17-09-2013, 00:39
akşam sedat kardeşimle buluştuk.balıkçıdan taze istavritleri aldık doğru meraya.ama taze istavrit de bakmak lazımdı.ince çapri ile taze istavritlerden 15 adet kovaya atabildik ve oltaları yemleyip denizle buluşturduk.akşam tam hava karamaya yüz tutmuştu boşluğunu aldım yaklaşık 2 dk sonra çok sağlam bir vuruş aldım.sedata seslendim kanka balık geliyor oltada hissettiğim en iyi lüferlerden biriydi gümbür gümbür geliyor açıkta su üstü yaptı suya daldı ve o an o iğrenç hafiflik oluştu.balık gitti.çektiğimde mantar yoktu çok sağlam balıktı.sonra takımı değiştirdim bu takımıda kes bakalım dedim ve oltayı suyla buluşturdum.10 dk sonra karanlığın içinde oltanın ucundaki fosfor bir aşağı bir yukarı sallandı ve tasmayı sağlam koydum.balık üstünde.yine su üstü yaptı ama akıma güvenerek balığı kıyıya almayı başardım.sedata seslenmedim bu sefer o kayalığın diğer tarafında sotede bekliyordu beni görmesine imkan yoktu.balığı alıp yanına gittim sedat diye seslendim balığı görünce sevindi tabiki.sonra hemen yemleri tazeleyip devamı gelirmi diye hayalller kurarak saati 24.00 yaptık.bu günlük bu kadar yeter dedik ve eve döndük.geçen sefer sedata talih gülmüştü bu günde bana .herkese saygılar sevgiler.