Yorumları: 16,711
Konuları: 238
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
sadece telefonda şekerim.
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Aramıza hoşgeldin Gökhan,keyifli paylaşımlar dilerim.Rasgele.
Bornova - izmir
Yorumları: 2
Konuları: 0
öncelikle merhabalar değerli ustalarım forumda yeniyim sizlerden bir kaç konu hakkında bilgi almak istiyorum,Aydınlı olduğum için genelde büyük menderesin denize döküldüğü Kafa diye bilinen yerde çok avlanırız geçtiğimiz çarşamba kırmızı kurtla 1.5 kg levrek yakaladım sanırım kafada levrek zamanı başlamış ,benim siz üstadlara sorum şu büyük mendereste levrek için kullanabileceğimiz en ideal sahte yem sizce hangisi,Menderes nehri şu aralar baya akıntılı ve rengide bulanık sayılır birde levreği yakaladığım gün karşımdaki yerde akşama kadar levrek kefal kovaladı bu kefallerdende yem yapabilirmiyiz malum kırmızı kurta zam yaptılar 2 lira oldu içindende doğru dürüst yem çıkmıyor desek yeridir,en az 10 paket yem artı yol masrafları derken 50 lira rahat gidiyor,eğer ki sahte yemle bu işi çözersek çok iyi olacak,şimdiden teşekkürler saygılar.....
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
okan09 yazdı:öncelikle merhabalar değerli ustalarım forumda yeniyim sizlerden bir kaç konu hakkında bilgi almak istiyorum,Aydınlı olduğum için genelde büyük menderesin denize döküldüğü Kafa diye bilinen yerde çok avlanırız geçtiğimiz çarşamba kırmızı kurtla 1.5 kg levrek yakaladım sanırım kafada levrek zamanı başlamış ,benim siz üstadlara sorum şu büyük mendereste levrek için kullanabileceğimiz en ideal sahte yem sizce hangisi,Menderes nehri şu aralar baya akıntılı ve rengide bulanık sayılır birde levreği yakaladığım gün karşımdaki yerde akşama kadar levrek kefal kovaladı bu kefallerdende yem yapabilirmiyiz malum kırmızı kurta zam yaptılar 2 lira oldu içindende doğru dürüst yem çıkmıyor desek yeridir,en az 10 paket yem artı yol masrafları derken 50 lira rahat gidiyor,eğer ki sahte yemle bu işi çözersek çok iyi olacak,şimdiden teşekkürler saygılar.....
ozan aramıza hoşgeldin.bu konu başından beri gerekli cevaplar veriliyor,ayrıca cahit acun abimizin konularını bir incelemende fayda var.levrek varsa sahteye kesin gelir.öncelikle iyi atış yapabileceğin spin kamış ve makineye uygun bir ip misina bağlayıp aksiyonu iyi olan sahtelerle çalışırsan levrek alırsın.yanında kepçe bulundurmayı aman unutma.büyük bir levrek gelirse kepçesiz çıkartman zor olur.rastgele.
Yorumları: 2
Konuları: 0
Nihat hocam cevabınız için çok teşekkürler hemen araştırmaya başlıyorum,tekrar teşekkürler.