Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
moda av raporu..
dün misafirimle moda sahiline oturmaya gittim..siteye üye olmayan ama buralardan tanıdığım bir kaç arkadaş eşkina avına gelmişlerdi ben ordaydayken yaklaşık 400 gramlık 3 eşkina aldılar ... bir iki kere daha vurdu ama iri olduğu belliydi takımlarını patlattı benden sonra kaçtane tuttular bilmiyorum ama sanırım bu aydan itibaren eylüle kadar güzel eşkina çıkacak gitmek isteyenlere duyurulur herkeze rast gelsin..71
Bul
bende akşam derenin burnundaydım 2 tanede ben aldım
teke bulmak çok zor oldu artık
tekeyi gündüzden çıkarmalısın yücel yada tam bole hava kararırken akmaya başlıyo derenin içinden bide dün su çok bulanıktı ondanda olabilir
Bul
yücel bir calı ile hallede bilirsin teke işini iskelenin altına birak iştediyin zaman kaldır çalıların içi dolu olur...
Bul
geçen haftaya kadar istemediğin kadar teke vardı,yalnız geçen yağan şiddetli sağnak yağmur yüzünden dere acayip çoştu ve denize baya bir aktı...tekneciler bu yüzden takalarin suyla gittiğni söylediler...teke için adamlar özel sepet bırakıyorlar bir sepet günde 300 den fazla teke alıyomuş...oda etkledi bence...balığa gelince gerçekten iri balıklar dolaşıyor...saygılar..rastgele...
Bul
afala yazdı:yücel bir calı ile hallede bilirsin teke işini iskelenin altına birak iştediyin zaman kaldır çalıların içi dolu olur...

ah be cengiz abi derede teke kalmadı hayvanı kırıp gecirmişler eşkinaya parekete yapmışlar adalara atmaya gidiyorlar derede her akşam 2000-3000 teke ne demek abi soyunu kurutacaklar akşam zor bela 20 -25 tane yakaladım hayvanlar bile kepçeyi bi görüyo şimşek hızınla kaçıyolar Bobobobo:

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  ksedes av raporu ksedes 24 3,568 15-03-2008, 07:57
Son Yorum: H.A.R.U.N
  günler sonra darıca raporu darıcalı 16 3,044 13-08-2007, 09:06
Son Yorum: zabhas
  uzaklardan levrekci raporu LeVrEkCi 19 3,202 20-07-2007, 12:38
Son Yorum: ozoca51
  22 /4.2007 mercan raporu bahri ozmen 48 5,349 29-04-2007, 17:29
Son Yorum: bahri ozmen

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi