Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Herkese selam
Herkese merhaba,

kendimi bildim bileli su sporlarıyla ilgili olmama rağmen tekne vs gibi konulara ne kadar uzak olduğumu 10 gün önce kesin olarak tekne almaya karar verdiğimde (evim denize bir kaç bina, yıllardır tekne almayı düşünür ancak her seferinde vazgeçerdim) ve sahibinden.com' daki ilanlardan hiçbir şey anlamadığımda farkettim Smile

internette dolaşırken buraya rastladım cidden çok faydalı bilgiler var, paylaşım yapan herkese çok teşekkürler...

forumu ve bilgileri biraz daha çalışayım çok yakın zamanda 2. el bölümünde bir "alınık" ilanı açacağım, orada da katkıda bulunmanız dileğiyle...

herkese sevgiler saygılar...
Bul
taylan bey aramıza hoşgeldiniz,bugün istanbulda oturan yalovada balık tutacak olan biri beni aradı bilgi istedi,siz olma ihtimaliniz varmı diye içimden geçirdim Gulumse.keyifli forumlar.Alkis
Bul
nihat bey merhabalar,

forumda çok güzel paylaşımlar yapmışsınız, tebrik ederim.

valla ben istanbulluyum, eşim yalovalı, istanbulda oturup hafta sonları yalovaya gidiyoruz aile ziyaretlerine, ama sizi arayan ben değilim Smile

mesajlarınızdan birinde bahaus' da satılan fiber teknelerden aldığınızı ve çoğu tekneden daha sağlam ve dengeli olduğunu yazmışsınız, halen bu tekneyi kullanıyor musunuz?

açıkcası yıllar önce ilk defa kozyatağı bahaus' da hemen kapının kenarında bu teknelerden birini görüp alıp almama konusunda kararsız kalmıştım (tekne vs konusunda en ufak bilgim yok), biraz çalışayıp alayım bir dahaki hafta sonu dememin üzerinden 4 sene filan geçti her halde Smile
Bul
taylan bey bauhause da satılan safter teknelerin 450 boyunda olanını kullanıyorum,400 ile 450 kiloları aynı 220kg,450 olan uzun 400 olan geniş.3 kişiden fazla olacaksanız 450 öneririm.
bende kozyatagından aldım,teknelere bakan kişinin müdürüyle yarım saat pazarlık sonucu almıştım,yani kurumsal deyip geçmeyin alıcı oldugunuzu söyleyin pazarlık yapın.5-6 yaşımdan beri tekneye binerim,birçok teknemiz oldu ama ben safterden çok memnun kaldım.kesinlikle tavsiye ederim.oturaklı teknedir.su giderleri çok iyi yapılmıştır.sağlamdır.
Bul
şunuda unutmamak gerekiyor,tekne işi hiç bilmeyene zordur,çok bilene bile bazen zor anlar yaşatır.şakaya gelmez çok dikkat ister.
bir o kadarda zevklidir,keyif verir GulumseSeerf.
Bul
Aramıza hoşgeldiniz taylan bey keyifli forumlar dilerim.Gulumse
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
Bahaus da pazarlık hiç düşünmediğim bir şey ama aklımda olsun, eğer oradan almaya karar verirsem ben de pazarlık yapayım...

Evet şakaya gelmeyecek bir hobi gerçekten, maksimum dikkat neticesinde sorun olacağını sanmam, tabi öncesinde bol bol pratik şart...

Haşim bey merhaba, çok teşekkür ederim güzel paylaşımları şimdiden özümsemeye çalışıyorum...
Bul
Taylan bey,
Ailemize hoş geldiniz Gulumse iyi bir yere geldiniz.

Bende hayatım boyunca kıyı avcılığı ile uğraştım ve ilk tekne idare deneyimimde ciddi anlamda çuvalladım Siyirdim rolantide bi tekneyi bile zar zor idare etdim.
Öncelikle teknesi olan bilen birisi ile yada kiralayarak belli bir süre kendinizi alıştırmadan ince ayrıntılarını kapmadan bu işe girmenizi tavsiye etmem.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
Aramıza hoş geldiniz.. İnşallah istediğiniz gibi bir tekneye sahip olursunuz.Gulumse
Sazanları özledim...
Bul
hoşgeldiniz.iyi paylaşımlar.
korkma al tekneyi,nasılsa bundan sonrası hep zarar olucakHappy.iki kıyda dolaşırsın baktın olmuyo,2 kuruş aşağı satarsın.en azından içinde kalan bir şeyi yaptım dersin.yada zevk alırısın çok hoşuna gider bu seferde tekneyi büyütürsün,gene zarar edersinHehe.
yani bunca zaman düşünüyorsan alıcaksın.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Herkese selam uerol67 21 1,328 23-09-2016, 10:43
Son Yorum: uerol67
  selam ve yardım talebi... haseremarket 20 3,565 18-09-2015, 07:55
Son Yorum: maceratorr
  selam karareis 14 1,778 06-04-2015, 20:31
Son Yorum: karareis
  İstanbul dan herkese Spialdo 13 1,961 15-10-2014, 17:35
Son Yorum: orhanekmekci
  Dostlara Selam. HK-18 22 4,906 24-08-2014, 02:32
Son Yorum: HK-18
  Trakyadan selam getirdim :D deniz bayraktar 19 2,389 27-06-2014, 23:48
Son Yorum: rusan
  Denizli den selam gbalaban 16 2,403 05-05-2014, 20:08
Son Yorum: sıtkı Tören
  Herkese Merhabalar, Hayırlı Bayramlar. JACKOBTR 11 1,723 18-10-2013, 02:10
Son Yorum: rusan
  Herkese merhaba usta amatör balıkçılar :) umutcertel 4 1,354 14-10-2013, 20:06
Son Yorum: tahsinmersin
  selam balıkçılar alibaba300 36 6,060 26-09-2013, 08:39
Son Yorum: mustafaali

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi