27-02-2013, 14:28
BALIK and OZAN yazdı:Senin için boş bir sandalye ayıtmıştım gelirsin diye..hatta servis tabağın ve kadehin de mevcuttu..baktım geleceğin yok doldurdum kadehi,mezeleride tabağa koydum...biraz kendi kadehimden biraz da senin kadehinden içtim içtim içtim..ama yokluğunu derinden hissettim..tarifi yok pişmanlığımın anlamıda..ama gün gelecek ince malzemeden yapılmış kadehlerimizi sadece bir kez tokuşturarak muhabbetin dibini bulacağız..kafayı bulduğumuzda gecenin o zifiri karanlığında sahile inip dalgaların denizin içindeki kırmalık taşları tıkırdatmasını dinleyeceğiz..tabi elimizde 1 er adet cilalık arpa suyu ile..istersen oltalarımızıda alalım yanımız ne olur ne olmaz yemleyelim atalım denizin dibine!!bellimi olur sana hiç dinlemediğin en nihavent biraz da rast şarkılar söylerim..sonra çok kafa olmuş halimizle yanımızda olamayan dostlarımızı arayarak efkarlandırırız..tıpkı sana yaptığımız gibi.kardeşim benim seni çok özlemiş bulunmakla beraber en kısa zamanda bunu telafi etmenin uğraşı içerisinde olacağım..seni bekleyeceğim gelmesende...tek küreği olmayan sandal aldım taş çatlasa 2,5mt..güneş batımında açılır biraz istavrit tutarız ne tutarsak kayıkhanenin girişindeki fenerin dibinde çilingiri kurup ufak ufak demleniriz..ne zaman istersen bunları yaparız..ama havalar biraz ısınsın be kardeşim...senin hüzünlendirdiysem çok özür diliyorum..saygılar sevgiler..
Vay bee. Bu nasil bir sey. Benbile huzunlendim.
[COLOR="RoyalBlue"][SIZE="1"]TEKNE[/SIZE] [SIZE="1"]7,40 Kamaralı[/SIZE]
[SIZE="1"]RUHSAT[/SIZE] [SIZE="1"]Yeşil Kağıt (Balıkçı Ruhsatlı)[/SIZE]
[SIZE="1"]BELGE[/SIZE] [SIZE="1"]Sarı Kağıt[/SIZE][/COLOR]
[SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE]
[SIZE="1"]RUHSAT[/SIZE] [SIZE="1"]Yeşil Kağıt (Balıkçı Ruhsatlı)[/SIZE]
[SIZE="1"]BELGE[/SIZE] [SIZE="1"]Sarı Kağıt[/SIZE][/COLOR]
[SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE]