Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
harun abi paylaşım için teşekkürler...avşa adasını bende merak ediyorum,bir arkadaşım var işyerinden her yıl oda avşaya tatile gider anlata anlata bitiremez....bende çok merak ediyorum ama balık açısından fakir biraz sanırım...
Yorumları: 5,855
Konuları: 245
avşa harika bir yer.marmara adası ise tavşanlarıyla tilkileriyle ,buram buram kokan bitkileriyle ,doğal bir yer.ben bandırmada öğrenciyken okul bitti yazın ankaraya dönmedim.2 ay tatil yapayım dedim.ama hem çalışayım hemde tatil olsun dedim.bandırmada bir arkadaşımın marketinde işe başladım.iş olarak ne yapacağız dersiniz. bir minübüse (o zamanlar kia besta araç vardı) gıda ve temizlik malzemesi doldurur.hafta başı avşa ve marmara adasına gider 2 gün avşa 1 gün marmara ve tekrar bandırmaya gelir malı doldurur tekrar adalara giderdik.haftada 2 kere gider gelirdik yani. 2 ay boyunca gitik geldik tabi tatilde yaptım.bol bol denize girdim ve balık tuttum.sene 1997 idi tam 10 yıl olmuş. şimdi çok değişmiştir.ama yine gitmek isterim.sabah 6-7 gibi avşada limanda yunuslar cirit atardı.sessizlik olunca yunuslar kıyıya yanaşıyor.avşa üzümleriyle meşhurdur.özellikle kara üzümü .tabi üzüm bol olunca şarap olmazmı.tam tatil yapılabilecek bir yer.fakat o zmanlar pansiyondan başka bir yer yoktu.otel bir kaç tane ve en büyük otelde o zamanlar semra özalın bir oteli varmış oydu.şimdi ki durumu bilmiyorum.harun abi gitmiş görmüş şimdiki durumlar heralde eskiye göre çok iyidir.herkesin gidip görmesi gereken bir yer.
Yorumları: 4,310
Konuları: 155
harun abi güzel paylaşım gülmeye çok ihtiyacım vardı bu ihtiyacımı giderdiğin için teşekkür ederim büyüksün .
mırmır zamanı seni yalovada ağırlamaktan şeref duyarım abi saygılar.
site sakinlerimiz için mırmır zamanı bi organizasyon yapabiliriz saygılar.