Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Albatros-gr Ahhh eski meralarim :)
Tebrikler Faruk,dönüşün muhteşem olmuş,bende sizin paragat attığınız saatlerde karşı kıyıda mırmır avlıyordum,akşama foto koyarım.ben olsam imkan verdikçe oraları arasıra yoklarım
[Resim: 4hg03.jpg]
Bul
faruk abi ellerin dert görmesin.hevesle ve özenerek çalışıyorsun.tam 300 iğne yemli !??
dile kolay,zahmeti çok olsa gerek.e tutulan balıklara bakarsak bu zahmete değmiş amaaa.diyosun ki elin oğlu gelmiş,paragattaki balıkların bir kısmını almış gitmiş ???
olacak şeymi yaw???
bir insanın emeğine yapılırmı bu???
böylelerini yakalayınca kancayı münasip bi yerine takmak lazım...daha fazla sölemiycem.
Bul
İşte bu ya özlemişiz FARUK abi senden böyle raporlar görmeyi kimin başkan yardımcısı be tebrikler abi daha iyi avlarına...SeerfSeerfSeerf
Bul
Faruk abi bunada şükür diyelim AlkisAlkis hepsini toplayıp gidenide olabilir Siyirdim en azından kardeş payı yapmış Happy

Aldığınız balıklar muhteşem keyfine doyulmaz AlkisAlkis hırsızsız daha bollarını dilerim.Seerf
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
çalınan kısımda kesin 5 kg luk sinaritler levrekler vardı onları alınca yeter bu kadar diyerek gittiler Siyirdim
bu işi genelde gençler yada çocuklar yapar,balıkçı işi olamaz.
Bul
faruk abi eşkiyalar sayesinde moraller biraz bozulsada balıklar yüzünü güldürmüş olmalı zira o balıklar için buralarda neler yapılmazki.maşallah bu zamanda bu balıklar şahane bence,bizde yarın allah izin verirse çıkacaz bakalım.nasip,şansın daim olsun abi rastgele.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
Maşallah Faruk abi çok güzel av olmuş AlkisAlkis

Bu hırsızlar her yerdeler malesef Hadiordan
Sazanları özledim...
Bul
AlkisAlkisAlkis
ehh biz program dışı Siyirdim
Bul
Dr.Güner yazdı:Tebrikler Faruk,dönüşün muhteşem olmuş,bende sizin paragat attığınız saatlerde karşı kıyıda mırmır avlıyordum,akşama foto koyarım.ben olsam imkan verdikçe oraları arasıra yoklarım

maceratorr yazdı:faruk abi ellerin dert görmesin.hevesle ve özenerek çalışıyorsun.tam 300 iğne yemli !??
dile kolay,zahmeti çok olsa gerek.e tutulan balıklara bakarsak bu zahmete değmiş amaaa.diyosun ki elin oğlu gelmiş,paragattaki balıkların bir kısmını almış gitmiş ???
olacak şeymi yaw???
bir insanın emeğine yapılırmı bu???
böylelerini yakalayınca kancayı münasip bi yerine takmak lazım...daha fazla sölemiycem.

YaKaMoZ yazdı:İşte bu ya özlemişiz FARUK abi senden böyle raporlar görmeyi kimin başkan yardımcısı be tebrikler abi daha iyi avlarına...::

MaVrUşGiL yazdı:Faruk abi bunada şükür diyelim :hepsini toplayıp gidenide olabilir Siyirdim en azından kardeş payı yapmış :

Aldığınız balıklar muhteşem keyfine doyulmaz AlkisAlkis hırsızsız daha bollarını dilerim.Seerf

LeVrEkCi yazdı:çalınan kısımda kesin 5 kg luk sinaritler levrekler vardı onları alınca yeter bu kadar diyerek gittiler :
bu işi genelde gençler yada çocuklar yapar,balıkçı işi olamaz.

ANTALYALI07 yazdı:faruk abi eşkiyalar sayesinde moraller biraz bozulsada balıklar yüzünü güldürmüş olmalı zira o balıklar için buralarda neler yapılmazki.maşallah bu zamanda bu balıklar şahane bence,bizde yarın allah izin verirse çıkacaz bakalım.nasip,şansın daim olsun abi rastgele.

rusan yazdı:Maşallah Faruk abi çok güzel av olmuş

Bu hırsızlar her yerdeler malesef :hn:

mariner8 yazdı::
ehh biz program dışı Siyirdim

guzel yorumlariniz icin tesekkurler beyler..
admin kafa bulma...SiyirdimHappy
mariner 8 Ahmet aretlik bu cuma gunu kismet ise hazirlanWink...laf sokmaHadiordan
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Kalanlar bile iyiymiş maşallah,afiyetleGulumse
Bornova - izmir
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Albatros-gr guzel bir hafta sonu Albatros-gr 23 2,657 27-11-2015, 00:07
Son Yorum: Albatros-gr
  Albatros-gr ucundan basladik :)) Albatros-gr 18 2,391 16-08-2015, 22:38
  Albatros -gr uzun zaman sonra paragat Albatros-gr 21 2,399 22-06-2015, 23:31
  Albatros-gr ancak bu kadar Albatros-gr 19 3,386 28-12-2014, 16:02
  Albatros-gr az oltacilik Albatros-gr 19 2,580 22-12-2014, 22:50
Son Yorum: fish or die
  Albatros- gr Her bollugun bir Kıtlıgi :) Albatros-gr 21 3,044 01-12-2014, 20:21
  Albatros-gr kaliteli bir paragat avi Albatros-gr 20 3,126 21-11-2014, 22:38
Son Yorum: turna
  Albatros-gr Pargat..tam keyif Albatros-gr 19 2,328 12-11-2014, 18:34
  Albatros-gr Parcalar kalite ve guzel Albatros-gr 23 3,086 27-10-2014, 16:19
  Albatros-gr seviyorum seni MIRMINGA Albatros-gr 21 3,020 24-09-2014, 15:26

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi