Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bye bye Okuma:(
bu spro nun markasına takıldım daha çok tatlı su için modeller üretiyormuş, browning çok hoşuma gitse de boyuna takıldım kafası 40 lık çünkü, bir türlü karar veremezken bir sitede DAM 'ın bir modelini gördüm ve onu almaya karar verdim, baitrunner gibi hiç ihtiyacım olmayacak fazladan cartı curtu yokSiyirdim, sarma teli kalın, kalaması önden, kafası 50 lik, 5 rulman, 4,9:1 devir, daha ne olsun dedim ve aşağıda resmini paylaştığımı aldımAffet

geçtiğimiz pazar günü deniz benim gibi bir amatör için oldukça fazla dalgalıydı ama sırf makineyi denemek amacıyla (insan tutamıyor kendini kıpır kıpır oluyo) Siyirdim attım kendimi sahile... Aslında kargo ilk geldiğinde makineyi ilk elime aldığımda Okuma'dan çok daha vasat bir kalite görünümü verdi bana, daha ağırlıklı plastik malzeme ve benzeri sebeplerden, ama makinenin çekişi ya daha 0 olduğundan ya da başka bir sebeple derler ya yağ gibi, kurşunu hissetmiyosunuz bile...

Okuma kadar kaliteli bir görünüm yok gibi ama umarım beni yanıltıp Okuma'dan daha uzun ömürlü olur ve uzun zaman güzel avlarda kullanabilirimSmile

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Hayırlı uğurlu olsun abi güle güle kullan nice güzel balıklar tutasın inşallah Alkis
daiwa GS 9 aldım internetten 250 TL.ye bence felaket bir makine, evladiyelik ve çok güçlü

okuma salina sa 65'im var ondan da memnunum.

tavsiye ederim.
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
Bizim 25 kişilik ekibimiz var herkeste okuma var sıkıntı yok ben salina 2 10000 kullanıyorum memnunum orta fiyatata olanı avenger modelidir saygılarımla .
BALIK TUTMAK BİR TERAPİDİR .
Bul
bence de okuma başarılı bir makina 2 yıldır tık demeden kullanıyorum imalat hatasından dolayı o sorunları vermiş olabilir, kurcalamamak en iyisi Siyirdim
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
garanti kapsamından otomatikman çıkmış bulunuyor makinan kurcaladığın için ithalatçı firma aldığı gibi geride yollar ben 4000 lik banax kullanıyorum 7 8 senedir içini açmadım geçen sene kol kırıldı onuda hallettim üstüne tanımam bu makinanın geçmiş olsun doğuş
ALKOLLÜ ARAÇ KULLANMA BENZİNLİ ARAÇ KULLAN Smile
Bul
kardeşim sıkma canını okumanın ömür boyu garantisi var diye bilîyorum. 1ay önçe ikinçi el okuma avanger 65a aldım 2012 üretimi istanbul/ üsküdar da çengiz balıkçılığa götürdüm . sarma kolu kırıktı, kalamasıda düşmüş kaybolmuştu.rulman misinayı zedeliyordu. 3gün içinde tamir ettiler 1 kuruş üçret almadılar. bençe şansını dene derîm.
Bul
Dam firmasına gözün kapalı güvenebilirsin. Hayırlı olsun Gulumse
Sazanları özledim...
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi