Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MURKİ,LEVREKÇİ,NİHATKR,BALIKandOZAN VE SAKİ RUSAN BALIK AVI
BALIK and OZAN yazdı:Senin için boş bir sandalye ayıtmıştım gelirsin diye..hatta servis tabağın ve kadehin de mevcuttu..baktım geleceğin yok doldurdum kadehi,mezeleride tabağa koydum...biraz kendi kadehimden biraz da senin kadehinden içtim içtim içtim..ama yokluğunu derinden hissettim..tarifi yok pişmanlığımın anlamıda..ama gün gelecek ince malzemeden yapılmış kadehlerimizi sadece bir kez tokuşturarak muhabbetin dibini bulacağız..kafayı bulduğumuzda gecenin o zifiri karanlığında sahile inip dalgaların denizin içindeki kırmalık taşları tıkırdatmasını dinleyeceğiz..tabi elimizde 1 er adet cilalık arpa suyu ile..istersen oltalarımızıda alalım yanımız ne olur ne olmaz yemleyelim atalım denizin dibine!!bellimi olur sana hiç dinlemediğin en nihavent biraz da rast şarkılar söylerim..sonra çok kafa olmuş halimizle yanımızda olamayan dostlarımızı arayarak efkarlandırırız..tıpkı sana yaptığımız gibi.kardeşim benim seni çok özlemiş bulunmakla beraber en kısa zamanda bunu telafi etmenin uğraşı içerisinde olacağım..seni bekleyeceğim gelmesende...tek küreği olmayan sandal aldım taş çatlasa 2,5mt..güneş batımında açılır biraz istavrit tutarız ne tutarsak kayıkhanenin girişindeki fenerin dibinde çilingiri kurup ufak ufak demleniriz..ne zaman istersen bunları yaparız..ama havalar biraz ısınsın be kardeşim...senin hüzünlendirdiysem çok özür diliyorum..saygılar sevgiler..SeerfGulumseGulumseGulumse

Vay bee. Bu nasil bir sey. Benbile huzunlendim.
[COLOR="RoyalBlue"][SIZE="1"]TEKNE[/SIZE] [SIZE="1"]7,40 Kamaralı[/SIZE]
[SIZE="1"]RUHSAT[/SIZE] [SIZE="1"]Yeşil Kağıt (Balıkçı Ruhsatlı)[/SIZE]
[SIZE="1"]BELGE[/SIZE] [SIZE="1"]Sarı Kağıt[/SIZE]
[/COLOR]
[SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE]
Bul
nihatkr yazdı:Vay bee. Bu nasil bir sey. Benbile huzunlendim.

Adam direk uzman Siyirdim yıkama yağlama bağlama Happy her türlü iş gelir elinden Wink kardeşim benim bir tanedir bir Seerf
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Adam direk uzman Siyirdim yıkama yağlama bağlama Happy her türlü iş gelir elinden Wink kardeşim benim bir tanedir bir Seerf

çok sağol o senin bir taneliğin..
Seerf
Bul
ne oluyor yahuuuu ozan ozan olmuş helal sana GulumseSeerf
Bul
ne biliyim bu ilhamı bana veren sizlere sormak lazım..şu an işteyim sizden uzakta kimbilir kader bizi ne zaman buluşturacak birdaha..denizim çok geldi de biraz..SeerfGulumse
Seerf
Bul
İsminin hakkını vermişSeerf
Bul
BALIK and OZAN yazdı:ne biliyim bu ilhamı bana veren sizlere sormak lazım..şu a işteyim sizden uzakta kimbilir kader bizi ne zaman buluşturacak..denizim çok geldi de biraz..SeerfGulumse

aklım lüferlerde ben buradayım ozanım,
balık çok lezzetliydi ve dolayısıyla tutulması daha çok isteniyor.
bu balık lezzetsizdir dedik ama muhteşem lezzetliydi.
gideriz kardeşim yine gideriz,tek sorun hafta sonuna ayarlamak zor oluyor,çocukların bizi gördüğü bir hafta sonu var onuda yedikmi sonradan insan kötü oluyor.
benim aklım kısırkayada,bir akşamda kısırkayada kalkan avı denememiz lazım.Seerf
Bul
valla bana evden çok kötü yasaklar geliyor..biyere çıkamayacağım gibi duruyor..ne yapacam ben istavrit mi tutucam küçükyalıda...ben de beğendim lüferlerin tadını...kısırkaya yalan olur gibi ama yalova tarafları iyi kalkan veriyormuş.
Seerf
Bul
LeVrEkCi yazdı:aklım lüferlerde ben buradayım ozanım,
balık çok lezzetliydi ve dolayısıyla tutulması daha çok isteniyor.
bu balık lezzetsizdir dedik ama muhteşem lezzetliydi.
gideriz kardeşim yine gideriz,tek sorun hafta sonuna ayarlamak zor oluyor,çocukların bizi gördüğü bir hafta sonu var onuda yedikmi sonradan insan kötü oluyor.
benim aklım kısırkayada,bir akşamda kısırkayada kalkan avı denememiz lazım.Seerf
bizde hafta içi gideriz..
Seerf
Bul
YaKaMoZ yazdı:AKDENİZ bölgesinde neden hiç birbirine yakın üye yok en çokta bu gibi durumlarda koyuyorSnifsinf
Yakında her avlandıgım meralara forum amatör balıkçı sitesinin linkini yazacamSiyirdim

murat ilk fırsatta bizde deneyelim yav,biyerlerimiz şişecek bu gidişle Smile
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  26/11/2016 nihatkr,balıkandozan,mavruşgil,levrekci avı LeVrEkCi 11 1,205 05-12-2016, 16:17
Son Yorum: MaVrUşGiL
  Ramazan Balık Peşinde; Kızıldeniz Macerası... haseremarket 20 1,950 20-11-2016, 23:37
Son Yorum: haseremarket
  30/09/2016 - 01/10/2016 Akşam Balık Avı uerol67 17 1,182 05-10-2016, 09:11
Son Yorum: uerol67
  Ramazan Balık peşinde; Yalıköy çilingöz seyahati... haseremarket 16 1,488 03-10-2016, 19:42
Son Yorum: haseremarket
  Tayland' da balik macerasi haseremarket 21 2,367 25-09-2016, 21:19
Son Yorum: yycolak
  16\08\2015 Levrekci lüfer avı LeVrEkCi 24 3,869 04-09-2015, 14:29
Son Yorum: LeVrEkCi
  Marmara Ereğli - >Yeniçiftlik civarı balık durumunu bilen? mamuli 16 3,114 27-04-2015, 07:26
Son Yorum: mamuli
  istanbul civarı balık durumunu bilen? demdem 4 1,038 14-04-2015, 08:14
Son Yorum: Avcı Altan
  Albatros-gr gaz tam balik az :) Albatros-gr 19 3,041 21-08-2014, 15:18
Son Yorum: Albatros-gr
  Albatros-gr Martilari besle balik tut Albatros-gr 20 2,771 23-01-2014, 21:52
Son Yorum: Albatros-gr

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi