13-04-2017, 00:15
gozlerimiz balik gordu..bayram etti Tahsin..helal olsun
daha da bollarina rastgele

daha da bollarina rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
[/SIZE]

11.4.2017 Tahsinmersin ve şehzadeleri
|
13-04-2017, 00:15
gozlerimiz balik gordu..bayram etti Tahsin..helal olsun
![]() daha da bollarina rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
![]()
14-04-2017, 14:55
Vallahi bravo,bildiğin imrendim.
Tebrikler,afiyet olsun.
14-04-2017, 21:44
yalova tatar yazdı:şampanya ucuz olurTitanik gibi tekneyi indiricen 20 tl.lik şampanyayı çok görüyon. yaser2sultan yazdı:Tahsin abim bereketli olsun iyice kurtlandık hayırlısıylaSağol Yasinim.ben 1 haftada kurtlanıyorum.salı gecesini iple çekiyom. Salih Reis yazdı:sen bu işi biliyorsun Tahsin Hocam. Biz tekne ile açılıyoruz balık yokSalihim Çok teşekkür ederim.hafta sonum 7 haftada bir denk geliyor.raporlarım hep hafta içi oluyor.inşallah gideriz,gerçekten sizlerle gitmeyi çok istiyorum.
14-04-2017, 21:50
rusan yazdı:Maşallah Tahsin abi, çok güzel bir av olmuşRuşan kardeşim teşekkür ederim,sevgilerimi sunarım. LeVrEkCi yazdı:Tebrikler üstadım,bereketli olsun.Benim şanssız olduğum zaman daha da iyi olması lazımdı.kısmet diyelim.Sayın Adminim teşekkür ederim,sevgilerimi sunuyorum. BABUÇ yazdı:değerlendirmelerin çok güzel balık zevkine hayranım devamını dilerim.Fahrettin baba ellerinden öperim.saygılarımı sunarım.
14-04-2017, 21:54
ANTALYALI07 yazdı:maşallah tahsin abicim.avlar şahane daim olsun inşallah.Çok teşekkür ederim Aytekin kardeşim.sevgilerimi sunarım. Albatros-gr yazdı:gozlerimiz balik gordu..bayram etti Tahsin..helal olsunFaruk abim güzel temennilerin için teşekkür ederim,abime saygılarımı sunarım. kayit yazdı:Vallahi bravo,bildiğin imrendim.Şenol kardeşim teşekkür ederim,sağolun,sevgilerimi sunarım.
15-04-2017, 23:41
hastayım senin balık stiline.her seferinde turnayı gözünden vuruyorsun şekerparem eline sağlık.
16-04-2017, 15:12
tahsin eline sağlık güzel çeşit olmuş bu mera gittiğimiz meramı ramiz abiye selamlar.
![]() ![]()
FİKRET YUNGA 05/04/1961 İZMİR/BUCA 0 rh (+)
Interactive Map Forecast Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|