Selamın aleyküm . Sahte yem balıkçılığında yeniyim hafta sonu kuzenimle birlikte izmir zeytin köy plajına gitmeyi düşünüyoruz levrek iyi çıktıgını söylüyo tanıdıklar . nasıl bi rapala seçmeliyim ilk denememizde hüsrana ugramak istemediğimiz için siz ustalardan tawsiye istiyorum . gidiceğim yer ince kum çok derin biyer değil . yardımlarınız için şimdiden teşekkürler . resim atabilirseniz yada alıcağım rapalanın linkini felan bana baya yardımcı olursunuz .
Aleyküm selam gökhan aramıza hoşgeldin,
levrek yeterki olsun,aksiyonu iyi olan her rapalaya atlar.
benim levrek katili tabir ettiğim yozuri kristal minnow f serisi kafası turuncu sırtı sarı alt tarafı gümüş rengi rapalam herzaman iş yapmıştır fakat biraz pahalı rapaladır.9 veya 11 cm lik aksiyonu iyi olan rapalalar deneyebilirsin.resimdeki modele yakın modeller olabilir.spin ile atçek çalışacaksan biraz daha ağır rapalalar kullanmalısın.örneğini verdiğim yozuri daha çok kurşunlu takım içindir.rastgele.
not:cahit acun abimin sitede kaptan köşkü adında blümü var açtıgı konuları incelersen oradada ayrıntı bulabilirsin.
Gökhan kardeşim aramıza hoş geldin,
levrek ile ilgili konuları araştırırsan çok rahat bir şekilde bu bilgilere ulaşabilirsin.
Levrekçi Nihat kardeşimizin meşhur sahtesi yozuri crystal minnow c57'si var.
daha yüzlerce örnek verebiliriz. ara bölümünden levrek yaz, sonra gelenleri bir güzel oku derim.
rastgele