısıyım...söz bidaha olursa ben sana sakilik yaparım..ama son gün çok kötü oldun o kadar içme dedim sana..
Seerf
Bul
BALIK and OZAN yazdı:kardeşim elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalıştım...bugüne bugün saki yardımcısıyım...söz bidaha olursa ben sana sakilik yaparım..ama son gün çok kötü oldun o kadar içme dedim sana..

Abi ben hepinizin sakisi olmaktan çok mutluyum Gulumse son gunu hatırlatma abı onun kandan cıkması cok uzun suruyor ve zor toparlıyor ınsan Gulumse

murki yazdı:Ruşan'ım öldürdün sen beni, ne yaptın öyle hala yemek bile yiyemiyorum. Sakicim her şey için teşekkürler.Alkis

Abi benim de kendime gelebilmem akşamı buldu ama guzeldı Gulumse
Sazanları özledim...
Bul
süpersiniz abiler tebrikler Nihat kr abicim hakkattten profsunAlkisAlkisAlkis
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
Bul
Cihan Deniz yazdı:süpersiniz abiler tebrikler Nihat kr abicim hakkattten profsunAlkisAlkisAlkis

Yok be Cihan Kardeşim ne Profösörü. Balık denk geldi. Benim kullandığım kurşun daha ağırdı. Adaşımın hakkını yemeyelim. Sonra ben tuttum 6 balık. Adaşımda tuttu 6 balık. Sadece videolar bana denk geldi.
[COLOR="RoyalBlue"][SIZE="1"]TEKNE[/SIZE] [SIZE="1"]7,40 Kamaralı[/SIZE]
[SIZE="1"]RUHSAT[/SIZE] [SIZE="1"]Yeşil Kağıt (Balıkçı Ruhsatlı)[/SIZE]
[SIZE="1"]BELGE[/SIZE] [SIZE="1"]Sarı Kağıt[/SIZE]
[/COLOR]
[SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE]
Bul
dört dörtlük bir hafta sonu organızasyonu kutluyorum sizleri muabbet balık kendin pişir kendin ye tabiki zevkler dorukta olacak raporları izleyerek bana gençliğimi yaşattınız sonsuz teşekkürler.
Bul
Bendeki resimler;

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Sazanları özledim...
Bul
çok güzel bir hafta sonu olmuş hepinizi tebrik ederim arkadaşlar..Alkis sohpet muhabbet balık eğlence hepsi bir arada olmuş..en güzelide dostların bir arada olması ...AlkisSeerfAlkis
HERKEZİN OLTASINA GÖNLÜNDEKİ EN BÜYÜK BALIK GELSİN RASTGELSİN....
Bul
BALIK and OZAN yazdı:abi valla elimde olta vardı nihat abiye çekim yapamadım...kamerayı murat abiye verdim ama video devreye girmemiş..ruşan çekim yapmadı o bize canlı yem yetiştirmenin peşinde idi..ama oda seri bir şekilde balıkları aldı..niko abimizde gelince showunu yaptı ben oltayı ona devrettim ve güzel çekimler yapma imkanım oldu..dediğin gibi abi video da ayrı bir tad katıyor rapora..torpil falan yok inan benim için hepsi değerli insanlarGulumseSeerfsaygılar abicim..
Ozan videoları izledim. Bu durumda seni benim yayın ekibine kattım gitti. Çok keyifli anlara renk katmşsın.AlkisAlkis
Tekrar tüm ekibi kutlorum. Harikaydnız76
Bul
murki yazdı:Ruşan'ım öldürdün sen beni, ne yaptın öyle hala yemek bile yiyemiyorum. Sakicim her şey için teşekkürler.Alkis

sende iyi ayak uydurdun amcaoğlu,rusana göre sen iyi kalktın ayağa Gulumse,
sizden sonra çalışmayan makinenin bulaşıkları yıkarken rusan bütün evi o kafayla önce elektrikli süpürgeyle çekt sonra viledaladı akşama kesin baygın halde uyumuştur Siyirdim,bulaşıkları yıkadım bitirdim makine çalıştı kafayı yedim HappySiyirdim
içilen alkolü düşününce ertesi gün herkesin ayakta olması güzeldi Seerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  26/11/2016 nihatkr,balıkandozan,mavruşgil,levrekci avı LeVrEkCi 11 1,202 05-12-2016, 16:17
Son Yorum: MaVrUşGiL
  Ramazan Balık Peşinde; Kızıldeniz Macerası... haseremarket 20 1,949 20-11-2016, 23:37
Son Yorum: haseremarket
  30/09/2016 - 01/10/2016 Akşam Balık Avı uerol67 17 1,171 05-10-2016, 09:11
Son Yorum: uerol67
  Ramazan Balık peşinde; Yalıköy çilingöz seyahati... haseremarket 16 1,481 03-10-2016, 19:42
Son Yorum: haseremarket
  Tayland' da balik macerasi haseremarket 21 2,363 25-09-2016, 21:19
Son Yorum: yycolak
  16\08\2015 Levrekci lüfer avı LeVrEkCi 24 3,863 04-09-2015, 14:29
Son Yorum: LeVrEkCi
  Marmara Ereğli - >Yeniçiftlik civarı balık durumunu bilen? mamuli 16 3,112 27-04-2015, 07:26
Son Yorum: mamuli
  istanbul civarı balık durumunu bilen? demdem 4 1,037 14-04-2015, 08:14
Son Yorum: Avcı Altan
  Albatros-gr gaz tam balik az :) Albatros-gr 19 3,038 21-08-2014, 15:18
Son Yorum: Albatros-gr
  Albatros-gr Martilari besle balik tut Albatros-gr 20 2,764 23-01-2014, 21:52
Son Yorum: Albatros-gr

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi