Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Babuba
Hayırlı olsun sevgili Nihat.Kazasız,belasız iyi günlerin olsun.Livarın Lüfer'lerle dolsun..
Bul
Cahit Acun yazdı:Hayırlı olsun sevgili Nihat.Kazasız,belasız iyi günlerin olsun.Livarın Lüfer'lerle dolsun..

Amin
Amin
Amin Cahit abiiiiiiiiii
Siyirdim Siyirdim Siyirdim Seerf
[COLOR="RoyalBlue"][SIZE="1"]TEKNE[/SIZE] [SIZE="1"]7,40 Kamaralı[/SIZE]
[SIZE="1"]RUHSAT[/SIZE] [SIZE="1"]Yeşil Kağıt (Balıkçı Ruhsatlı)[/SIZE]
[SIZE="1"]BELGE[/SIZE] [SIZE="1"]Sarı Kağıt[/SIZE]
[/COLOR]
[SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE]
Bul
AlkisHayırlı olsun Alkis Nihat Alkis bol bol zevkli balıkçılıklar Seerf
Bul
Nihat abi, güzel ve bol balıklı günlerde kazasız belasız kullanmanı dilerim Seerf
Yanlız benden demesi o tekneyi baştan aşağı ıslatmazSAK Bobo olmaz hem kurdale falanda göremedim Siyirdim olmuyo böyle Happy
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
hayırlı olsun bilader..allah bol avlar ve kazasız belasız gezmek nasip eder inşallah...rasgelsin...AlkisAlkisAlkis
HERKEZİN OLTASINA GÖNLÜNDEKİ EN BÜYÜK BALIK GELSİN RASTGELSİN....
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Nihat abi, güzel ve bol balıklı günlerde kazasız belasız kullanmanı dilerim Seerf
Yanlız benden demesi o tekneyi baştan aşağı ıslatmazSAK Bobo olmaz hem kurdale falanda göremedim Siyirdim olmuyo böyle Happy

Serkan teşekkür ederim. ben hergün ıslatıyorum onu sen merak etme. Ama seninde gelmeni isterim iki kişi daha kolay ıslatır Smile
[/COLOR]
[SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE]
Bul
kaya yazdı:hayırlı olsun bilader..allah bol avlar ve kazasız belasız gezmek nasip eder inşallah...rasgelsin...AlkisAlkisAlkis

Kaya teşekkür ederim.
[/COLOR]
Bul
Hayırlı olsun Nihat abi, Allah kazasız belasız bol balıklı avlarda kullanmayı nasip etsin, tekne çok güzel olmuş maşallah Gulumse
Sazanları özledim...
Bul
nihatım hayırlı olsun iyi avların olsun AlkisSeerf
Bul
nihat abicim gerçekten tam bir keyifçi olmuş,tek kelime ile mükemmel.ellerinize sağlık. allah kaza bela vermeden,ağız tadıyla avlanmak nasip etsin abicim.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi