Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
RAPALA seçimi yardım ?
Selamın aleyküm . Sahte yem balıkçılığında yeniyim hafta sonu kuzenimle birlikte izmir zeytin köy plajına gitmeyi düşünüyoruz levrek iyi çıktıgını söylüyo tanıdıklar . nasıl bi rapala seçmeliyim ilk denememizde hüsrana ugramak istemediğimiz için siz ustalardan tawsiye istiyorum . gidiceğim yer ince kum çok derin biyer değil . yardımlarınız için şimdiden teşekkürler . resim atabilirseniz yada alıcağım rapalanın linkini felan bana baya yardımcı olursunuz .
Bul
Aleyküm selam gökhan aramıza hoşgeldin,
levrek yeterki olsun,aksiyonu iyi olan her rapalaya atlar.
benim levrek katili tabir ettiğim yozuri kristal minnow f serisi kafası turuncu sırtı sarı alt tarafı gümüş rengi rapalam herzaman iş yapmıştır fakat biraz pahalı rapaladır.9 veya 11 cm lik aksiyonu iyi olan rapalalar deneyebilirsin.resimdeki modele yakın modeller olabilir.spin ile atçek çalışacaksan biraz daha ağır rapalalar kullanmalısın.örneğini verdiğim yozuri daha çok kurşunlu takım içindir.rastgele.
not:cahit acun abimin sitede kaptan köşkü adında blümü var açtıgı konuları incelersen oradada ayrıntı bulabilirsin.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Gökhan kardeşim aramıza hoş geldin,
levrek ile ilgili konuları araştırırsan çok rahat bir şekilde bu bilgilere ulaşabilirsin.
Levrekçi Nihat kardeşimizin meşhur sahtesi yozuri crystal minnow c57'si var.
daha yüzlerce örnek verebiliriz. ara bölümünden levrek yaz, sonra gelenleri bir güzel oku derim.
rastgele Gulumse

Yağmurla gelen paşalar - Amatör Balıkçı
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
Gökhan aramıza hoşgeldin
Rasgele
Bul
gökhan cahit abinin yazılarını oku bilgilenirsin.
Cahit Acun Köşesi - Amatör Balıkçı
Bul
tşk ederim verdiğiniz cewaplar için hoşbulduk abilerim Smile
Bul
gökacım hoş geldin kardeşim.
Bende cahit acun diyeceğim.geçenlerde damaksız 13 cmlik cam rapala ile almıştı levrekleri.ama detay aklımda değil.rastgelsin.
Bul
yycolak yazdı:gökacım hoş geldin kardeşim.
Bende cahit acun diyeceğim.geçenlerde damaksız 13 cmlik cam rapala ile almıştı levrekleri.ama detay aklımda değil.rastgelsin.

diyecemle olmuyor şekerim bak yukarıya ben link verdim neden sende vermedin.HadiordanSiyirdim
Bul
bucalıfikret yazdı:diyecemle olmuyor şekerim bak yukarıya ben link verdim neden sende vermedin.HadiordanSiyirdim

helal sana,ben bile sadece cahit acun abim dedim Alkisbizim modlar uyuyor bi gözden geçirmek lazım Siyirdim
Bul
bucalıfikret yazdı:diyecemle olmuyor şekerim bak yukarıya ben link verdim neden sende vermedin.HadiordanSiyirdim

şekerim benim telefonla ancak bu kadarı oluyor.SnifsinfHadiordan
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Rapala ve fileto kesmek için yardim ogiveogi 156 17,870 07-03-2016, 16:27
Son Yorum: MaVrUşGiL
  2014 Rapala Katalogu waspix 8 2,020 17-06-2014, 11:54
Son Yorum: SpinAvcısı
  2012 Rapala Kataloğu maxtar 17 4,546 09-06-2014, 17:05
Son Yorum: waspix
  Kaşık ve sahte seçimi YARDIM ring 10 3,231 03-11-2012, 16:15
Son Yorum: drasty41
  yeni rapala ve kaşıklarım nasıllar :))) fish or die 24 4,341 25-10-2012, 00:48
Son Yorum: ALTAYLI
  Rapala Tavsiyesi Gkmn34 8 3,245 14-06-2012, 00:28
Son Yorum: YaKaMoZ
  Rapala klipsi ve iğnesi(Yardım) maxtar 9 8,794 13-02-2012, 16:16
Son Yorum: ALTAYLI
  bunlarda benim rapala ve raglou larım ANTALYALI07 27 6,179 02-08-2011, 12:45
Son Yorum: cranium
  Cam rapala erkangezici 20 9,878 06-02-2011, 16:03
Son Yorum: Lakerda
  Rapala İle balik avi hakkinda yardim srkan_ak 5 6,981 08-12-2010, 10:36
Son Yorum: FuRkAn *

Hızlı Menü: