Bugün saat 11 gibi bindim eminönü otobüsüne karaköyde indim duruma bakayım diye millet ne tutuyor ne kullanıyor diye.Eminönü köprsünde çapari atan bi kaç kişi var gerisi hep kıbrıs düzeni yada şamandırayla kefal avlıyordu. Tuttukları kefallerde 20 santimi geçmez. Baktım uğraşmaya değmez istikamet sarayburnu...
Kayalıklara vardığımda baktım herkes sıyıtma atıyor.Hiç denememiştim daha önce ama ortama uymak lazım
Taktım kurşunu slikonu sallamaya başladım. İlk zaman bişey yoktu ama saat 13,30 gibi tek tük iri istavritler gelmeye başladı. Akşam 18,00 a kadar 1 kilodan fazla istavrit tuttum. Bide irilerki çinekop küçük kalır yanında 
Bu arada bir ilki yaşadım. ilk defa gittiğim bir avda bir küçük kanca bile ziyan etmedim aynı takımla hiç değiştirmeden avı bitirdim :
Not:Resim yükleyemedim hata veriyor.
Kayalıklara vardığımda baktım herkes sıyıtma atıyor.Hiç denememiştim daha önce ama ortama uymak lazım

Bu arada bir ilki yaşadım. ilk defa gittiğim bir avda bir küçük kanca bile ziyan etmedim aynı takımla hiç değiştirmeden avı bitirdim :

Not:Resim yükleyemedim hata veriyor.