04-06-2013, 14:17
bu spro nun markasına takıldım daha çok tatlı su için modeller üretiyormuş, browning çok hoşuma gitse de boyuna takıldım kafası 40 lık çünkü, bir türlü karar veremezken bir sitede DAM 'ın bir modelini gördüm ve onu almaya karar verdim, baitrunner gibi hiç ihtiyacım olmayacak fazladan cartı curtu yok
, sarma teli kalın, kalaması önden, kafası 50 lik, 5 rulman, 4,9:1 devir, daha ne olsun dedim ve aşağıda resmini paylaştığımı aldım
geçtiğimiz pazar günü deniz benim gibi bir amatör için oldukça fazla dalgalıydı ama sırf makineyi denemek amacıyla (insan tutamıyor kendini kıpır kıpır oluyo)
attım kendimi sahile... Aslında kargo ilk geldiğinde makineyi ilk elime aldığımda Okuma'dan çok daha vasat bir kalite görünümü verdi bana, daha ağırlıklı plastik malzeme ve benzeri sebeplerden, ama makinenin çekişi ya daha 0 olduğundan ya da başka bir sebeple derler ya yağ gibi, kurşunu hissetmiyosunuz bile...
Okuma kadar kaliteli bir görünüm yok gibi ama umarım beni yanıltıp Okuma'dan daha uzun ömürlü olur ve uzun zaman güzel avlarda kullanabilirim

geçtiğimiz pazar günü deniz benim gibi bir amatör için oldukça fazla dalgalıydı ama sırf makineyi denemek amacıyla (insan tutamıyor kendini kıpır kıpır oluyo)

Okuma kadar kaliteli bir görünüm yok gibi ama umarım beni yanıltıp Okuma'dan daha uzun ömürlü olur ve uzun zaman güzel avlarda kullanabilirim