dün akşam 18.15 20.30 kadar modadan aldığım balıklar...hafa yağmur ve rüzgara dönünce işler bozuldu..çok seri balık vuruşları alıyorduk işler çok iyi gidiyordu ama rüzgar denizi karıştırdı ve balık gitti..sonra üsküdara geçelim dedik rüzgar almaz diye düşünerek ...üsküdardan da denemelerimiz oldu balık yoktu çok kalabalıktı ama 24.00 e kadar kayda değer balık alınamadı.limit dahilinde balıklar ama beklemeye değmez..24.00de işlem tamam deyip döndük..ahh dedik hava patlamasaydıda modada balığın belini kırardık dedik...yemlerimizde canlıydı..en fazla 1 dk bekletiyordu..çok zehirli takımlar yapmıştım ve çok iyi çalışıyorlardı..su üstünde kafa atıp kaçanları daha anlatmıyorum..erol abinin kaçırdığı balığı görseydiniz ağlardınız ben kofona olduğunu iddia ediyorum..kayaların arasına bile düşürdüm 1 lüfer..neyse bunana şükür..herkese saygılarımı sunuyorum..
bu ara heryeri lüfer basmış ozanım,heryerden lüfer hemde bol lüfer haberi geliyor,benim merayı zaten sorma,aramayın artık beni dedim herkese kafayı yedirttiler.bereketli olsun kardeşim rastgele.
LeVrEkCi yazdı:bu ara heryeri lüfer basmış ozanım,heryerden lüfer hemde bol lüfer haberi geliyor,benim merayı zaten sorma,aramayın artık beni dedim herkese kafayı yedirttiler.bereketli olsun kardeşim rastgele.
teşekkürler abicim..senin durumun o zaman çok kötü harbiden aramasınlar artık seni...inşallah kasım sonuna kadar kalır balıklar orda..