Yorumları: 54
Konuları: 7
herkese hayırlı günler bana eşkina için güzel bir mera söyliyecek arkadaslar şimdiden çok teşekkürederim ve dua ederim

NOT: ben avrupa yakasında fındıkzadede oturuyorum orarlara yakın olursa daha çok sevinirim
Yorumları: 464
Konuları: 19
bildiğim kadarıyla sarayburnunda geçtiğimiz senelerde yapıyodu ama şimdi varmı denemedim denemen lazım gökhan kayalık olan heryerde denemende fayda var
bilgi için saol onur abi aslında yenikapı ido nun orada cok guzel bı yer var kayalık acaba diyom orada olurmu gerçi hafta sonu gıdıcem hani baska bılenen bı yer varsa orayada gıdım dıyorum onur abi
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
Gideceğin tek yer var cankurtaran otel önü ama otelin adı aklıma gelmedi aslında eşkina geçişi bitti orada varsa mera balığı vardır orada batık var ondan orası yapar oda yaparsa
gökhan karşıda çok fazla av alanı bilmiyorum eşkina için bu taraflarda olası yerleri söleyebilirim ama eşkina gece avlanan bir balık olduğundan vesait sorunu yaşarsın istiyorsan tarif verim ama benim tafsiyem denemen alanı incele bak uygun görüyosan dene genelde kayaların yoğun olduğu ve durgun suları sevdiğini biliyorum o tip yerler varsa denemelisin
Harun yazdı:Gideceğin tek yer var cankurtaran otel önü ama otelin adı aklıma gelmedi aslında eşkina geçişi bitti orada varsa mera balığı vardır orada batık var ondan orası yapar oda yaparsa
cankurtaranda ışıkları gecince denemek mümkün mırmırı oralardan alıyoruz cünki
evet abi benım dedigim yer tam eşkinalık biyer sessiz sakin ışıkda gelmıiyor oraya tahminimce çıkar diye düşünüyom yer tam olarak yenikapıdaki idonun oldugu yerde liman var yük gemileri yanaşıyor daha önceden istavrit için gitmişdim oraya ama cıkmadı baya kayalık bi bölge hemde sakin belki harun abide orayı görmüşdür
onur abi mırmır için nasıl yapmamız lazım açıgamı atıyosun yoksada kıyıdanmı avlanıyon
gokhan_27 yazdı:evet abi benım dedigim yer tam eşkinalık biyer sessiz sakin ışıkda gelmıiyor oraya tahminimce çıkar diye düşünüyom yer tam olarak yenikapıdaki idonun oldugu yerde liman var yük gemileri yanaşıyor daha önceden istavrit için gitmişdim oraya ama cıkmadı baya kayalık bi bölge hemde sakin belki harun abide orayı görmüşdür
bak orayı bende duymuştum hatta karagöz çıktığını ve mırmır çıkıyodu misina kalın kullan..
şu an mırmır olmaz daha sezonuna var olunca haberin kesin olur..